ŠOVINIZAM U HRVATSKOJ: Gadi joj se HRT zbog Srba voditelja

ŠOVINIZAM U HRVATSKOJ: Gadi joj se HRT zbog Srba voditelja

8 januara 2015

61031414-rosanda-mijolovic-dukic„Gadljivo je gledati Hrvatsku televiziju koju vode Srbi“, poslednji je u nizu šovinističkih ispada tokom kampanje za predsedničke izbore u Hrvatskoj. Za ovaj skandal odgovorna je predsednica Zajednica žena „Katarina Zrinski“ Primorsko-goranske županije Rosanda Mijolović Dukić.

Ona je kao reakciju na duel predsedničkih kandidata na HRT-u na svom Fejsbuk profilu napisala da je prva stvar koju bi učinila kada bi došla na vlast bila „rušenje crvene televizije da nikada više Srbi u Hrvatskoj ne harače po njenim svetinjama“.

Rosanda Mijolović Dukić je izvređala voditelje i novinare HRT-a koji su učestvovali u toj emisiji.

Posebno se okomila na voditeljku Danijelu Trbović za koju je navela da „ne voli ništa što je hrvatsko i da bi prijavila Antu Gotovinu“ te da je bila u vezi sa pozorišnim rediteljem Oliverom Frljićem, „koji pljuje po Hrvatskoj“.

„Zar na HRT-u nema ni jednog voditelja koji je Hrvat„, upitala je Dukićeva, što je jasna aluzija na novinara Aleksandra Stankovića, koji je takođe bio jedan od voditelja predizborne emisije.

(Srna)

KOMENTARI8 komentara

 1. ARTILJERAC says:

  Nikad više sa hrvatima , zapamtite Srbi.

 2. milan says:

  Artiljerac, šta cu ja kad ja volim da OPČIM sa hrvaticama! Male su obveze i odgovornosti!

 3. ARTILJERAC says:

  Milane zato sam ja napisao u muškom rodu jer moram da se zaštitim.

 4. mile says:

  eh, milane, jajaro, prodao bi srbiju za ustašku drolju...veliki si frajer...i jebač..fuj

 5. Vasilije says:

  Srbi su stvorili hrvatsku kvazi drzavu srbi ce je i rastvoriti ...

 6. Draga says:

  To ipak nisu oni normalni Hrvati koji i te kako znaju da Srbi nisu nizašta krivi , i ta euforija će proći samo treba sačekati da izađu i interesne svere Američkog interesa , spasnuće njihova bahatost kao probušeni balon

 7. Za Srbiju says:

  Re: Drago Ne znam koji su to normali hrvati i iz kojeg veka? A što se tiče drolje u tekstu, ne mora da gleda hrt, već SRT. Na SRT, voditelji su hrvati.

 8. Sale says:

  Od svih bivsih Srba,najgori su hrvati....ova tuka je sada vatikanski zombi,kao i njeni sugradjani,koji su prodali vjeru za veceru... ...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *