АНАЛИТИЧАР ШОКИРАО ЗАПАД: Ово је права истина о масакру у Паризу (ВИДЕО)

ANALITIČAR ŠOKIRAO ZAPAD: Ovo je prava istina o masakru u Parizu (VIDEO)

20 novembra 2015

hgfdjiom-640x430Prethodne dane je obeležio tragični događaj u Parizu, kada je u jednom danu u terorističkom napadu stradalo više od 120 ljudi.

O ovom nemilom događaju je govorio i nezavisni politički analitičar Geri Kolman. Kolman je irskog porekla, sa prebivalištem u Parizu.

U svom desetominutnom intervjuu za Russia Today, on otkriva istinu o ISIS-u i napadima u Parizu.

On podseća da se slična vanredna situacija dogodila u januaru i ističe kako će sada, nakon drugog terorističkog napada, uslediti propagandna kampanja čiji je cilj da narod počne da se plaši muslimana.

Koman naglašava da, kao što je napad na Pariz organizovan van granica Francuske, tako je i stradanje u Siriji organizovano van Sirije.

Kolman kaže: “Narod u Evropi mora da shvati da je u toku rat koji postaje globalan i taj rat je usmeren protiv civila. To je oblik novog imerijalizma i kolonijalizma čiji je cilj da potčini narode sveta globalnom poretku.
Globalni poredak ne služi narodu, već štiti interese manjine, tj. elite.

Terorističke grupe se koriste kao sredstvo u borbi protiv država koje se opiru volji SAD. Takođe, ove grupe se koriste kao sredstvo za disciplinovanje masa… ISIS ne postoji, ISIS je kreacija SAD i to znamo iz pouzdanih američkih vojnih izvora.

Francuska vlada sada pokušava da, koristeći nedavne napade u Parizu, pridobije više podrške za vojnu intervenciju u Siriji. Oni žele da se uključe u igru koja je skoro izgubljena zbog ruske intervencije u Siriji.

Oni žele da podrže umerene pobunjenike u Siriji, samo što umereni pobunjenici ne postoje. U Siriji postoji samo Al Kaida i postoji ISIS, a to su grupe terorista koje su odgovorne za nezamislivi haos i genocide u regionu.

Ne može se sa sigurnošću reći ko je napade u Parizu sproveo u delo, ali odgovornost za napade ima francuska vlada koja je saučesnik u terorizmu na Bliskom istoku i širom Afrike.”

POGLEDAJTE VIDEO:

(Webtribune.rs)

KOMENTARI37 komentara

 1. mija says:

  Bravo za analitičara, Srbina iz Irske. :) Sve što je rekao potpuno se poklapa sa onim što smo zaključili mi ovde, a verovatno i veliki broj ljudi širom sveta. Svako od nas je do tih zaključaka došao sam, koristeći sopstvenu glavu i informacije koje su dostupne svima. To znači da su maske svetskih moćnika definitivno spale. Jedino razumno što oni sad mogu da učine je ili da odustanu od svojih sotonskih ciljeva ili da pod hitno odu na masovni svlak, pa da krenu od početka. Medjutim, pošto bi obe ove opcije nama, njihovim ljutim neprijateljima, dalo nekoliko godina u kojim bismo se možda uspeli konsolidovati i organizovati odbranu, oni najverovatnije neće učiniti ništa od toga, nego će terati dalje bez maski, sa svojim pravim nakaznim licima. Godine koje slede će biti najzanimljiviji period u istoriji čovečanstva, jedinstven po ekstremnim protivrečnostima, paradoksima, farsičnim likovima i tragičnim dogadjajima koje će oni kreirati.

 2. anamarija says:

  Ne razumijem ga sto prica! Prvo kaze da ISIS ne postoji i da je to izmisljotina Amerike i Vasingtona a onda kaze da jedino postoje ISIS i AL KAIDA!!!!! Stvarno ne znam sto tsj govori ???? Postoji li ISIS ili ne postoji ??????

  • Zvonimir says:

   I te kako je jasno šta čovek piše! Sva nesreća ovog sveta potiče od Amerikanaca koji nameću globalizam , pokret u službi velikog kapitala i potčinjavanja Evrope i malih država interesima Ameike. Sve te azijske, muslimanske organizacije podržane su amerikanskim kapitalom sa ciljem da se osvoje regije azijskog prostora bogatog naftom i poveže jugogozapadna Azija naftovodima do Sredozemlja. Tada bi počeo novi tip snabdevanja Evrope čime bi Rusi bili potisnuti snabdevanjem svoga dela u Evropi. tako je iskrsnuo i građanski sirijski rat sa namerom da se mediteranska obala organizuje u skladu sa američkim viđenjima. Rusima je to jasnoe i nastoje da spreče razvoj planiranih događanja. ISIS i sirijaks opozicija su naoružani američkim oružjem preo Sauda.Sve je jsno ko podržava ratove u Aziji.

 3. mija says:

  Kako ke razumeš? ISIS kao autentična muslimanska teroristička organizacija ne postoji. To su samo odredi koje je organizovala. kojim upravlja i koje plaća CIA, a ja dodajem zajedno sa MI6, jednako kao i Al Kaidu.

 4. milos says:

  ENIGMA SVIH ENIGMI - KAKO AKO JE OVO TACNO JEDNA DRZAVA KAO RUSIJA ILI KINA NEMOGU DA SA NEKIM ELITNIM JEDINICAMA ZA ODSTREL KOKNU TAKO MALO SACICU SATANISTA ??????????????????? ZAR TO NIJE JEDNOSTAVNIJE NEGO RATOVATI SA TERORISTIMA I OSTALIM NARODIMA ????

 5. Apis says:

  Mija, potpuno se slazem sa vasim misljenjem. Bio sam to i napisao Anamariji ali doslo je do ispada na mrezi, sve mi propalo. Potrebno je malo i razmisliti sta je covek hteo da kaze jer komentari se pisu na brzinu i ne mozes ocekivati da je svaka rec precizna.

 6. Apis says:

  Milos nije to mala grupa! ISIS je mala grupa SAD specijalaca za rusenje rezima i proizvodnju straha i haosa ali za pare i lazna obećanja njima se pridruzi olos i ocajnici pa je brojnost ozbiljna. Olos, ocajnici i fanatici nisu sposobni intelektualno i vojnicki da pobeđuju armiju Sirije ali uz vodsvo americkih specijalaca i uz hiljade tona oruzja i opreme moze. Zamisli ko je sposoban organizovati sve to snadbevanje u pustinji. Bez vrlo obrazovanih oficira i ogromne logisticke masinerije rulja divljaka bi pocrkala od zeđi. I zasto praviti islamsku drzavu tamo gde islam vlada vekovima.

 7. miroslav says:

  Davno smo mi izanalizirali sve sto je analiticar konstatovao.Jedino je izbegao da kaze IZRAEL,MOSAD...Amerika je marioneta IZRAELA.Inace u Francuskoj zivi najveci broj jevreja u Evropi.Zna li neko koliko ih je poginulo ili ranjeno?Voleo bih da znam?

 8. Milos says:

  @milos - Mogu oni to da urade, ali postoji velika verovatnoca od globalnog izbijanja treceg svetskog rata. I naravno, Rusija nije svemocna. Ona ima veliku teritoriju, koju bi morala da brani u slucaju eventualnog globalnog rata. Putin je trenutno najbolji politicar na svetskoj sceni. Prvo zeli da pokusa da upotrebom politickih sredstava napravi neki napredak u svetskog politici. Ako ne uspe, mislim da je spreman na globalni rat. Ako do toga dodje, to ce biti unistenje ogromnih razmera. Nuklearno naoruzanje ce biti sigurno upotrebljeno. Ipak, iskreno verujem da dobri Bog nece dozvoliti da do toga dodje. Pozz.

 9. losmi says:

  U kratkom propratnom tekstu uz ovaj video snimak vidim da pominjete "narod" i "mase" ali covek je u vise navrata u svom izlaganju lepo rekao da je cilj navedenih marifetluka DISCIPLINOVANJE RADNIKA. Mi kao da smo zaboravili da se covecanstvo deli na radnike i eksploatatore (parazite) a ne na pravoverne i sataniste. Sta je s mozgom?

 10. mija says:

  Fantomska svetska vlada je počela da uvodi novi svetski poredak bombardovanjem SR Jugoslavije 1999. Ta stvar je formalizovana u maju 2000. na nekom balu vampira u Bratislavi (nikako ne uspevam da zapampim ko je organizator te konferencije, pa je skraćeno zovem bal vampira) zaključcima koje je nemački savezni poslanik Vili Vimer javnosti razotkrio objavljujući svoje pismo upućeno kancelaru Šrederu (http://www.novinar.de/2008/03/15/vili-vimer-pismo-kancelaru-gerhardu-srederu.html). Iz tog pisma se izmedju ostalog vidi da prisutni vampiri pretenduju na granice iz doba rimskog carstva. Ono što se iz pisma ne vidi, a što je više puta objavljeno, jeste da je proklamovan jedinstveni i sveukupni cilj: obnavljanje rimskog carstva. Preko ove činjenice svi mi olako prelazimo jer nam se čini kao stilska figura ili fiks ideja nekog zanesenjaka, ali to je velika greška. Oni to misle krajnje ozbiljno. Ako i mi jednako ozbiljno razmotrimo tu "fiks ideju", moramo se prvo zapitati šta je to što je glavna odlika rimskog carstva. Odgovor je: ROPSTVO. Ropstvo je vekovima bilo glavni oslonac rimske imperije, ono je obezbedjivalo relativno blagostanje i mir na ogromnoj teritoriji, plate vojnicima, oružje, stalno osvajanje novih teritorija, razvoj i, što je najvažnije, neizmerno bogatstvo i udobnost privilegovanim slojevima. Tu bajku su pokvarili navodno varvari sa naših prostora. Verovatno smo mi zbog toga i bombardovani. Preventivno, da budu sigurni da im nećemo smetati. Ponovno uvodjenje robovlasničkog uredjenja na celoj planeti je glavni cilj novog svetskog poretka, s tom razlikom što robovlasnik ovaj put neće imati nikakvih obaveza prema robovima. Ovaj analitičar to po svoj prilici zna ili naslućuje i zato govori o radnicima.

 11. Milutin says:

  mija Says: novembar 18th, 2015 u 12:27 pm ... Tu bajku su pokvarili navodno varvari sa naših prostora. Verovatno smo mi zbog toga i bombardovani. Preventivno, da budu sigurni da im nećemo smetati. ///////// da. to su bili Ostrogoti (tj. Sloveni ili Geti - vidi Simotaku), koji su unistili/razorili Rimsko carstvo. Nemojte da mesate Visigote i Ostrogote. Visigoti su bili Nemci. Ostrogoti su nevidjeno su prezirali Rimljane. (Videti Ovida). I Dok danasnji Srbi obozavaju EU. To je bolest. Nakon svih ponizenja i srbofobnog satanizma. Dakle, toliko o snazi duhovnosti. ********* The First Siege of Rome during the Gothic War lasted for a year and nine days, from 2 March 537 to 12 March 538.[1] The city was besieged by the Ostrogothic army under their king Vitiges ////// "THE GETAE OR SLAVS RAVAGE THE BORDERS OF THRACE" https://tinyurl.com/p66ehun

 12. mija says:

  Šta kaže Ovid, Srbin prognan iz Rima? Ili gde da to vidim?

 13. Milutin says:

  Valjda zelis da budes maliciozan, ili sl. Tipicno patarenski. Nepostivanje znanja, autoriteta, zloba,.... Ovid je bio Rimski pesnik, koji je ziveo medju Getima. Valjda na Krimu

 14. mija says:

  Kako misliš maliciozan? Ovid (ili Ovidije kako su ga zvali Rimljani) je rimski pesnik, autor kolosalnog speva Metamorfoza (Preobražaj). Spetljao se sa nečijom ženom (bio je, kažu, smrt za žene), pa je prognan iz Rima. Ostatak života proveo je u Konstanci (lučki grad u današnjoj Rumuniji). Nastavio da piše svoju poeziju, ali na srpskom ili gotskom, svejedno. Lepo, pošteno i bez ironije pitam gde da nadjem šta kaže o Rimu i Rimljanima? Cenim znanje i pokušavam da naučim.

 15. mija says:

  Možda te je zavaralo to što Ovida nazivam Srbinom. Ali on jeste bio Srbin, tj. na latinskom Sabin. Uostalom, i njegovo ime svedoči o njegovom poreklu (Vid, Vidoje).

 16. Milutin says:

  Ja sam smatrao da je to malicioznost. Medjutim ti ga smatras ozbiljno Srbinom. Iyvinjavam se u tom slucaju. Ja se ne upustam u slicne spekulacije. Moze biti da je bio Etrurac/Rasen, koje inace moja malenkost smatra nama bliskima. Vise toga o Ostrogotima https://tinyurl.com/q654r7e

 17. Sale says:

  Ha,ha,koje gluposti...Gde ovoga nadjoste?

 18. aleksandar says:

  "Apelujemo na francuske vlasti da u rešavanju svojih unutardržavnih problema ne pribegavaju nasilju, već da sve rešavaju u duhu demokratskog dijaloga. Neophodno je da obe strane sednu za pregovarački sto i pokušaju da dođu do zajedničke platforme koja bi zadovoljila sve narode i entitete u Francuskoj. Nakon ovih tragičnih događaja nameće se zaključak da je položaj tamošnjih muslimana obremenjen mnogim socijalnim, ekonomskim i političkim problemima, te smatramo da je svim islamskim zajednicama u Francuskoj neophodno dati veća prava kako bi se smirila nezadovoljstva i uspešno prevazišla novonastala kriza"

 19. Apis says:

  Tako je Aco! Dati im teritorijalnu autonomiju pod međunarodnim nadzorom. Nadzor da cine arapske drzave a posle godinu dana ponuditi referendum da se narod izjasni da li zeli ostati u okviru Francuske ili samostalnost.

 20. Bety says:

  Milose,nije rec polomiti ih ove noci,rec je o esenciji.Do nje treba doci.A to su ideolozi,racuni u stranim bankama,psiho metode kojima se sluze.Ocito da to nije sacica ljudi,vec citav korpus!Dok se do toga ne dodje,Rusi ce im spustati bombe i trenirati zive!Oni sami moraju da se odaju,tu lezi zec! A zasto Francuska?Ma boze sacuvaj da to ima veze sa nekom poslusnosti.Pa Francuzi su vrlo lojalni NATO-u!Ovde je paralelna borba katolika i protestanata,a Francuska je u dominaciji sekularnih drzava prva zapocela put u Evropi.Da nije bilo velikog Rusoa,Didroa i ostalih,bila bi i danas mracna Evropa.a muslimani bi cvetali i dalje u Romantizmu.

 21. Bety says:

  Dal se vi to salite?Sta ce Evropi jos jedna muslimanska teritorija?Pa Bosna je i previse za Evropu!Koji vam je! Ovidije o Rimljanima?Nista spektakularno,vise kritiki osvrt na preimenovanje andjela i bogova koje su uzeli od starih grka!I nije bio Srbin!

 22. NK says:

  Isis je samo je organizacija koja je napravljena da ispunjava njihove ciljeve! Uvek im treba neka budala da pobije onolike ljude za njihove ciljeve, i onda ih i sami oni kao okrive - eto to su neki dzihadisti itd... To je ono cilj opravdava sredstvo! Zasto je postojala OVK i ostali? Pa da bi im oni odradili prljav posao, a oni posle uzmu sve prirodne resurse na tom podrucju! ISIS je isto sto je bila NACISTICKA NEMACKA u Drugom Sv. ratu! Ovi hteli kao zbog "ideologije da pobiju i zauzmu celu Evropu", a ovi isto kao zbog Islama (Kalifata) da zauzmu ceo Bliski istok! A njihovi organizatori ce posle da vladaju svim resursima na tim podrucjima! E onda kada je RUSIJA u Drugom Sv. ratu pocela da ih razbija, onda su se i "saveznici" isto ukljucili kao u borbu protiv tog zla tj. samo da ne bi Rusija zauzela celu Nemacku tj. srce Evrope-motor Evrope! E sad na Bliskom istoku kada su videli da Rusija je krenula u totalno unistenje njihovog ceda, sad i oni kao krecu borbu protiv njihovog ceda Islamske drzave, samo da Rusi ne zauzmu srce tog Bliskog istoka! Videce se sta ce biti, ili ce (podeliti kolac kao u Drugom Sv. ratu (zato su i napravljene dve Nemacke) ili ce neko hteti ceo kolac, ali onda ce sve otici dodjavola! Islamska drzava je napravljena isto kao Nacisticka Nemacka!!! DA RADE POSAO ZA NEKOG DRUOGOG!!!!

 23. Bety says:

  Nacistiku nemaku niko nije pravio.To je haos od pogresnog razmisljanja.Naci nemacka je nastala na tlu teskog siromastva i uzimanja kredita od Amerike kojim je pokrenuta industrija!Nemesajte babe i zabe.Kako onda,tako i sada Rusi su usli u igru tek kada su se osetili ugrozenima.A cime,to je vec enigma.Amerika ima dovoljno svoje nafte to joj ne treba.Sto znaci da postoji treci igrac,VRLO BITAN!

 24. mija says:

  Bety, Ovid je rodjen u pokrajini Akvila u gradu Sulmo (danas Sulmona). Tu su živeli Peligni (latinska verzija, ko zna kako su oni sebe na svom jeziku nazivali). Graničili su se s jedne strane Sabinima, a s druge Samnitima (o njima ovde nećemo). Ovid je za sebe govorio da je Pelign, a za Peligne je opet govorio da su oni "dedovi Sabina". Za Sabine, pak, pouzdano znamo da je to latinska verzija naziva Srbi. Dakle, postoje objektivni dokazi da je Ovid bio Srbin. Što se tiče Ovidovog odnosa prema Rimljanima, ni ja nigde nisam našao ništa što bi prevazilazilo redovnu kritiku i ogorčenost zbog (možda zaista nepravednog) progona. Šta više, iz Tomija (današnje Konstance) šalje u Rim svoje tugovanke u obliku pisama u kojim opisuje svoju neizdrživu nostalgiju i ljubav prema Rimu. Nemačka je u 20. veku već postojala, pa nije bilo potrebe da je neko pravi, ali nacizam je osmislio i zajedno sa Britancima i porodicom Habzburga podvalio Nemcima kao rešenje za nepodnošljivo siromaštvo u kom su se oni našli posle 1. s. rata. Ovo nikako ne znači da su Nemci njihove nevine žrtve, niti to umanjuje njihovu odgovornost za 2. s. rat, nego samo objašnjava kako je bilo moguće da oni tako olako prihvate tu zversku ideologiju i praksu: sve što su činili nailazilo je na (uglavnom tajno ili prećutno) odobravanje i aplauze sa najvažnijih mesta u Evropi. Kao danas Hrvati.

 25. Milutin says:

  mija Says: novembar 19th, 2015 u 8:58 am .... Za Sabine, pak, pouzdano znamo da je to latinska verzija naziva Srbi. Dakle, postoje objektivni dokazi da je Ovid bio Srbin. ///////// I Prokopije je pisao da su se svi Sloveni nekad zvali Srbi (Spori). Srbin je relativan pojam, i nebi trebao da se tumači u današnjem smislu tog etnonima. Primer su Lužički Srbi. Nemaju rel. ništa zajedničkog sa današnjim Srbima, ali im je ostao taj naziv još iz davnina...

 26. Milutin says:

  Sporoi (Greek: Σπόροι) or Spori was according to Eastern Roman scholar Procopius (500–560) the old name of the Antes and Sclaveni, two Early Slavic branches.

 27. Milutin says:

  Sorbi su, npr. , lingvistički srodni sa Slovencima, jer imaju dvojinu (dual). Postoji i uverenje, da je od njih poteklo mnogo Aškenazi Jevreja ps. već smo se prilično udaljili od teme članka

 28. mija says:

  Milutine, ti si onaj čistokrvni purger koji navodno mrzi ustaše iz dna duše, a propagira ustašku verziju istorije, jel'da? Tvoje glomazne, a besmislene frazetine treba da ti obezbede prodju za tu vrstu istorije. U svakoj rečenici imaš više stilskih, logičkih i faktičkih grešaka nego reči. Mislio sam da pokušam da ti to malo korigujem, tj. da ti skrenem pažnju, ali sam odustao. Toga je toliko mnogo, da bi trebalo kao što narodna pesma kaže "da je more što je list hartije". Kod tebe u sredini kore velikog mozga vlada neki sveopšti dar-mar. Daj se sredi ili nas zaobidji.

 29. Milutin says:

  @Mija, naravno, opet napada(ju) licnost a ne iznosis ni jedan argument Dakle, cekam.... ps. Jos jednom tvrdim. Sorbi su blizi Slovencima. Cesima, Slovacima, Poljacima,.... Vama su bliski vasi "Vlaski" inoplemenici- tatarski morlaci (tj. Hrvati), Bosnjaci, oni iz Raske,..

 30. Milutin says:

  The most prominent archaic feature is the dual, used only in the Slovene and the Sorbian http://lingvo.info/en/lingvopedia/slovene /////// a sa ostalim stokavcima, tj. mahom "Vlasima", osim versko-političkih razlika, imate zajednički i patarenski karakter i prošlost. To podrazumeva većinu onog što vam se danas dešava. Potkupljivost, bela kuga, nemoral, zloba, pakost,... Jdnostavno, vas nije prožeo Hrišćanski moral i učenje, pa samim tim i etika

 31. mija says:

  Nemaš ti pojma ni o čemu. Ti o dvojini kao da si otkrio ameriku ili novu galaksiju. Epohalno, nema šta! Srbi imaju dvojinu! I Slovenci imaju dvojinu! Strašno! Sramota! To je dokaz za sve! Milutin otkrio novi srpski zločin, dvojinu! E, budalo jadna!

 32. Milutin says:

  mija Says: novembar 20th, 2015 u 10:27 am Nemaš ti pojma ni o čemu. //////// patarenski vraze, nemoj vise da smaras ljude...

 33. mija says:

  Ne prdi više!

 34. Goran says:

  Priznaju i Amerikanci https://www.youtube.com/watch?v=76FUMsbVRHs

 35. Putin says:

  Pa ljudi jasam to odma rekao cimsam cuo za taj slucaj toje isto kao bliznjakinje kule ovo u nemackoj isto organizovala banda amerikanci ne miruju hoce na svaki nacin da dokazu kako su muslimani i njihova politika pretnja za ceo svet a toje sve suprotno amerika je pretnja celom svetu zato zivela RUSIJA

 36. Pirus says:

  Ma on to prica sto i ptice sa grane znaju nista novo.Svi dobronamerni ljudi u svetu znaju ko su svetski teroristi.Ali tu je na srecu covecanstva velika RUSIJA.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *