ШОКАНТНО САЗНАЊЕ: Израелски пуковник предводио терористе Исламске државе!

ŠOKANTNO SAZNANJE: Izraelski pukovnik predvodio teroriste Islamske države!

25 oktobra 2015

AP_isis_kab_150211_1_12x5_1600Hapšenje pukovnika iz brigade Golani će pokazati prava lica cionističkog režima i njihovih zapadnih saveznika.

Pitanje je da li će zapadni korporativni mediji uopšte preneti ovu vest. Iako je već dugo poznato da je ISIS povezan sa Mosadom, zapadni mediji o tome nisu ništa preneli, tvrdi portal “farsnenjs.com”

„Iračke bezbednosne snage su uhapsile izraelskog pukovnika iz brigade Golani zajedno sa grupom terorista ISIS-a“, naveleo je komandant mobilizacionih snaga u četvrtak. „Cionistički oficir ima rang pukovnika i učestvovao je u terorističkim operacijama ISIS-a“.

Uz napomenu da je oficir uhapšen sa grupom terorista ISIS-a, komandant je rekao: „Ime izraelskog pukovnika je Jusi Ulen Šahak i on je pukovnik brigade Golani vojske cionističkog režima sa bezbednosnim i vojnim kodom Re34356578765az231434“.

On je naveo da relevantni organi trenutno ispituju izraelskog pukovnika kako bi se došlo do razloga zbog kojih se on borio na strani snaga ISIS-a i kako bi se došlo do informacija da li ima još cionističkih oficira među redovima ISIS-a.

Iračke bezbednosne snage su navele da je uhapšeni pukovnik već odao neke šokantne stvari.

Nekoliko boraca ISIS-a, koji su uhapšeni u poslednjih godinu dana, priznali su da su izraelski agenti iz Mosada i drugih izraelskih obaveštajnih i špijunskih agencija bili prisutni prilikom prvog talasa napada ISIS-a na Irak i prilikom zauzimanja Mosula na leto 2014. godine, ali nijedan od njih nije uhapšen.

Politički i vojni stručnjaci kažu da će hapšenje izraelskog pukovnika znatno uticati na ratnu strategiju Iraka, ali i na partnerstvo sa izraelskim saveznicima.

U jednom dokumentu u julu su iračke dobrovoljačke snage navele da su oborile dron koji je špijunirao bezbednosne snage u Faludži u zapadnom Iraku. Oni su naveli da je špijunski dron na sebi imao izraelske oznake.

To nije prvi put da je izraelski dron oboren u Iraku. Još jedan je oboren u avgustu u blizini aerodroma u Bagdadu.

(Webtribune.rs)

KOMENTARI4 komentara

  1. Vuk Samotnjak says:

    Ovo nije vest. Dobro poznato da sve teroristicke organizacije na bliskom i srednnem istoku izasle iz krila mosada i cia-e. Eh, mali, nosati uzurpatori!

  2. Aleksandar says:

    Bas sam zeleo da pronadjem tu vest na tom sajtu i nisam je pronasao. Postoji clanak kako je jedan od lidera ISIS priznao za postojanje podrske na polju spijunaze od USA, medjutim nista od ovoga sto sam procitao ovde.

  3. miroslav says:

    Oni su ih i stvorili.Jeftino kupuju naftu koju skladiste u Americi,a kad poskupi prodace je.Zlo su jevreji.Velika vecina.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *