СОРОШЕВ човек десна рука Ангели Меркел!

SOROŠEV čovek desna ruka Angeli Merkel!

23 marta 2016

Angela_Merkel_George_SorosPortal Epoh tajms otkriva spregu 85-godišnjeg finansijskog magnata Džordža Soroša i kreatora „dila“ između EU i Turske Geralda Knausa, koji je šef Evropske inicijative za stabilnost (ESI), finansirane od strane američko-mađarskog milijardera koji je bogatstvo zgrnuo špekulcijama na berzi.

Austrijanac Knaus je već mesecima savetnik Merkelove u izbegličkoj krizi, a u intervjuu listu „Velt“ izjavio je da savetuje političarima da broj izbeglica saopštavaju tako da „zvuči manje preteće“.

Tako, primera radi, trebalo bi da govore o kontingentima o 900 izbeglica dnevno, što će Evropa lakše da svari nego brojku od 330.000 godišnje. Knaus je takođe prošlog septembra prezentovao plan za preuzimanje 500.000 izbeglica godišnje iz Turske.

Jedna od vođa antiislamskog pokreta PEGIDA, Tatjana Festerling, direktno je prozvala kancelarku Angelu Merkel da se upravlja prema diktatu američkog milijardera Džordža Soroša, koji je više puta prozivan da podržava nekontrolisanu ilegalnu migraciju.

„Gospođo Merkel, kažem vam da onaj ko dopušta da vladin posao vodi Soroš, taj čini državnu izdaju“.

Ona je podsetila da je mađarski premijer Orban još ranije za Soroša rekao da je strateg izbegličke krize i uporedila ga i sama sa „poludelim sektaškim vođom“.
U Nemačku je u toku prošle godine pristiglo dva miliona stranaca, prva je procena Saveznog zavoda za statistiku u Vizbadenu. Prema navodima ove institucije, to je najveće doseljavanje u Nemačku od postojanja statistike. Razlog je u prvom redu jak priliv izbeglica koje traže azil u Nemačkoj.

Kako je istovremeno oko 860.000 stranaca nastavilo da migrira, proizilazi iz svega saldo od 1,14 miliona doseljenika – što je najviši registrovani broj stranaca u istoriji Nemačke.

Prošle godine je porastao broj doseljenih za 49 odsto, dok je broj odseljenih porastao samo za 12 odsto. „Saldo doseljavanja se time skoro duplirao u prošloj godini“, navodi se u izveštaju.

Jedno frajburško istraživanje je došlo do zaključka da će se do kraja ove godine broj izbeglica u najboljem slučaju redukovati na 1,8 miliona, a u najgorem slučaju će dostići čak 6,4 miliona novopridošlica u Nemačku!

Zašto ne ostanu?

Nemački profesor i sociolog sa Univerziteta u Bremenu, Gunar Hajnzon, predlaže kao rešenje za aktuelnu krizu da izbeglice jednostavno ostanu na Bliskom istoku.

On je inicirao da Merkelova i EU pregovaraju sa Organizacijom za islamsku saradnju (OIC), koja obuhvata 57 islamskih država sa preko 26 miliona kvadratnih metara teritorije, što je 75 puta veće nego površina Nemačke i skoro sedam puta veće od teritorije Evrope.

Deset miliona izbeglica bi tamo činilo samo 0,6 odsto od 1,5 milijardi stanovnika, a 100 miliona muslimana bi činilo migrantski udeo od 6 procenata, što je zanemarljivo u odnosu na evropske srazmere.

(B. Božin / Vesti)

KOMENTARI3 komentara

  1. SRBIN says:

    DVA NAJVECA SRBINA RADOVAN KARADZIC I RATKO MLADIC.

  2. SRBIN says:

    ZAKLETVA SRBINA KOSOVO JE MOJA MAJKA, MOJE POREKLO JE NA KOSOVU, MOJI PRECI SU SA KOSOVA, MOJA ISTORIJA JE NA KOSOVU, MOJ SRPSKI NAROD ROĐEN JE NA KOSOVU, MOJA SRBIJA NASTALA JE NA KOSOVU. BEZ KOSOVA NEMAM MAJKU, BEZ KOSOVA NEMAMO POREKLO, BEZ KOSOVA NEMAM PRETKE, BEZ KOSOVA NEMAM ISTORIJU, BEZ KOSOVA NE POSTOJI MOJ SRPSKI NAROD, BEZ KOSOVA NE POSTOJI MOJA SRBIJA, BEZ KOSOVA I JA NE POSTOJIM. NARODE SRPSKI, BRAĆO I SESTRE, ZAKLINJEM SE PRED BOGOM, POBEDIĆU ILI ČASNO POGINUTI, ZA MOJU ČAST, ZA MOJE POREKLO, ZA MOJU PORODICU, ZA MOJU SRBIJU! S VEROM U BOGA, ZA KRST ČASNI, I MAJKU SRBIJU! ŽIVELA SRBIJA! – ŽIVELA!!!!! KO SMO MI? – SRBIJA!!!!!!!! KO SMO MI? – SRBIJA!!!!!!!! KO SMO MI? – SRBIJA!!!!!!!! SSSS _________________________ THE OATH OF SERBIAN KOSOVO IS MY MOTHER, MY ORIGIN IS FROM KOSOVO, MY ANCESTORS ARE FROM KOSOVO, MY HISTORY IS FROM KOSOVO, MY SERBIAN PEOPLE IS BORN IN KOSOVO, MY SERBIA WAS BORN IN KOSOVO. WITHOUT KOSOVO I HAVE NO MOTHER, WITHOUT KOSOVO WE HAVE NO ORIGIN, WITHOUT KOSOVO I HAVE NO ANCESTORS, WITHOUT KOSOVO I HAVE NO HISTORY, WITHOUT KOSOVO MY SERBIAN PEOPLE DOES NOT EXIST, WITHOUT KOSOVO MY SERBIA DOES NOT EXIST, WITHOUT KOSOVO I DON’T EXIST EITHER. MY SERBIAN PEOPLE, BROTHERS AND SISTERS, I SWEAR BEFORE GOD, I SHALL WIN OR DIE HONORABLY, FOR MY HONOR, FOR MY ORIGIN, FOR MY FAMILY, FOR MY SERBIA! WITH FAITH IN GOD, FOR THE PROUD (HOLY) CROSS, AND MOTHER SERBIA! LONG LIVE SERBIA! – HAIL!!!!! WHO ARE WE? – SERBIA!!!!!!!! WHO ARE WE? – SERBIA!!!!!!!! WHO ARE WE? – SERBIA!!!!!!!! CCCC

  3. N. says:

    Jasno je čija je Angela pudlica. I ko nam radi o glavi.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *