ШОЛЦУ ЈОШ ЈЕДАН САРАДНИК ОКРЕНУО ЛЕЂА

ŠOLCU JOŠ JEDAN SARADNIK OKRENUO LEĐA

27 decembra 2023

BIOGRAF nemačkog kancelara Olafa Šolca – Lars Hajder – dugo je branio kancelara od napada i kritika, ali je sada nestalo čak i njegovo poverenje u šefa države, objavio je Focus.

Nemački list navodi da je „tikva pukla“ zbog Šolcovog „budžetskog trika” koji je zemlju uveo u krizu.Hajder je uz Šolca godinama, ali sada naglašava da je to bila njegova lična ideja i da je na taj način pokušao da se izvuče iz teške finansijske situacije:

„Ali, pokušaj je propao, pa je imidž kancelara pretrpeo nepopravljivu štetu. To je najveći poraz u njegovoj političkoj karijeri. Nisam siguran da će poverenje birača ikada više povratiti. A zbog gubitka poverenja, Šolcu, kao i celoj vladajućoj koaliciji, preti kolaps u Bundestagu.

– Da bi spasao aktuelnu vlast, Šolc treba da se promeni, ali on je svoju političku karijeru izgradio upravo na nespremnosti da se menja, pa je takav razvoj događaja malo verovatan. Prethodno je Šolc, pored bivše kancelarke Angele Merkel, „mirno“ spavao čak i tokom turbulentnih samita G20. Sada čvrsto spava kao kancelar“.

KOMENTARI2 komentara

  1. Lepa Kata says:

    ŠOLCU JOŠ JEDAN SARADNIK OKRENUO LEĐA - na demokratskom zapadu,gde su životinjske demonstracije LGBT+ parade ponosa -to je normalna,najčešća i najuobičajena POZA.Malo je nezgodno za šolca što mu to,s leđa ,rade i kauboji i njegovi,rascvetaće mu se LEĐA usred zime,kad mu vreme nije.

    • Kosovac says:

      @ Lepa Kata, …..Da, u pravu si, na demokratskom zapadu kod ovih životinja sorošoida pederskih političara, u ovoj situaciji sa Olafom Šolcom trebalo bi da se kaže „….još jedan saradnik PRESTAO da mu okreće leđa….“. Što bi značilo - prestao je da mu se guzi. Znači, taj Šolcov biograf Lars Hajder je osetio da Šolc nije više u milosti glavnog sorošoidnog vlasnika Nemačke, tako da kao i svaki pacov napušta brod koji tone.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *