СОРОШ улаже милионе да мигранти остану у Србији!

СОРОШ улаже милионе да мигранти остану у Србији!

21 септембра 2016

sorosizbeglice-720-56

По злу чувени амерички тајкун Џорџ Сорош најавио је да ће уложити чак 500 милиона долара како би се стотине хиљада миграната са Блиског истока трајно населиле у Европској унији и Србији!

Сорош, који се лажно представља као хуманиста и филантроп, а заправо је извођач прљавих радова америчких центара моћи који стоје иза бројних крвавих ратова попут оних у Сирији, Либији, Украјини, рекао је јуче на самиту УН о избеглицама да ће пола милијарде долара дати за предузећа и послове које би у Европи покренули мигранти са Блиског истока.

Припрема хаоса

Наш циљ је да приватни сектор искористимо за јавно добро. Ове инвестиције имају намеру да буду успешне, али наш примарни фокус јесте да створимо производе и услуге који заиста користе мигрантским заједницама и њиховим домаћинима. Уложићу 500 милиона долара у покретање предузећа, афирмисане компаније, иницијативе с друштвеним утицајем и послове које су покренуле избеглице и мигранти, објавио је Сорош.

И док нико од званичника Србије јуче није желео званично да говори о томе, аналитичар Драгомир Анђелковић сматра да ово може имати само негативне последице по нашу земљу.

– Овај „великодушни“ Сорошев предлог је класична замка коју Србија треба да одбије. То је план за трајно задржавање и насељавање великог броја миграната у Србији. Реализација Сорошевог плана би драматично променила етничку и религијску слику становништва и отворила врата новим крвавим конфликтима у будућности – напомиње Анђелковић.

Боље нас заобиђите

И аналитичар Дејан Вук Станковић сматра да би Србија, ако икако може, требало да одбије овакву Сорошеву иницијативу.

– Сумњам да наша држава има и економске капацитете за трајни пријем неколико десетина хиљада миграната. Притом, постоје велике културне разлике, тако да је питање колико би они стварно могли да се „уклопе“ у друштво. Зато је боље да мигранти оду из Србије у земље ЕУ које имају више искуства са тим – закључује Станковић.

(informer.rs)

KOMENTARI7 коментара

 1. istina says:

  crko dabogda smrdljivko jevrejski

  • Piše u Bibliji says:

   On nije Jevrejin, samo se tako predstavlja. To su oni koji"se predstavljaju kao Jevreji, a u stvari su rod aspidin"

 2. Aleksandar says:

  Не вреди да улаже никакве милионе, нико не жели да остане у Србији.

 3. salko says:

  niko ih nece isterati vise iz srbije de budu pazarci i albanci bice i emigranti oni su doski svojoj eri a nisu srbiji srbija u rasulu i razdvojena zemlja

 4. Za Srbiju says:

  Овог Сатану треба неутралисати метком у главу.

 5. Sveti Blaženik says:

  Ovo je totalno debilna vijest. Zašto bi Soroš uzeo Srbiju na pik? Ta on je navjerojatnije ne zna ni pronaći na karti. Čemu trošiti vrijeme na nebitne mikro državice?

 6. opet ja says:

  Ha ha ovaj Sveti Blaženik je baš glup. Pa znaš li koliko je NVO organizovao u Srbiji i koliko projekata finansirao??!! Finansiranje "izbeglica" je baš on preuzeo i pomaže im na sve načine organizujući usputnu podršku "volontera", deljenjem mapa, hrane, vode, pružanjem smeštataja. Takođe svojiim uticajem i $$$ utiče na vlade pojedinih zemalja da pristanu na celu priču. Ne zaboravite da se jedini i prvi pobunio Viktor Orban, jer jedino on sigurno nije pod uticajem Wall St. i njihovog predstavnika Soroša. Sve ostale države imaju nekoga u vladi koji radi za bankstere i velike kompanije.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u