„СОРОШ МРЗИ ЧОВЕЧАНСТВО, ЖЕЛИ ДА УНИШТИ СТРУКТУРУ ЦИВИЛИЗАЦИЈЕ“: Маск напао америчког милијардера

„SOROŠ MRZI ČOVEČANSTVO, ŽELI DA UNIŠTI STRUKTURU CIVILIZACIJE“: Mask napao američkog milijardera

16 maja 2023

AMERIČKI preduzetnik, izvršni direktor Tesle Ilon Mask smatra da američki milijarder Džordž Soroš mrzi čovečanstvo. O tome je napisao na svom Tviteru.

– Pretpostavljate da [Soroš] ima dobre namere. Nema ih. On želi da uništi samu strukturu civilizacije. Soroš mrzi čovečanstvo – napisao je Mask u odgovoru na komentar korisnika koji je rekao da je Soroš stalno napadnut zbog svojih „dobrih namera” koje neki Amerikanci smatraju lošim jer se „ne slažu sa njegovim političkim uverenjima”.Soroševe aktivnosti se negativno ocenjuju zbog njegovih finansijskih spekulacija, kao i skandalozne reputacije – njegova sredstva su više puta optužena za organizovanje promene vlasti u nizu država. Sam finansijer ne poriče da je njegov novac pomogao posebno da se izvedu „narandžasta revolucija” u Ukrajini 2004. i „Evromajdan” 2013. godine. U nizu zemalja optužen je za mešanje u unutrašnje stvari.

U Rusiji su „Otvoreno društvo“ i „Fond za pomoć otvorenom društvu“ Soroš prepoznati kao nepoželjne organizacije od 2015. godine. Generalno tužilaštvo Rusije navelo je da Soroševe organizacije predstavljaju pretnju temeljima ustavnog poretka Ruske Federacije i bezbednosti države, prenela je RIA.

KOMENTARI5 komentara

 1. Miroslav says:

  Gordž Soroš je samo lutka koju pomeraju još veći likovi od njega.

 2. Miroslav says:

  Džordž Soroš i mnogi drugi rade na depopulaciji ili na globalnom genocidu. Smanjuju broj ljudi da bi što više resursa ostalo njima.

 3. Pingback: “SOROŠ MRZI ČOVEČANSTVO, ŽELI DA UNIŠTI STRUKTURU CIVILIZACIJE“: Mask napao američkog milijardera – Sedma Sila

 4. Smrdevit Posavski says:

  i ova postojeća struktura covecanstva je , parazitska. Ni sada nije dobro,pakao su nam uradili sa njihovom lažnim religijama i lažnim bogovima-isusom,jehovom,alahom...njima su pretvorili ljude u stado ovaca, robove za sisanje. ZATO nema pobune naroda, jer su pretvoreni u zombirane ovce, kukavice. Ali parazitima nije dobar ovaj sistem jer su ih Kinezi i Rusi pobedili u tom sistemu,i hoće sada drugi sistem,za koji bi oni da osmisle pravila. Ali to ce uspeti da uspostave samo u svom rajhu-EU i USA. Svi drugi su u savezu da Rusijom i Kinom.

 5. Vujadin says:

  Ilon Mask CIA-obavještajna maskota napada fiktivnu CIA-obavještaju kreaturu starijeg godišta proizvodnje.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *