ШОКИРАЋЕТЕ СЕ! Ево због чега у Србији пада киша ово лето! СВЕ СЕ ОВО ДЕСИЛО И 2006. ГОДИНЕ

ŠOKIRAĆETE SE! Evo zbog čega u Srbiji pada kiša ovo leto! SVE SE OVO DESILO I 2006. GODINE

9 jula 2018

Verovatno se čudite zašto kiša pada već skoro mesec dana? Upropastila vam godišnji odmor ili posađene useve?

Za utehu, niste jedini, svi se to isto pitaju. Nešto čudno je u atmosferi ali ne znate o čemu se radi?Da se vratimo vremenski nešto unazad?

Sećate li se svetskog prvenstva u fudbalu 2006. godine? Da vas podsetimo, bilo je to u Nemačkoj od 9. juna do 9. jula 2006. godine, titulu je osvojila Italija pobedom na penale protiv Francuske.

Ali zašto pričamo o tom svetskom prvenstvu u fudbalu? Šta je tu bitno?

Vrlo prosto, desilo se nešto do tada neverovatno, na samo 2 dana pred početka prvenstva Nemačka je bila pod pravom opsadom nepogoda i kiše. Odjednom, kao da je sam bog lupio rukom, prestalo je sve a Sunce je počelo da sija.

I ne baš da povremeno sija nego je vreme bilo bez oblačka sledećih mesec dana sa prilagođenom temperaturom koja do tada nije zabeležena u Nemačkoj.

Možda već slutite, da je kiša počela da pada odmah nakon završetka fudbalskih utakmica. Tako se i desilo.

Međutim, šta se događalo u ostatku Evrope i kakve to veze ima sa Balkanom?

Slično se nešto dogodilo istog trenutka samo u obrnutom smeru. Kada su u Nemačkoj prestale kiše počele su na Balkanu i tako sve dok se nije završilo svetsko prvenstvo. Činilo se tada da se nebo provalilo iznad Balkana a poplave su činile svoje.

Nedugo posle toga, možda nekih desetak dana u alternativnim medijima su počele priče o upotrebi sistema HAARP i nameštanja atmosferskih prilika iznad Nemačke zbog fudbala.

Kao što uvek biva javile su se dežurne prišipetlje koje su takve tvrdnje proglasile teorijom zavere, i naravno u Srbiji su odmah dežurni mudraci ismejali takve tvrdnje i tvrdili kako nešto takvo ne postoji.

Ali gle čuda, pojavio se u javnosti jedan od nemačkih ministara i javno priznao da su “samo malo” namestili vreme koliko da im ne propadne uloženi novac. Dežurni mudraci koji su rekli da nešto takvo ne postoji, odmah su ućutali, pa je sve ubrzo zaboravljeno.

I sada pitanje, da li mislite da bi Rusi dozvolili da im propadne takva jedna organizacija sa kišama, poplavama i nevremenom?

Pogledajte, lepo vreme u Rusiji počelo je baš na dva dana pred početak prvenstva.

Međutim, kako to da se pogodi baš na Balkanu da počnu kiše dva dana pred prvenstvo u Rusiji? Isto kao 2006.

Nemojte očajavati, dolaze bolje atmosferske prilike, odmah posle završetka fudbala, a to je sredinom iduće nedelje.

Ali zašto baš da puca po Balkanu? Verovatno zato što je ovde, kako veliki smatraju “primitivna sredina”, pa kud su mogli ovde svi ratovi da prođu, mogu i poplave i kiše.

(Mirko Vasić, Webtribune.rs)

KOMENTARI9 komentara

 1. Zivoder iz Oseka i Ovcare says:

  Jos 1 primitivac koji za dolare siri antirusku propagandu. Da se to tako moze arapi bi naveli kise u svoje pustinje. Uostalom,upravo ovakvi koji pisu ovakve tekstove u prvim su redovima na svojim nedeljnim misama,pa se postavlja pitanje ismevaju li oni boga kad covek moze tako da upravlja kisama I klimom???

 2. Ninoslav says:

  Pa da i 2014 su bile poplave verovatno zbog svetskog prvenstva u fudbalu u Brazilu...ili zbog Vimbldona možda....hahahahahahahahaha

 3. Pišta says:

  Ha,ha ,ha pa nije valjda da neko kupuje tu priči.Uh zli ljudi nam naještaju vreme uuuuuhhhhhhhhhhh

 4. Cetnik says:

  Jeste!!! Bas za vreme utakmice Srbije i Svajcarske je padala zestoka kisa, znali su da nasim balerinama smeta kisa i da ce da izgube. Treba se fifi zaliti zbog vestacke kise da ponovimo utakmicu. Verovatno su prskalice stavili na krov stadiona...

 5. padre says:

  Veštice su krive!

 6. KRO kontejneraš says:

  Znači sada bi mi trebali da zaključimo da nas i Rusi kao i nemci smatraju zaostalima? To je jedina namera ovog plaćeničkog teksta. Jadno.

 7. DonDon says:

  Jedan je Mirko Vasic! Svaka cast na tekstu

 8. SiNiša says:

  I u Engleskoj su nezapamćene vrućine. Valjda se i oni igraju Boga zbog teniskog turnira. Na vreme se može da utiče ali nisu svi baš sve izvežbali pa i greše. 2014. je u Srbiji bio socijalni eksperiment i pokušaj amera da se iz baze na Kosmetu, pod izgovorom spašavanja Obrenovca i Šapca postave između Srbije i Srpske i tu i ostanu do daljnjeg (zadnjeg). Nisu se nadali tolikoj mladeži, koja je pritekla u pomoć. A najviše ih je iznenadilo stotinak Rusa pa su i davali izjave tipa "oni bi došli za par dana, ali sada neće jer su tamo Rusi"... Mislim da ih se najviše "dojmilo" samoorganizovanje srpskog naroda u pomoći u hrani i lekovima i to je danas, rekao bih i glavni razlog zašto Kosmet nije pušten uz Ibar.

 9. igor says:

  Pa ako se setite bombardovanja, koristili su neke hemikalije za rasterivanje oblaka i kise, kako bi mogli nesmetano da bombarduju. Nije to neka posebna filozofija, ali nije jeftina. Rusi koriste to uvek kada je dan pobede, da bi osigurali lepo vreme, a ta kisa mora negde da padne. Drugi deo teksta, koji kaze kako su toboz oblaci navedeni na Balkan je naucna fantastika, po meni, ali prvi je tacan

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *