ШОКИРАЋЕ ВАС ОВО: Ево које земље ће се ускоро распасти! (ВИДЕО)

ŠOKIRAĆE VAS OVO: Evo koje zemlje će se uskoro raspasti! (VIDEO)

14 jula 2015

mcd_wcg_0618168419_pgA2_f01Na osnovu ekonomske situacije, političkih prilika, tehnološkog napretka i opšteg stanja u društvu svake pojedinačne zemlje, formulisana je pretpostavka o tome koje zemlje možda neće više postojati za dvadeset godina.

Na listi zemalja koje će možda nestati u naredne dve decenije našlo se deset zemalja. Prisustvo nekih od zemalja na ovoj listi nije iznenađujuće, ipak, ima i onih koje niko ne bi očekivao da vidi na ovakvom spisku. Takva je, na primer, Kina. Svakoga bi sigurno zaprepastila ideja da bi zemlja sa rastućom ekonomijom i sa epitetom supersile mogla da nestane sa političke karte sveta.

U snimku koji sledi pogledajte deset zemalja na koje se ovo predviđanje odnosi. Pritom, imajte na umu da se radi samo o predviđanju, i da ne mora da znači da će neka zemlja da propadne za dvadeset godina, čak iako za to ima izgleda.

(Webtribune.rs)

KOMENTARI2 komentara

  1. FORum LIvii says:

    Nema Rusije ? Ne mogu da verujem ? Znaci ovo si oni pravili . U SVIM slicnim futuristickim pretpostavkama koje se prave na Zapadu , Rusija je glavna koju rasturaju . A nemas ni nas ? Dobro predvidjanje onda !!!

  2. Za Srbiju says:

    Apsolutno naivno.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *