ШОКАНТНО – СА МАШИНСКОГ ФАКУЛТЕТА СТИЖУ ТВРДЊЕ: Ево ко утиче на временске непогоде у Србији

ШОКАНТНО – СА МАШИНСКОГ ФАКУЛТЕТА СТИЖУ ТВРДЊЕ: Ево ко утиче на временске непогоде у Србији

27 јуна 2019

НЕУОБИЧАЈЕНЕ временске непогоде које погађају Србију немају искључиво природне узроке, већ су и резултат покушаја људи да модификују климу, рекли су у уторак стручњаци Машинског факултета у Београду на промоцији књиге „Хемијски трагови, ХААРП и потпуна доминација на планети Земљи“ аутора Елане Фриланд.

Ово је друго дело у издању Машинског факултета које се бави савременом применом мање футуристичких проналазака Николе Тесле, на којима се базирају модерне војне технологије.– Овом књигом Машински факултет наставља мисију да из новог угла проучaва дело нашег највећег научника и истовремено прати савремене примене његових идеја – рекао је проф. др Радивоје Митровић, декан Машинског факултета, обраћајући се многобројној публици, коју су највећим делом чинили стручњаци, од универзитетских професора до експерата за безбедност.

– На првом месту оних које су, супротно његовим хуманистичким визијама науке, довеле до развоја нове генерације оружја. Одговорност академске заједнице је да јавност на рационалан и научни начин упозна са овим технологијама, нарочито ако могу да произведу временске непогоде какве су нас управо снашле.

Књига Елане Фриланд је у САД изазвала бурне реакције, јер цитира чак 1.500 извора, од којих су највећи број званични документи и патенти, укључујући и онај под именом „Метод и опрема за модификовање региона у Земљиној атмосфери, јоносфери, и/или магнетосфери“. Реч је о изуму америчког физичара Бернарда Истлунда, творца и директора првог високофреквентног емисионог постројења ХААРП на Аљасци.

– Данас у свету, према доступним подацима, постоји 47 таквих постројења. Суштина ХААРП је војна употреба за загревање јоносфере ради стварања „огледала“ од плазме и изахоризонтних радара. На данашњем нивоу развоја ракетног наоружања све је у брзини реаговања на напад, па је с војног становишта злоупотреба јоносфере била неизбежна уз помоћ примене постројења које називамо ХААРП. Постоји непрестана трка у развоју система за превентивно откривање удара између Русије и САД – објаснио је рецензент књиге проф. др Момчило Милиновић са Катедре Машинског факултета за системе наоружања.Да би систем ХААРП функционисао, јоносфера, али и други делови Земљине атмосфере су засипани тонама високопроводних честица званих кемтрејлс.

– Онда је уочено да на тај начин могуће утицати на временске прилике или ширити болести и рођена су нова оружја – каже др Милиновић.

Сврха објављивања књиге „Хемијски трагови, ХААРП и потпуна доминација на планети Земљи“, како је речено, није стварање панике злоупотребом страха јавности од непознатог, већ управо супротно – рационализација проблема.

– ХААРП је заиста гранична област у којој примена једне технологије улази у друштвену проблематику, јер њоме могу да се остваре политички и војни циљеви. Класични оружани сукоби још постоје као манифестација, али их је ова технологија, опаснија од нуклеарних силоса, превазишла. Застрашујућа је сама идеја о такозваном нелеталном, несмртоносном оружју којим неко може да утиче на временске прилике тако да изазове уништење усева, масовну глад и као последицу друштвене и политичке потресе – закључио је Владимир Давидовић, уредник издања, помоћник српског министра правде.

ПОГЛЕД ИСПОД ЗЕМЉЕ

ЕМИСИОНЕ станице ХААРП служе и за испитивање морских дубина ради откривања противничких нуклеарних подморница и унутрашњости Земљине коре.

– Данас је таква томографија Земље реалност, што се видело недавно кад су Американци приказали прецизне податке о севернокорејским тунелима за нуклеарне пробе, иако су они 800 метара у тлу.

(Новости)

KOMENTARI18 коментара

 1. Бели Орао says:

  Не само то , са Харпом прислушкују све и армију и цивиле и политичаре тј владу , банке и све остале писане , шифроване , дигиталне и звучне комуникације !!! Питам се само који идиот је дозволио или која идиотска влада да се то направи у Србији !!!

  • Дека says:

   "То" још увек не постоји у Србији. А за прислушкивање помоћу HAARPa имате превише бујну машту.

   • Ivke says:

    Mnogo si naivan , bre zivis u matrixu

   • Ivan says:

    Ти или си слеп или Скотов бот који треба да нас убеди у супротно ?!

   • Zoran says:

    Imaju i glupu mastu. Sa Harpom mogu da rade svasta, ali na Mesec bili nisu, a i Zemlja je ravna.:) Trpaj bato budalastine...ne razmisljaj.

   • Nebeska Srbija says:

    Utice harp i na tebe izgleda

  • persida says:

   E, pa jos nisi saznao ime idiota, ne mogu da verujem.

  • Zoran says:

   Preko Harpa mogu da uticu na ljude da prave sudare i vrse samoubistva. Eeeee, zemljo Srbijo....da pisete naucno fantasticne romane mogli bi GRDNE pare da zaradite.:)

  • Željko says:

   Dajte susjedi nemojte odmah o teorijama zavjere, pa da "veliki brat" kontrolira vrijeme ne bi imali na dnevnoj razini skoro svaki dan neku nepogodu na vlastitom teritoriju!

 2. Istina says:

  ...DOS-ova vlada je upropastila Srbiju i vratila je nazad za 100 godina...Vučić nemože da popravi Srbiju još 200 godina da je na vlasti...Tadić, Koštunica, itd...

  • Nebeska Srbija says:

   Prava je istina da nas je vucic unazadio.

 3. Armagedon says:

  И шта ћемо сад?

  • milorad2 says:

   ništa,treba naparaviiti nekoliko manjih emisionih stanica u srbiji heksagonalno rasporedjenih, i emotovati iste frekfencije koje su uočene u jonosveri iznad nas, to će izazvati interferenciju i potpunu negaciju spoljnog delovanja.Pošto su antene BLIZU zone u kojoj se dejstvuje tu čak nije potrebna neka jaka struja, NJIMA je potrebno mnogo megavata da naprave jonsko ogledalo NAMA ne treba toliko da polomimo to ogledalo:)

   • Jerotije says:

    Е већу глупост-неукост,тешко да је могуће замислити!Поготову немам речи за Факултет ако су заиста објавили књигу,електроника,метеорологија и машинство су заиста "тесно повезани"...А и говорника који се у све разумеју,у Србији уопште не мањка!"ТО" у Србији не постоји али како има један пријемник у Србији,могуће је да служи за наводђење!ХАРП греје атмосферу,јонизује слој Е итд...само треба знати за Руског ДЕТЛИЋ-а који постоји давно пре ХАРП-а...Бујна машта ради свашта,од продаје књига ће се зарадити па ће тек онда бити "стручњака" невиђених...ХАРП је одличан прекохоризонтски радар и то је сигурно и то му је првобитна намена.Атмосфери он једва да нешто може,ипак треба мало више енергије за то,ко не верује нека отвори зи,и врата да угреје двориште,опасни су експерименнти да се контролише Сунчев ветар али о томе са мало зна...За остало,има много Деникена...

 4. Gardista says:

  Nije potrebno to da bude u Srbiji, kad je na KiM, obicno pored elektrana zbog trenutnog visokog napajanja jakom strujom.

  • mijo says:

   ludi srbin nikola izmislijo da srbin gine u kuci svojoj

 5. Maximus Decimus says:

  Eno ga u Barajevu i antena na mostu na adi samo sto nebo ne izbusi.To vec ceo svet zna.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u