СОРОШ ПИОНИРКА: Грета Тунберг позвала Американце да гласају за Бајдена

SOROŠ PIONIRKA: Greta Tunberg pozvala Amerikance da glasaju za Bajdena

12 oktobra 2020

Švedska aktivistkinja za klimu Greta Tunberg pozvala je Amerikance da glasaju za kandidata Demokratske stranke Džozefa Bajdena na predsedničkim izborima 3. novembra.

„Nikada se nisam angažovala u zauzimanju neke strane u politici. Međutim, naredni američki izbori su iznad tog pitanja“, navela je Greta Tunberg (17) na Tviteru.

„U kontekstu stavova o klimi, to je daleko od dovoljnog, a mnogi od vas naravno brane i druge kandidate. Ali na kraju, znate već… Samo se organizujte i uradite da svi glasaju za Bajdena“, napisala je mlada Šveđanka.

Američki predsednik, republikanac Donald Tramp, redovno iznosi skeptične stavove o klimi, a polovinom septembra u jeku šumskih požara u Kaliforniji rekao je da će se klima „na kraju ohladiti“ sama od sebe, te ga je Bajden nazvao „piromanom“.

Tramp se često rugao Greti Tunberg, za koju je decembra 2019, kada je proglašena za „ličnost godine“ časopisa „Tajm“, napisao da treba da „zauzda svoj bes“, da se „opusti“ i da bi joj bilo bolje da s nekim prijateljem ode u bioskop i „gleda neki dobar stari film“.

Bajden je s druge strane hvalio mladu Šveđanku, rekavši u aprilu da treba čuti težnje mladih u oblasti klime.

Prvi put za skoro dva veka svog postojanja, naučni časopis Scientific American je zauzeo politički stav i, kritikujući Trampa zbog odbacivanja nauke i njegovog „poricanja“ klimatskih promena, takođe pozvao Amerikance da glasaju za Bajdena.

KOMENTARI22 komentara

 1. Kosovac says:

  Ovo nedonošče preporučuje Amerikancima da glasaju za Bajdena. Da ste pre ovoga pitali bilo kog stručnjaka Teorije zavere – koga bi preporučila mala Greta, svi bi dali odgovor – Bajdena naravno. A neki novinari bi to brže bolje zabašurili, da ne kompromituju Svetsku Ekološku Bandu. Ali, Greta se izlajala, pa dakle više to nije Teorija, nego okrutna stvarnost. ……………Takođe, moguće je na isti način u srpskoj javnosti kompromitovati Srpsku Sorošoidnu Ekološku Bandu, koja se pred očima srpskih korisnih idiota već duže vreme bori da zatvori srpske Mini i Termoelektrane. I da Srbi daju svoj ekološki doprinos kupujući od Sorošoidne Evropske Unije četiri puta skuplju električnu energiju.

  • Avangard-Kinzal says:

   Čista Hrvatica. Ovako one izgledaju kad oće da se rokaju😆.

  • Rista says:

   haha...znao sam da ćeš se pojaviti i samo zato sam otvorio ovaj glupavi tekst, inače ne bih ni pod razno. Vidim, svi se zatalasali zbog Grete ali niko nije dublje zalazio u pozadinu kao ti. Vreme za ustanak još nije došlo ali vidim da si uvek spreman i uvek se držiš dobro. Nešto su usporili na generalnom nivou. Faza Greta-Korona je planirana za duži period. Trajaće još nekoliko godina ako pre toga ne progovore topovi. Jeje..to se brzo rašava samo ako topovi oduvaju ta zla. Mi nemamo takve topove i zato moraš biti strpljiv, Precedniče. Ekološka banda čiji je simbol Greta je tek na vrhuncu moći. Potrajaće to možda i do kraja, jer ona druga strana je malo zbunjena i nema odgovor trenutno. Imaju bučne pucaljke ali takođe imaju i kompleks straha od eksplozija pa Greta još uvek slobodno izvlači uši. Evo gledaj koliko ima zbunjenih ljudi ispod. Moji sapatnici ne shvataju da nije važna Greta. Ona je samo mušica koja će udobno živeti na trulom mesu jer joj upala sikira u med, ali Greta nema nikakvu snagu. To ko olovka. Moš je naći u svakoj kanti za otpatke a ovu su izvukli i sa njom šminkaju ljude. Srećna neka olovka.

 2. milorad3 says:

  Ovo je još jedan dokaz medjunarodne zavere i stvaranja novog plemstva koje bi da vlada svetom i nad nama svima.Tehnologija je jednostavna , poture vam klinku , napišu joj govore ,nauče je šta da radi i kako da se ponaša i uključe kamere i eto čuda,hokus-pokus i imate novog "lidera".Ova devojčica je premlada da bi imala pun život odrasle osobe, porodicu i zanimanje, ali je dovoljno stara da soli pamet ko je dobar za amerikance i ko treba da im vlada,kakva travestija i perverzija politike i zdravog razuma.Takodje ovo je direktno MEŠANJE stranog državljanina i nekih medjunarodnih organizacija u američke izbore,valjda će da jave mediji o tome u USA,kao što su galamili o ruskim botovima:)Nadam se da vam je jasno i vidljivo kako ova tehnologija zaludjivanja naivnih i nezainteresovanih radi jer to rade i nama ovde, SVAKI DAN pokušavaju,mora dobro da se razmisli pre nego se spusti papirić u kutiju.Osim toga osobe kao ova greta su potpuno NEODGOVORNE za svoje izjave i onda ko vam je kriv što ste se upecali i ispali glupi naivci.Kada vam dodje takva persona u medije pažljivo gledajte KO je bre to i ŠTA STVARNO može da uradi i postigne od onoga što priča i obećava:)Ono ranije uobičajeno srpsko pitanje :"A, ČIJI SI TI MALI?" nije BEZVEZE.

 3. Si Ju Leter Aligeder says:

  Gle, što liči na Tihanovsku? Gde li se štancaju ovakve cice?

 4. Gospodi Pomiluj says:

  More, kao da neki nečastivi reži iz nje. Bacite joj kosku, ako je đavo će poje.

 5. Pingvin Pingo says:

  Strašno, začeta je u vreme orgijanja i žrtvovanja u čast sotone. Moderni političari se danas stvaraju samo uz pomoć nečastivog.

 6. Madre says:

  Jaoj majkina, kada bi samo znala kakva je to žurka bila, ti bi se radovala što nisi rođena u obliku doge. Doduše jesi ti mjki neki fenomen, prvi zubići ti se još nisu menjali a drugi će možda izgledati kao vučiji očnjaci.

 7. padre says:

  Pa sad, ona je ipak osobica, vredna poverenja,da sam ja Amer, slušao bih!Jer ipak je ona prošla mnogo toga u tih svojih par godina,pa zna, šta je muka!

 8. Angelo says:

  Knez Tame vlada iz vazduha kroz decu sinova nepokornosti Bogu. Sva zemlja je u vlasti nečastivog ali se kroz neke sinove i kćeri ljudske to baš zrcali i vidi. Ne dajte se đavolu braćo i sestre: "Verujte i ispovedajte Isusa Hrista za svog Spasitelja." Jer će doći Gospod i daće svakome od nas po delima našim, jedino spasenje i pomirenje sa Bogom je u Sinu Njegovom a Spasitelju našem Hristu

