ШОКИРАЛА! КАНДИДАТ ЗА ПРЕДСЕДНИКА САД – ЖЕНА ВОЈНИК, ПРОШЛА КРОЗ ПАКАО БЛИСКОГ ИСТОКА! Одушевила својим ставом о Башару ал Асаду! (ВИДЕО)

ŠOKIRALA! KANDIDAT ZA PREDSEDNIKA SAD – ŽENA VOJNIK, PROŠLA KROZ PAKAO BLISKOG ISTOKA! Oduševila svojim stavom o Bašaru al Asadu! (VIDEO)

21 januara 2019

Kandidat za predsednika SAD Tulsi Gabard (demokrata sa Havaja) razgovarala je sa Džejkom Taperom sa Si-En-En-a povodom njene kandidature na mesto predsednika SAD.

Tokom intervjua, Taper ju je pitao da li žali zbog susreta sa sirijskim predsednikom Bašarom al-Asadom.– Gledajući unazad na taj sastanak, da li osećate grižu savest i žaljenje zbog toga? – pitao je Taper.

– Ne, i dalje je veoma važno da bilo koji lider u ovoj zemlji bude voljan da se sastane sa drugim liderima, bilo da su prijatelji, neprijatelji ili potencijalni protivnici, ako smo ozbiljni u potrazi za mirom – odgovorila je Gabard.

– Znate, Džejk, vi često priznajete i predočavate troškove rata i troškove naših trupa i dobro znate ko u svemu plaća cenu rata – nastavila je Gabardova.

– Ja sam veteran, znate da služim u Nacionalnoj gardi već 15 godina i da nastavljam da služim, služila sam u dva navrata na Bliskom istoku. Videla sam cenu rata iz prve ruke, zbog čega se borim za mir. I to je realnost situacije s kojom se suočavamo – rekla je Gabard.

– Šta god mislite o predsedniku Asadu, činjenica je da je on predsednik Sirije – rekla je ona.

– Da bi se postigao bilo kakav mirovni sporazum, da bi se ostvarila bilo kakva mogućnost održivog mirovnog sporazuma, mora se voditi razgovor s njim – dodala je ona.

(Pravda)

KOMENTARI7 komentara

 1. raikkonen says:

  maa daj..sve mirotvorci dok ne zajashu belu kolibu..a ova verujem da je proshla kroz pakao cisteci pishtolje..

  • Dani says:

   100% si u pravu!!Narocito za ciscenje pistolja,hahaha...

 2. Budi Bog s nama says:

  Upravo i zapravo tako raikkonen. Videli su ameri da ne mogu puškama pa ajd da razgovaraju ali o čemu brate da pričaju? Uništili su jednu zemlju, raselili stanovništvo pa sada pričom da nagovore Asada da izvrši hari-kiri? Jer se drže stava koji je i Keri izneo "Asad mora da ode." Hoće li ga nagovoriti? Kada mu rasele svo stanovništvo i kada ovaj ostane sam, možda i hoće, lepo čovek sa svojom Asmom da emigrira negde, recimo u Rusiju pored Bajkalskog jezera, divno, a amerima neka 200 000 tona nafte i neka oni pokrenu Siriju, njene resurse i otvore svoje banke u kojima će da umnožavaju svoj kapital, to je u stvari ta američka demokratija. Ali na žalost onaj Putin ne da jer je Sirija unikat zemlja bez mrvice stranog kapitala, koja namiruje svoje potrebe iz svojih resursa, koja svoju naftu koristi isključivo za svoje potrebe i ne izvozi je. Potpuno nezavisna i samostalna zemlja Sirija, koja je pre agresije bila pravi mali raj (vidi na youtube) a onda je došao Amerikanac da uvede svoju demokratiju, i tako je Asad postao čuveni diktator kao i njegovi prethodnici: Gadafi, Sadam i Milošević. Tamane ti oni diktatore kao malu decu, ali sada nešto zapelo. Gospođa Tulsi Gabard bi još bila i lepa da ne nosi masonske lovorike oko vrata i ne smera tako providnu podvalu. Da li ona zaista misli da će preko nje Amerika doneti i neko dobro Asadu?

 3. Uskok says:

  Vuk dlaku mijenja,no ćud - nikada. Mijenjaju se pioni - takozvani predsednici, ali se politika usa ne mijenja, ostaje vazda ista- siledžijska.

 4. Slobodanka says:

  "Videla sam cenu rata iz prve ruke, zbog čega se borim za mir." - Zapravo vide da ne mogu da osvajaju, pokoravaju i pljačkaju kao što su ranije zamislili. Vesli Klark je u jednom intervuu iz 2007 godine objasnio da 10 dana nakon 11.septembra. 2001. godine Bušova administracija planirala je da uspešno otpočne još 7 ratova i uspešno ih završi u narednih 5 godina. Tada samo što nije počeo rat u Avganistanu a planirali su ratove još u Iraku, Siriji, Libanu, Libiji, Somaliji, Sudanu i Iranu. Već je prošlo punih 17 godina od 11 septembra, odnosno oko 12 godina od roka za osvajanje, a kakvi su danas rezultati i dalji izgledi za velikog osvajača? Puno štete jesu napravili, ali nisu uspeli kako su planirali. Baš je gadljivo slušati ih kako sve više pevaju: Mir mir i niko (SAD) nije kriv.

 5. Miraš says:

  Još će neko vreme da potraju ove promene odnosa snaga u svetu i biće još krupnih i opasnih situacija u stilu napred pa nazad. Međutim ako bi tokom ove godine došlo i do pada vrednosti dolara onda ratna mašinerija SAD bila bi brže zaustavljena.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *