СПАКУЈТЕ ПАКЕТ ПУТНОГ ОСИГУРАЊА И БЕЗБРИЖНО ОТПУТУЈТЕ НА ГОДИШЊИ ОДМОР

SPAKUJTE PAKET PUTNOG OSIGURANJA I BEZBRIŽNO OTPUTUJTE NA GODIŠNJI ODMOR

18 juna 2015

Family leaving for vacationDa Vam putovanje i svaki dan godišnjeg odmora budu bezbrižni, ovog leta pobrinula se Kompanija „Dunav“. Široki spektar usluga najveće domaće osiguravajuće kuće – pre svega paket putnog osiguranja – putnicima koji putuju u inostranstvo obezbeđuje korišćenje vrhunskih zdravstvenih usluga za lečenje iznenadne bolesti ili za slučaj nezgode 24 sata na dan. I to nije sve!

Polisa paketa putnog osiguranja obezbeđuje osnovno ili prošireno (VIP) osiguravajuće pokriće za turistička i poslovna putovanja. Osnovno osiguravajuće pokriće obuhvata: putničko zdravstveno osiguranje, usluge hitne pozajmice novčanih sredstava, osiguranje od posledica nesrećnog slučaja (nezgode) i osiguranje od građanske odgovornosti. Dopunska osiguravajuća pokrića ugovaraju se isključivo uz osnovno pokriće, u skladu sa željama i potrebama osiguranika: osiguranje od otkaza putovanja i prtljaga.

– Ukoliko osiguranici žele sveobuhvatnu zaštitu od brojnih rizika koji ih mogu zadesiti tokom putovanja i boravka u inostranstvu, pravi izbor je paket putnog osiguranja za koje u akcijskom periodu stiču pravo na popust od: 15 odsto na premiju osiguranja – ukoliko se zaključi samo osnovno osiguravajuće pokriće, a ukoliko se uz osnovno osiguravajuće pokriće ugovori jedno ili oba dopunska osiguravajuća pokrića popust je 20 odsto na premiju osiguranja. Premija po polisi za paket putnog osiguranja, sa uključenim osnovnim osiguravajućim pokrićem, za tročlanu porodicu tokom desetodnevnog letovanja u Grčkoj iznosi oko 30 evra, odnosno oko 40 evra ukoliko su uključena i dopunska pokrića. Dok bi standardna porodična polisa „Dunav osiguranja“, koja pruža osiguranje roditelja i besplatno putničko zdravstveno osiguranje deteta odnosno dece za istu porodicu iznosila oko 2.600 dinara, sa uključenim popustom od 10 odsto, ističe Jugoslava Smiljković Stojanović, PR najveće nacionalne osiguravajuće kuće.

56877674335

Jugoslava Smiljković Stojanović, PR „Dunav osiguranja“

Zeleni karton za samo 1.800 dinara

Nastojali smo, kaže Smiljković Stojanović, da našim klijentima koji u akcijskom periodu, do 30. septembra, kupe individualnu ili porodičnu polisu putničkog zdravstvenog osiguranja, odnosno ugovore paket putnog osiguranja, odobrimo i dodatne pogodnosti:

– 10 odsto popusta na cenu međunarodne karte osiguranja, tako da zelena karta košta samo 1.800 dinara

– 30 odsto popusta na premiju osiguranja pomoći na putu, s početkom trajanja osiguranja u akcijskom periodu

– 15 odsto popusta na premiju osiguranja kuće ili stana i stvari u domaćinstvu, s početkom trajanja osiguranja u akcijskom periodu.

Detaljne informacije o svim pogodnostima zainteresovani građani, osim na nekom od 600 prodajnih mesta Kompanije, mogu da dobiju i besplatnim pozivanjem Kontakt centra „Dunav osiguranja“ na broj 0800-386-286.

KOMENTARIOstavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *