СОРОШ улаже милионе да мигранти остану у Србији!

SOROŠ ulaže milione da migranti ostanu u Srbiji!

21 septembra 2016

sorosizbeglice-720-56

Po zlu čuveni američki tajkun Džordž Soroš najavio je da će uložiti čak 500 miliona dolara kako bi se stotine hiljada migranata sa Bliskog istoka trajno naselile u Evropskoj uniji i Srbiji!

Soroš, koji se lažno predstavlja kao humanista i filantrop, a zapravo je izvođač prljavih radova američkih centara moći koji stoje iza brojnih krvavih ratova poput onih u Siriji, Libiji, Ukrajini, rekao je juče na samitu UN o izbeglicama da će pola milijarde dolara dati za preduzeća i poslove koje bi u Evropi pokrenuli migranti sa Bliskog istoka.

Priprema haosa

Naš cilj je da privatni sektor iskoristimo za javno dobro. Ove investicije imaju nameru da budu uspešne, ali naš primarni fokus jeste da stvorimo proizvode i usluge koji zaista koriste migrantskim zajednicama i njihovim domaćinima. Uložiću 500 miliona dolara u pokretanje preduzeća, afirmisane kompanije, inicijative s društvenim uticajem i poslove koje su pokrenule izbeglice i migranti, objavio je Soroš.

I dok niko od zvaničnika Srbije juče nije želeo zvanično da govori o tome, analitičar Dragomir Anđelković smatra da ovo može imati samo negativne posledice po našu zemlju.

– Ovaj „velikodušni“ Sorošev predlog je klasična zamka koju Srbija treba da odbije. To je plan za trajno zadržavanje i naseljavanje velikog broja migranata u Srbiji. Realizacija Soroševog plana bi dramatično promenila etničku i religijsku sliku stanovništva i otvorila vrata novim krvavim konfliktima u budućnosti – napominje Anđelković.

Bolje nas zaobiđite

I analitičar Dejan Vuk Stanković smatra da bi Srbija, ako ikako može, trebalo da odbije ovakvu Soroševu inicijativu.

– Sumnjam da naša država ima i ekonomske kapacitete za trajni prijem nekoliko desetina hiljada migranata. Pritom, postoje velike kulturne razlike, tako da je pitanje koliko bi oni stvarno mogli da se „uklope“ u društvo. Zato je bolje da migranti odu iz Srbije u zemlje EU koje imaju više iskustva sa tim – zaključuje Stanković.

(informer.rs)

KOMENTARI7 komentara

 1. istina says:

  crko dabogda smrdljivko jevrejski

  • Piše u Bibliji says:

   On nije Jevrejin, samo se tako predstavlja. To su oni koji"se predstavljaju kao Jevreji, a u stvari su rod aspidin"

 2. Aleksandar says:

  Ne vredi da ulaže nikakve milione, niko ne želi da ostane u Srbiji.

 3. salko says:

  niko ih nece isterati vise iz srbije de budu pazarci i albanci bice i emigranti oni su doski svojoj eri a nisu srbiji srbija u rasulu i razdvojena zemlja

 4. Za Srbiju says:

  Ovog Satanu treba neutralisati metkom u glavu.

 5. Sveti Blaženik says:

  Ovo je totalno debilna vijest. Zašto bi Soroš uzeo Srbiju na pik? Ta on je navjerojatnije ne zna ni pronaći na karti. Čemu trošiti vrijeme na nebitne mikro državice?

 6. opet ja says:

  Ha ha ovaj Sveti Blaženik je baš glup. Pa znaš li koliko je NVO organizovao u Srbiji i koliko projekata finansirao??!! Finansiranje "izbeglica" je baš on preuzeo i pomaže im na sve načine organizujući usputnu podršku "volontera", deljenjem mapa, hrane, vode, pružanjem smeštataja. Takođe svojiim uticajem i $$$ utiče na vlade pojedinih zemalja da pristanu na celu priču. Ne zaboravite da se jedini i prvi pobunio Viktor Orban, jer jedino on sigurno nije pod uticajem Wall St. i njihovog predstavnika Soroša. Sve ostale države imaju nekoga u vladi koji radi za bankstere i velike kompanije.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *