ШОКАНТНО УПОЗОРЕЊЕ – ПРОТИВ СРБИЈЕ СЕ ВОДИ СПЕЦИЈАЛНИ РАТ: Разлог је Косово, а ево шта је циљ тог рата (ВИДЕО)

ŠOKANTNO UPOZORENJE – PROTIV SRBIJE SE VODI SPECIJALNI RAT: Razlog je Kosovo, a evo šta je cilj tog rata (VIDEO)

17 avgusta 2018

Nekadašnji obaveštajac Jugoslav Petrušić tvrdi da se protiv Srbije vodi specijalni rat kako bi se sprečilo jedinstvo naroda u odbrani Kosova i Metohije. On je gostujući na TV Hapi rekao da je i sam učestvovao u pojedinim operacijama specijalnog rata protiv pojedinih država i da može da prepozna kada se te tehnike koriste protiv Srbije.On je u emisiji objasnio da je posledica takvog rata to što građani Srbije ne mogu da se ujedine, da prestanu sve razmerice, da čitavo društvo, milioni građana, izađu na ulicu i da pokažu jedinstvo u odbrani svoje južne srpske pokrajine.

Petrušić je rekao da moćnici koji žele nezavisnost Kosova znaju da Srbi mogu da budu poraženi samo kada su razjedinjeni i da aktivno rade na tome. On je rekao da će nakon Nemačke, koja sada ima zadatak da umesto Amerike pritiska Srbiju zbog KiM, sutra to nastaviti da radi Engleska.

(Pravda)

KOMENTARI6 komentara

 1. Velika Metla says:

  Ovo je,Petrušiću,poznato odavno,nego,reci ti njima šta je rešenje? Većina Srba zna šta je rešenje,i ako se ne može ostvariti to rešenje onda ne treba ni pričati! Kakvo političko,ili nacionalno,jedinstvo naroda tražiš? Narod se može sakupiti SAMO ako se prodaje novi Aj-fon,ili se dele besplatno Cepter šerpe! S ovakvim "materijalom"od naroda se ne može to rešenje ostvariti! Prema tome,čekajmo neka druga vremena,pod uslovom da u ovakvom vremenu uopšte i opstanemo! I nazdravlje nam okupacija!

  • Nebeska Srbija says:

   Pa ne mora on da ti kaze..Ni tebi ni meni a ni njima..Ustane vojska,ili ono sto je ostalo od nje,ustane narod i ovi krsni momci sto celi dan sede po kladionicama i krenu da vrate njihovo,kakvi crni politicari,svi oni sto nisu sluzili vojsku i sto su 99te sedeli po kaficima sad uzivaju na vlasti.Uzmemo motke i udri,jer oni za drugo i ne znaju.

 2. Miraš says:

  "Kad dželata predstavljaju kao žrtvu, kurvu kao sveticu, lopinu kao poštenjaka, prevrtljivost zovu principijelnošću, ulizištvo smatraju domaćim vaspitanjem a izdaju vrhuncem rodoljublja, sleteo si na Surčin ili izlaziš iz voza na seoskoj železničkoj stanici Beograd. Dobrodošao rođače." Siniša Kovačević 17.08.2018.

 3. Moca says:

  Kakav prodavac magle ovaj bivši “obaveštajac”

 4. DD says:

  E moj Petrusicu nije ti trebao ovaj intervju kod Vucicevog glavnog novinara. Srbi su nemocni da izadju na proteste jer ce ih odmah Maric i Vucicevic ocrniti kao izdajice i ultradesnicare.

 5. Milivoje says:

  Ti si obicni placenik i ljigavac Petrusicu jer si imao od 2012 dovoljno vremena da reagujes na najvecu veleizdaju u Srbiji u historiji a nisi nista napravio nego si kao slag na tortu dosao kod Marica da presipljes iz supljeg u prazno. Srami se bre!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *