СОРОШЕВЦИ У СРБИЈИ ПОДВИЛИ РЕПОВЕ: Трамп најавио стављање Антифе на листу терористичких организација

СОРОШЕВЦИ У СРБИЈИ ПОДВИЛИ РЕПОВЕ: Трамп најавио стављање Антифе на листу терористичких организација

2 јуна 2020

Председник Америке Доналд Трамп рекао је у недељу да ће његова администрација уврстити покрет Антифа на америчку листу терористичких организација због насилних протеста после убиства 46-годишњег црнца. Његова одлука биће тежак ударац за финансијера покрета, мултимилијардера Џорџа Сороша, чији пипци сежу и до Србије.

Корисницима друштвених мрежа упала је у очи промена на Твитер налогу потпредседнице Странке слободе и правде Маринике Тепић. Наиме, она је са налога обрисала реч антифа, па су корисници прокоментарисали да се очигледно „уплашила Трамповог гнева“. Други пак сматрају да је само обрнула ћурак пошто види куда ветар дува у политици светских сила.Познаваоци антифа идеологије кажу да се они боре, између осталог, и за неконтролисани прилив миграната, не осуђујући узроке њиховог масовног егзодуса. Промовишу мултикултуралност, непостојање граница, а фашистима сматрају све заговорнике националног суверенитета, уз неизбежне нападе на „диктаторе“ Доналда Трампа и Владимира Путина.

Укратко, залажу се за укидање традиционалног друштва и то врло нечасним методама и акцијама, које нескривено промовишу невладине организације под Сорошевим окриљем.

Блиско су повезани са удружењем CANVAS, организатором такозваних обојених револуција, а чији је истакнути члан Срђа Поповић, идеолошки творац Отпора деведесетих година прошлог века.

-Наравно да је тзв. антифа покрет у ствари глобалистичка ударна песница, маскирана у причу о демократији и људским правима. И њихови следбеници у Србији боре се за „мултикултурализам“, схваћен као мелтинг пот, лонац за топљење, који треба да укине све националне разлике.

Они се боре за уништење породице кроз тријумф тзв. политичког хомосексуализма, за права миграната, чије миграције организује Сорош, итд. Агресивни су у рушењу националних држава и успостављању глобалног тоталитаризма.

И код нас и у свету реч је о ономе што Слободан Антонић зове „НВО левица“ и антифа манекени. То су фолиранти из више средње класе који глуме побуну, а служе глобалистичким господарима – каже проф. др Владимир Димитријевић.

Срђа Поповић плаћени превратник

– Наши антифа ликови су безначајни да би били поменути, а људи попут Срђе Поповића, једноставно, плаћени су превратници који раде за глобалну империју. Дакле, антифа је једна врста глобалистичког постмодреног, софт фашизма, који не жели друго и другачије, осим ако у питању нису геј-права и права животиња. Најбоља одбрана од њих је изградња истински демократског друштва, заснована на владавини закона – сматра проф. др Димитријевић.

(Srpski telegraf)

KOMENTARI24 коментара

 1. persida says:

  Najbolji potez Trampa do sada.

 2. Zorana says:

  Od pocetka ovog crnackog divljanja i ubijanja belaca pricam da je iza toga soros i njegov NVO sistem mrznje prema belcima. I kod nas su aktivno delovali za vreme DOS-a i tukli Srbe, a i dan danas soros i njegova fondacija upravljaju Srbijom preko vlasti i opozicije. A neki srbijanci su se ovde javljali da podrze njih i njihovo divljanje u Americi, jer se prave da se ne secaju njihovg boombardovanja i ubijanja Srba. Jos su kao i meni replicirali nekim besmislicama. Fuj

  • Miraš says:

   Nešto si pobrkala. Ovo je rat moćni belci protiv moćnih belaca, a u tom ratu afroamerikanci im služe tek kao sredstvo, kao moneta za podkusurivanje. Ubijen je surovo i divljački crnac po naredjenju bele i moćne sorošoidno-demokratske elite i ubijen je rukama i nogama belca. Znali su da će to izazvati demonstracije. Dakle nije ovo "sistem mržnje prema belcima", nego ozbiljan pokušaj da se uzdrma aktuelna Trampova vlast, a njegova elita je takodje bela. Soroš želi da vlada svetom, naravno da će tu vlast otimati od belaca jer belci su na vlasti.

  • Slobodanka says:

   zapažanje od našeg čoveka koji živi i radi u SAD: Situaciju u celoj zemlji, kao većina Amerikanaca koji, kako kaže, misle svojom glavom, prati na alternativnim medijima, jer državni ne daju pravu sliku o dešavanjima. „To zna svako ko se približio protestu, KADA BIDITE TU MASU, JASNO VAM JE DA SU DOGADJAJI MONTIRANI i da je bolje da se sklonite, posebno ako ste belac. OVAJ POČETNI BUNT ZBOG UBISTVA KORISTE VEĆE SILE OD ONIH KOJE VIDIMO U MEDIJIMA, tako da, ne očekujem ništa dobro, makar dok ne prođu predsednički izbori“.

 3. Zoran says:

  Nema vece globalisticke drzave od Srbije. Prosorosevci ste 100%.

  • Косовац says:

   @ Zoran, …..Ала си одвалио, као Максим по дивизији. Ако се рачуна власт – руководиоци и њихови службеници, њих заиста има 100%. За остало становништво би се могло рећи да их има 5-10% Срба корисних идиота, и националних мањина (не све). ……………Када би се јавио неки самодржац у Србији војно јак, не би му требало много времена и труда да почисти ту агентуру - петоколонашку гамад.

 4. Косовац says:

  Одличан текст, наравно дат је велики допринос изношењем мишљења Слободана Антонића. НВО левица и Антифа маненкени. Ко прати деловање и владавину сорошоида, без тешкоћа уочава да је Антифа један од хиљаду „огранака“ Сорошоидне куге савременог друштва, – почевши од цивилног друштва, радионица, центара, кровних, мрежних, дубоких, одрживих, међувладиних, невладиних, непрофитних, еколошких, ненасилних, енергетски ефикасних, родно равноправних, наднационалних, комунитарних, интероперабилности транс-европских мрежа, центри одрживе потрошње, центри мултимодалног развоја неразвијених средина, за транзициону правду, за право на биолошку разноликост, богатство различитости, ненасилна комуникација,….Много папира треба да би се све написало. ……………Похвале и професору Владимиру Димитријевићу, сем за задњу реченицу. Каква „изградња истински демократског друштва, заснована на владавини закона“, какви бакрачи. Па и владавина Антифе је заснована на владавини закона. Антифа донесе закон, закон усвоји Скупштина на звонце Маје Гојковић, па онда Антифа Сорошоидовић у свему следи и спроводи владавину тих закона. ……………Иначе, Мариника Тепић – стручњак за пласирање педерастије у мозгове деце Србије на почетку похађања школе. Она је у предности зато што је национална мањина, па ко се превари да је оптужи нешто, одмах добије етикету да мрзи Румуне, и наравно после тога он спонтано увлачи главу међу рамена. Започела је каријеру као Чанкова Тепићка ЛСВ, после је добила налог да прелети у Нову Странку чувеног Зорана Живковића. Онда је опет пукла тиква, па је њу Зоран Живковић окарактерисао као „трансфер блама“ када је полетела у наручје друге странке, са смешним именом, Странке Слободе и Правде. Ту је она пронашла себе и достигла виши сорошоидни ниво, дајући свој велики допринос безбедности Србије уз добротворне организације Америчких служби безбедности БИРН, КРИК и остало.

 5. Penzioner says:

  I o ovom piše Srpski telegraf, novine najvećeg Soroševca Aleksandra Vučića. Izgleda da će Nevladine ogranizacije koje je do sada finansirao Soroš, ali i građani Srbije sredstvima iz budžeta, ubuduće finansirati samo građani Srbije. Znaju li novinari Srpskog telegrafa ko je sponzor naseljavanja migranata u EU, od kojih će većina završiti u Srbiji, kako bi njima Vučić nadomestio broj mladih najobrazovanijih državljana Srbije kojih je samo za vreme njegove vladavine u svet otišlo više od pola miliona, što je on sam izjavio? Naseljava ih Džordž Soroš s kojim se Vučić sastajao u SAD, a sa njegovim sinom više puta u Srbiji. Koga ono beše Vučić nazvao "fašistima" koji napadaju mirne migrante? Čini mi se da su to oni mladići (Narodne patrole) koji sa sve agresivnijim migrantima na najkulturniji način pokušavaju da porazgovaraju da se u Republici Srbiji trebaju ponašati u skladu sa zakonima države, kao i svi njeni građani. Ko se više bori za uništenje porodice kroz trijumf tzv. političkog homoseksualizma od aktuelne vlasti? Ko se najagresivnije zalagao za rušenju nacionalnih država i uspostavljanje globalnog totalitarizma, ako to nisu predstavnici takozvane "duboke države" koju i danas podržava aktuelna vlast. Niko ne ruši sopstvenu državu kako je ruši aktuelna vlast. Ima li države na svetu koja se, protivno i ustavu sopstvene države i Rezoluciji 1244 SB OUN, odriče dela sopstvene države, što najogoljenije pokazuje na predizbornom spotu, prikazujući Srbiju bez KiM. I sve to pod sloganom "Za našu decu". Jesu li to i naša deca pobegla u svet i ona na Kosovu i Metohiji, koju Briselski sporazum naziva "Republika Kosovo"?

 6. uddu says:

  Tramp je najbolji i najinteligentniji predsednik koga je Amerika imala u zadnje vreme.Sve vise ljudi ga u Srbiji voli i to znaju zasto.Od rusa nema vajde,valjda ste to vec shvatili dosad.

  • Slobodanka says:

   Svest ti nije dovoljno budna. Sve vlasti u Srbiji počev od 05 oktobra 2000 do danas nisu ni htele saradnju sa Rusijom niti ikoju rusku pomoć, te zato imaš pogrešan utisak kako od Rusa nema vajde. I krakati mali poreklom iz Čipuljića isto to radi, on je čak najprefriganiji. Cilj njihovog vozanja do Moskve i nazad bio je baš taj da svi dobijemo takav utisak kakav ti imaš > kako nema vajde od Rusa, a glavni zadatak koji moraju da obave je da trajno ostanemo kolonija u rukama Zapada. Da budemo Slovenci-2, još bolje Hrvati-2 ili Šiptari 2. Ja neću da budem istopljena masa u tom loncu.

   • uddu says:

    Možda si za neke stvari delimično u pravu ,jednu stvar ne razumem,a to je zašto već godinama po skoro svim novinama veličaju Putina,ruse,rusko naoružanje,njihovu naftu , njihov gas.....U selu u Banatu gde ja živim, pre 4,5 godina doselila se jedna porodica iz okoline Moskve,intelektualci,sa decom,od njih sam čuo kakav mentalni teror vrši Putin na intelektualce i na sve one koji imaju mozga.Ovaj naš ga savrešeno kopira u tom ispiranju pameti.Oni kažu da je ruralna Rusija dosta siromašna.Što se tiče toga da vlast radi na tome da postajemo kolonija zapada,pa mi i bez toga propadamo munjevitom brzinom;kao prvo,sve nas je manje,mladi se sve kasnije i sve ređe uzimaju,kasno dobijaju decu,nestaju cele generacije pa na kraju možemo slobodno reći da se svi mi,hteli ili ne hteli,već uveliko kuvamo u tom loncu.

    • Slobodanka says:

     Verujem da je standard Rusa nizak, to je neminovno nakon krize i pljačke koje je doživela njihova zemlja. Ipak ne bih verovala proceni jedne porodice jer bez obzira na siromaštvo za Putina glasa veliki deo Rusije. ... Uslove za naše propadanje stvorio je sam Zapad, rekli su u vreme bombardovanja da će nas vratiti dva veka unazad. Koliko su nas pre toga uništile njihove sankcije? Medjutim pored svega toga veoma je važno da domaće elite koje su dobile vlast od 05 oktobra na ovamo taj proces našeg propadanja su još više potpomogle, umesto da su radili na oporavku zemlje. DOS je izjavljivao da ćemo se oporaviti do 2005 a do 2010 godine videće se i napredovanje zemlje. Pa gde je taj oporavak? Do dana današnjeg najnapredniji smo u disciplini stalne rasprodaje Srbije. Gde su stimulativne mere za zapošljavanje mladih i mlade bračne parove pa da se taj problem ublaži? Gazde im nisu naredile da odrade taj zadatak.

     • uddu says:

      Da,za Putina glasa veliki deo Rusije,ali zar i za našeg vođu ne glasa veliki deo Srbije a mi dobro znamo kakav je on i dobro znamo razloge zašto glasaju za njega.Oni obojica imaju vrsne i ujedno veoma pokvarene psihologe oko njih koji im pomažu da lakše vladaju naivcima kakvi smo mi, u velikoj većini.Zlo se koti tamo gde ima uslova za to.Skoro sve naše vođe u zadnje vreme su nam po medijima poslali imformacije da su srbi nebeski narod,da smo jači od drugih,da smo pametniji,da ne trpimo gazde....e, pa u tome su uspeli i onda zato kada god se nešto deševalo u Evropi ili svetu skoro svi ostali narodi su sagnuli glavu da bi se velike sile obračunavale izmedju njih,samo smo mi srbi dizali glavu i bunilinse,pa zato smo i uvek dobijali po njuškama.

      • Косовац says:

       @ uddu, …..Да, добијали сте по њушкама. Свињским. Две њушке – две хиљаде, десет њушки – десет хиљада. А Срби небески народ је такође добијао, али по глави или грбини. ……………Добро је што знате разлоге зашто гласају за Путина. Види се да сте завршили неку радионицу врхунске психологије. Надам се да вам је мастер из радионице добро објаснио и какви су тије који ће гласати за Џо Бајдена?

    • Оља says:

     Ајде!И тако они од свих ,,демократских" Дембелија дођоше баш у Србију!!!Такве ,,интелектуалце" посебно волим, готово као НАШЕ што када оду у иностранство, тамо просипају све најгоре о сопственој земљи и народу!Дошли ИНТЕЛЕКТУАЛЦИ на српско село да се спасу од Путиновог прогона!Те утопије о Трампу су већ смешне!САД НЕЋЕ променити политику према КОсмету, неће попустити притисак на Реп Српску, НЕЋЕ престати да подржавају сваку опачину и перверзију и да нам је намећу као светињу!!!Путин је озбиљан, велики политичар, Трамп је бизнисмен који се копрца ухваћен у паучину дубоке државе, Антифа је мали корак, он тек треба да се докаже а да ли ће, видећемо!

     • uddu says:

      Tramp ima para koliko hoće i ne mogu ga potkupiti.On je bio jako bogat i poznat i pre nego što je postao predsednik,znači,njemu novac nije najglavniji faktor zašto je ušao u politiku.A svi ovi političari oko nas ,znamo ko su bili nekad i ko su oni sada,kako se ponašaju i šta sve imaju.Pare ljude kvare !

   • Olja says:

    Upravo tako!!!To preglumljavanje o ,,ruskoj braći" od strane ,,velikog vođe" je ogavno!On, koji se klanja pred ikonom svete mu Anđelije germanske, koji svaki slobodan tren koristi da čita Vebera, koji se bolesno i tragikomično uvlači Kinezima, da se Vlasi, tj MI ne dosete, koji svaku svoju opačinu pravda sa ,,ONI PRE MENE POTPISALI", ne da nije prijatelj Rusima, već sve suprotno od toga! Vučić je prevara za ovaj narod, tobož nacionalista a taaako moderan, tobož dobar sa Putinom a ne da imunitet misiji u NIšu godinama, tobož radi ,,za našu decu" a preplavljuje nas migrantima i sprovodi pedofilsko feminističko homoseksualni teror nad narodom!NAROD je taj, koji, u ogromnoj većini , voli Rusiju, naša vlast je u mnogim elementima ANTIRUSKA!A ovi koji spas vide u Trampu, tek su oni smejurija, nezrelo razmišljanje na nivou klinke koja voli Bibera!

 7. petrovgrad says:

  Lepa vaest. Za NVO i ostale globalističke pokrete ovo je kraj. Šta će sada Nataše, Sonje, Srđe, i ostali. Živeo TRUMP.

 8. Vidak says:

  Ne precenjujte značaj ovog poteza!Kakav crni KRAJ?Prvo, Tramp je napravio fatalnu grešku jer se, umesto na eliminisanje i umanjivanje značaja svojih neprijatelja, fokusirao na dokazivanje da on nije ruski čovek i da će SAD učiniti moćnom ponovo!Antikineska politika je Kinu samo jače gurnula u savez sa globalističkim centrima moći a njegovo oklevanje oko ispunjavanja svih predizbornih obećanja je pokazalo slabe mu tačke!I to lutanje oko KOVIDA 19 je pokazalo koliko je on nestabilan!Sada su svi dobri ekonomski rezultati pali u vodu, jer će duboka država iskoristiti momenat da protiv njega okrene i one koji su ga podržavali!Na talasu ovih instruisanih nazovi demonstracija može lako da dođe po njega vrlo opasna situacija!On nema saveznika u svetu, jer ih nije na vreme stvorio!Da je ranije delovao, sada bi bio daleko sigurniji!Tramp se nije pokazao kao veliki državnik, još uvek, zato malo realnosti, moliću lepo!

  • uddu says:

   Skoro svi u svetu su njegovi saveznici.A,ako nam neko bude rekao istinu oko Covida,to će biti upravo Tramp.Živi bili pa videli!

 9. Olja says:

  Onda kada SAD i njihovi satrapi prestanu da vrše PREUMLJAVANJE ovog naroda, na silu, preko naših ulizica, uvodeći LGBT ideologiju u škole i vrtiće, kada PRESTANU da finansiraju narko kartel zvani Kosova republjik, kada PRESTANU da siluju REpubliku SRpsku svojim stalnim forsiranjem bošnjačke strane, kada prestanu da podržavaju falsifikovanje istorije srpskog naroda u korist ovih novosklepanih, kada prestanu da glume jedinog šerifa u gradu i nebrojenim NVO truju i Srbiju i druge zemlje, ajde da poverujem i u Trampa!Ali, do sada, nije pokazao gotovo pa ništa u spoljnoj politici!Besmisleno je uzdizati u zvezde čoveka koji se sa sopstvenim neprijateljima bori tako trapavo i neodlučno da mu se to sada lupa o glavu!Porediti njega i Putina, više nego smešno!!!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u