СПЕЦИЈАЛЦИ РОСУ ТУKЛИ СРПСKЕ МЛАДИЋЕ ЗБОГ ЗАСТАВЕ!

СПЕЦИЈАЛЦИ РОСУ ТУKЛИ СРПСKЕ МЛАДИЋЕ ЗБОГ ЗАСТАВЕ!

28 јуна 2020

Припадници такозване косовске специјалне полиције применили су силу и ухапсили два српска младића, Стефана Трајковића (20) и Војислава Симића(20) из Kосова Поља, а повод је српска застава коју је носио Војислав.

Упркос очекивањима да ће овај Видовдан протећи у миру јер је посећеност верника била знатно мања од протеклих година, после парастоса на Газиместану догодио се инцидент када су припадици косовске специјалне полиције применили силу и ухапсили два српска младића, Стефана Трајковића (20) и Војислава Симића(20) из Kосова Поља.Према Стефановим речима, полицајац је тражио од његовог друга да склони односно спакује српску заставу коју је он носио, али када је почело кошкање између њих двојице, пришао је да помогне другу.

Иако му полицајац није одузео заставу, пристигли су специјалци РОСУ, из уз примену силе и ударце стрпали их у возило и повезли, али су их потом избацили на магистрални пут Приштина-Митровица.

Младићи који су затражили лекарску помоћ казали су дасу их полицајци тукли и у ауту.

KOMENTARI5 коментара

 1. persida says:

  Ima li nekoga ko nije nakantao Srbe? Sure ih na svi meridijanima, a oni cute kao mule. Sledeci put, umesto zastave, ponesite rucne bombe.

 2. Gagi says:

  Ovde meni nesto nije jasno,dugacak je spisak Komesara za KiM koji su u ime nase drzave imali mandat da brinu o nasem narodu na KiM. Kao sto vidimo, narod se i dalje kinji i bije, sto znaci da njihov angazman nije doneo rezultate. Hoce li ti komesari da vrate pare i stanove koje su dobili od ovog naroda za vreme njihovog angazovanja jer je ocigledno da nisu postigli nikakve pozitivne rezultate.

 3. Ivana says:

  Šta kaže Vučko pa izdržite i samo mir Srbi a svi ostali nek vas biju konjine samo glavu dole i kukavićki poslušno idu parovi.

 4. milorad2 says:

  koji specijalci?To su teroristi, "kosovski specijalci" NE POSTOJE,postoje samo razne terorističke naoružane grupe tamo i postoji samo jedan način kako se teroristi rešavaju,eliminacija.

 5. zaliv.net says:

  Srbiji trebaju savetnici iz Izraela. Recimo Izrel bi dobro platio neke od svojih bivsih vojnika koji bi usli dole u civilu i napravili diverziju, eliminisali bi stab tih ROSU snaga...bez traga, bez dokaza, bez icega pa posle neka se hvataju za glavu i ameri i shipci

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u