 9. Duh Proroštva says:

  Eh, eh Tramp se njoj podsmevao jer nije još naučila da sakrije svoje besnilo, iako su time darovani i Tramp i ovo detence. Njihov otac Sotona ne miruje, krvnik je ljudski. Tramp je još na vlasti jer nisu još završene sve trampe i transakcije sa prevarama radi kojih Amerika može da propadne. Tramp radi svoj zadatak a kongres svoj, vidimo šta se sve izdešavalo u toku njegove vladavine, a u finalu: "Građanski rat u Americi, međudržavni ratovi, policijska kontrola građanstva radi virusa, tenkovi prema Rusiji i Beloj Rusiji, i još mnogo toga. Ukoliko Tramp nije završio svoj zadatak mogu da ga zadrže još četiri godine, što ne znači da kongres neće nastaviti svoje. Trik Satane još nije do kraja isproban da li će Tramp da navuče Putina navodnim prijateljstvom, dok se kod Bajdena to besnilo jasno očitava kao i u ovoj devojčici. Mudar je đavo ali vi budite midriji, budite u Hristu.

 10. Pendrek says:

  Boze sacuvaj koji skot!

 11. Ivan Grozni says:

  Pa ona nije iz Rusije i zato moze da se mesa u izbore bez problema. Samo je Rusima sve zabranjeno na ovoj planeti.

  • Ivana says:

   A tek nama Srbima.

 12. Simon Saivil says:

  Gledam ovu njenu sliku pa sve nešto ne mogu da se setim kako beše prevod na srpski čuvenog filma Exorcist?

  • Gospodi Pomiluj says:

   Da, da. Film se zvao "Isterivač Đavola" mala je stvarno kao original iz tog filma, jedina razlika što je ona glumica bila i malo lepša. Ne znam ko ovoj utera tolikog Đavola i još manje znam ko će da joj istera đavola. Možda papa Franjo? Ako pri tome ne dobije infarkt kao i onaj stariji iz filma, pa je morao da dođe jedan mlađi za isterivanje uteranog. Sve više je đavola oko nas a sve manje egzorcista, šta vam to govori? Došlo je vreme da se pojavi i sam Gospod sa nebesa da zavede red među ovolikim đavolima. Đavo znači u prevodu "neprijatelj" i Božiji i čovečiji. Diavolo, Satan, Satana ili Šejtan. On zaposedne čoveka samo da bi ga upropaštavao. Ako primite Hrista u sebe onda za satanu tu nema mesta.

 13. test01 says:

  Samo se zapitajte jedno, kako jedna balavica (maloletnica) koja nije zarsila ni srednju skolu dobija ovoliki medijski prostor u citavom svetu i salje poruke koje se poklapaju da idejama i ciljem duboke drzave? Da li znate da ona pati od dva sindroma od rodjenja - U Srbiji bi cak rekli da dete nije normalno ali tako nesto ne smete da kazete na zapadu... iako takvo dete koriste za svoje planove.

  • Suzuki Vitara says:

   Greta nece ni zavrsiti regularnu srednju skolu, jer je dete sa posebnim potrebama [retardirana], koju ocito roditelji i NVO zloupotrebljavaju.

 14. filip says:

  ova fotografija najbolje oslikava čime je ona opsednuta

 15. Kosovac says:

  Prisiljen sam da konstatujem da je ova Sorošoidna maskota zvana Greta Tunberg mnogo pukla na komentarima mog omiljenog sajta Intermagazin. Evo svi su izjavili da je Greta Nečastiva. Znači i Sorošoidi su Nečastivi takođe. ……………Samo nema naše Perside da udari svoj pečat na ove Nečastive. Mislim, da im zabiberi.

  • perica says:

   Da, čekamo da čujemo persidu, ona će to kao iz tandžare po Greti lepoti. Verovatno će da poveže i masone u ovo vrzino kolo i da doda tu malo našeg serbskog bunta.

  • Avangard-Kinzal says:

   Persida je naša GretabTunberg. Ona je tu samo i isključivo zato da bi odašiljala negativne komentare protiv Rusije; reklo bi se da je ona deo ekipice određene sorošoidne NVO za antirusku (unapred osuđene na neuspjeh kod nas Srba) kampanju u srpskom zemljama.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *