СОРОШЕВ ПЛАН ЗА 2016. ГОДИНУ: Рушење ЕУ, Републике Српске и Русије!

SOROŠEV PLAN ZA 2016. GODINU: Rušenje EU, Republike Srpske i Rusije!

5 januara 2016

george-soros-54655Soroš će nastaviti da olakšava dalji dolazak stotina hiljada, uglavnom muslimanskih migranata sa Bliskog Istoka, Afrike i Azije u Evropu

Džordž Soroš ima spisak koji uvek pažljivo proverava. To je spisak tačaka na kojima će skoncentrisati sredstva i napore svojih nevladinih odganizacija povezanih sa obavašetajnim agencijama. Iako podržava planove CIA-e, Soroš uvek uspeva da maksimalno ostvari profit od haotične situacije koje izazivaju on i njegovi inženjeri.

1. Soroš će nastaviti da olakšava dalji dolazak stotina hiljada, uglavnom muslimanskih migranata sa Bliskog Istoka, Afrike i Azije u Evropu. Na njegovom dnevnom redu jedan od prioriteta je politička i granična destabilizacija Evrope i drakonske mere bezbednosti koje su zbog toga preduzele zemlje Evropske unije.

2. Soroš će stajati iza pokušaja obojene revolucije u Republici Srpskoj i samoj Republici Srbiji. Predsednik RS Milorad Dodik preti da će proglasiti nezavisnost od BiH i pridružiti se Srbiji. Dodik ima podršku Vlade Srbije i ruskog predsednika Vladimira Putina. Soroš je odlučio da ukloni sve prepreke i da zbaci vladu Srbije u Beogradu i vladu Republike Srpske u Banjaluci, i na taj način dovede na vlast kompatibilne i anti-ruske u obe republike.

3. Soroš će upotrebiti svoje resurse na Haitiju kako bi se osiguralo da favorit banana korporacija Juvenel Moasi dobije drugi krug predsedničkih izbora


4. Sorošev Fond za otvoreno društvo i druge NVO će nastaviti da podržavaju neuspelu vladu u Ukrajini. Soroš će posebno podupreti premijera Arsenija Jacenjuka, ministarku finansija Nataliju Jaresko i regionalnog guvernera Odese Mihaila Sakašvilija, bivšeg predsednika Gruzije koji je sada traženi kriminalac od strane vlade u Tbilisiju. Soroš će nastaviti da se brine da ukrajinske regularne i neregularne vojne snage i dalje izazivaju granične probleme za ruske autonomne republike Lugansk i Donjeck na istoku.

5. Soroš će pritisnuti Narodnu skupštinu Venecuele koju sada kontroliše opozicija da ukine diplomatsko priznanje Abhazije i Južne Osetije, dve republike koje su se odvojile od Gruzije.

6. Soroševi operativci u Kini će nastaviti da izazivaju političke probleme za Pekingu u posebnim administrativnim regionima Hong Konga i Makaoa, uz povećane ulične demonstracije. Soroš će takođe pojačati svoju finansijsku i političku podršku za secesioniste na Tibetu, Sinđangu-ujgurskoj Autonomnoj Republici), i Unutrašnjoj Mongoliji.

7. Uz novog desničarskog predsednika Argentine i novu desničarsku Narodnu skupštinu Venecuele, Soroš će mobilisati svoje latinoameričke izvore da natera na ostavku predsednicu Brazila Dilmu Rusef zbog njene posvećenost savezu BRIKS

8. Drugi BRIKS lider koji treba da se oseća ogruženim zbog Soroša je Jakob Zuma, predsednik Južne Afrike. Cilj Soroša je da uništi BRIKS ostavljajući u savezu samo Kinu i Rusiju.

9. Na predsedničkim izborima u SAD, ko god bio republikanski predsednički kandidat, Soroš će raditi protiv njega i svim sredstvima podržati svoju ličnu prijateljicu Hilari Klinton.

10. Na predsedničkim izborima u različitim zemljama zakazanim za 2016., Sorošove snage će najviše podržavati antihrišćanske i promuslimanske predsedničke kandidate. Podržaće sve antiputinove kandidata na izborima za Državnu Dumu Rusije, Sakašvilijeve kandidate na gruzijskim parlamentarnim izborima; pro/NATO-a stranke na parlamentarnim izborima u Crnoj Gori; i pro-EU i NATO stranke na rumunskim parlamentarnim izborima.

(Kurir)

KOMENTARI8 komentara

 1. pravdaa says:

  Ovom još niko nije kazao da je on i njgova Amerika otišli u lepu materinu.

 2. Dušan grešni says:

  običan židovski prevarant. On će Rusiju da sruši?? Ma dajte malo razmislite pre nego napišete tako nešto. EU su već srušili njihovi najveći saveznici Amerikanci. I to ne zato što je ne vole vez isključivo iz straha da ih ekonomski nepreskoči. Ništa drugo. Tu nema emocija. Sa Evropom se oni poigravaju 1914 naovamo. Ništa se nije promenilo. Evropa sama podiže rep i to sa osmehom. Tražili ste - gledaj te.

 3. MERI says:

  Imaju puno moćnih i uticajnih ljudi baš u zrelijem dobu. Soroš od 85 leta je relativno mlad u odnosu na Rokfelere i Rotšilde. Suviše su aktivni, zdravije bi im bilo da malo više šetaju negde u prirodi. Gde će oni u tim godinama aktivno da uredjuju svet? U kojim godinama počinje staračka demencija?

 4. miroslav says:

  Preterivanje.Nije ni blizu toliko mocan,a ni bogat.Ovaj covek je mocan.Vlasnik sprava na kojima pisemo.

 5. Baja says:

  Tako ce to I da bidne.

 6. Pitagora says:

  Šta će da ostane kad on sve sruši? Hoće li mu tada biti bolje? Hoće li da zaradi nešto, uzgred, pošto malo ima pa mu treba još? Hoće li to što je stekao da ponese sa sobom u grob?

 7. Kulak says:

  Hrvatska više neće biti bez MUDA! Naime za koji dan se osniva MUDO (Ministarstvo useljeništva i demografske obnove). Kakav plan ovaj poludementni starac ima u vezi s tim?

 8. Portopranco says:

  Kakav plan ima ovaj čičica u vezi izgradnje kuće moga brata od strica? Oteglo se to, ma daj čiča, uradi nešto!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *