ŠOKANTNO: Vrhovni sud Evropske unije presudio da vakcine uzrokuju bolesti

ŠOKANTNO: Vrhovni sud Evropske unije presudio da vakcine uzrokuju bolesti

27 јуна 2017

Врховни суд Европске уније је у среду пресудио да неке вакцине вероватно изазивају болести код људи који их примају.

Ово запањујуће признање Европског суда правде конкретно наводи да вакцине “не пружају безбедност коју људи имају право да очекују.“

Јеффереyјаxен.цом извештава: У среду је Врховни суд Европске уније рекао да се вакцина може сматратин дефектном уколико постоје “специфични и конзистентни докази,“ укључујући време између примања вакцине и појаве болести, претходно здравствено стање појединца, недосатак икакве породичне историје болести и значајан број пријављених случајева болести које се јављају након вакцинације.

Свака тачка коју је суд навео за разматрање представља лоше вести за европску индустрију вакцина. Редовно се могу пронаћи бројни докази у вези са тим да је вакцинација кривац зашто појединци добијају једну од многих специфичних болести које су наведене на информативном летку за вакцинацију пацијента.

Овај случај Европског суда је изведен из француског случаја човека који је имунизован против хепатитиса Б крајем 1998-99. године. Око годину дана касније, господину Џ.В., како је наведен у документима, дијагностикована је мултипле склероза. 2006. године, он и његова породица су тужили произвођача вакцина Санофи Пастеур у покушају да се надокнади штета за коју они тврде да је крива вакцина. Господин Џ.В. је умро 2011. године.

Током протеклих година, корпоративни медији су указивали на ширење болести као доказ да се имунитет мора постићи на било који начин. Међутим, већина тих истих медија, првенствено финансриних од прихода фармацеутске индустрије, нису известили о епидемији која се често дешава у заједницама и областима где се прима много вакцина.

Биће занимљиво видети да ли ће се ово повећано праћење вакцине и регулисање користити током тужби да се пријаве и пруже докази о значајном броју пријављених случајева болести након вакцинације.

Европски суд је у изјави навео да би такви фактори могли довести до тога да национални суд закључи да је “примање вакцина највероватније објашњење“ за болести и да “вакцине стога не пружају безбеност коју људи имају право да очекују.“ Компанија Санофи Пастеур је у саопштењу рекла да су њихове вакцине “сигурне и делотворне.“

Одлука Европског суда је дошла у тренутку када су изузетно корумпирана италијанска влада и њено Министарство здравља донели један од најауторитарнијих мандата за вакцине на свету.

Дубоко уплетени у сукоб интереса фармацеутске компаније, ГлаxоСмитхКлине и Светска здравствена организација су изабрали Италију да буде државни модел и предводник ЕУ за вакцинацију фармацеутске индустрије.

Редовни масовни протести су сада уобичајени на улицама Италије, јер се становништво ове земље бори против инвазије фармацеутске индустрије.

Документи о одлуци о вакцинама у Европској унији се могу наћи ОВДЕ

(Wебтрибуне.рс)

KOMENTARI2 коментара

  1. kuka says:

    A kod nas vakcinišu li vakcinišu decu!!!

  2. bagro crvena says:

    Tri glupa pitanja za ljude koji veruju u dobrobit "OVIH" vakcina! Kako je iskorenjena kuga? Zašto ne izvozimo prasetinu u EU? Zašto nema toplomera sa živom u prodaji? Tri još gluplja! hepatitis b se prenosi nastranim seksualnim činom ili preko zaražene krvi, zašto se daje bebama odmah posle rodjenja? Zašto će dečaci primati vakcinu protiv raka materice? Reci te za "jedan" slučaj autizma pre vakcinacije? Još tri! Šta na latinskom znači vaccinius? Kako se uzgajaju virusi koji završe u vakcinama? Šta se dodaje u vakcinu da bi virus opstao u staklu do tela bebe? Još tri! Kad je izolovan virus dečije paralize? Koji je onda virus u vakcini protiv dečije paralize? Pre epidemije Španskog gripa koja je odnela više ljudi nego ratna razaranja u Velikom ratu, čija je vojska masovno vakcinisana? Tri! IG Farbena je bila farmacija..? Od te fašističke tvorevene, posle 2 SR su nastale farmacije...? Zašto od baš tih kuća kupujemo vakcine? ...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u