Spasio sigurne smrti lopova koji mu je opljačkao stan

Spasio sigurne smrti lopova koji mu je opljačkao stan

20 јуна 2013

PolicijaNesvakidašnja scena odigrala je u centru Valjeva! Provalnika, koji je krenuo u pljačku, sigurne smrti spasao je vlasnik stana, koji je bio na meti lopova, saznaje portal “Telegraf.rs“.
Dvojica Valjevaca Nemanja P. (19) i Nenad A. (27), u krađu su krenuli, po scenariju koji je do sada uglavnom viđan samo u filmskim scenama. Oni su pokušali da se uz pomoć sajle spuste sa krova zgrade do stana na kome je bio otvoren prozor, međutim plan im je propao, a jedan od lopova je jedva izvukao živu glavu.

“Plan im je bio da se sa sajlom sa krova zgrade spuste do stana koji su planirali da opljačakaju. Jedan lopov je oko sebe obmotao sajlu, a drugi je tom sajlom trebalo da spusti u stan. Međutim, lopov koji je bio na krovu zgrade sapleo se, sajla je popustila, tako da je drugi lopov, da bi izbegao pad sa krova zgrade, morao da se uhvati za antenu koja je bila postavljena u blizini“, navodi izvor iz policije za “Telegraf“.

On je jedno vreme visio u vazduhu, a pada sa četvorospratnice, spasao ga je vlasnik stana koji su planirali da opljačkaju. “On je čuo buku, ustao je i onda je video mladića koji visi u vazduhu. Pomogao mu je da se bezbedno spusti u stan, a onda je o svemu obavestio policiju“ navodi izvor.

Valjevska policija je otkrila da su dvojica lopova, pre pokušaja pljačke u centru Valjeva, provalili u kuću Valjevca D. M, odakle su ukrali veću svotu novca i zlatan nakit. U pljački im je pomogla Nataša R. (37), koja im je dala potrebne informacije o vlasniku i rasporedu kuće. Ovoj trojki je određeno policijsko zadržavanje i oni će u zakonskom roku biti predati Istražnom sudiji Osnovnog suda u Valjevu.

KOMENTARIОставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u