СПЕЦИЈАЛЦИ РОСУ ТУKЛИ СРПСKЕ МЛАДИЋЕ ЗБОГ ЗАСТАВЕ!

SPECIJALCI ROSU TUKLI SRPSKE MLADIĆE ZBOG ZASTAVE!

28 juna 2020

Pripadnici takozvane kosovske specijalne policije primenili su silu i uhapsili dva srpska mladića, Stefana Trajkovića (20) i Vojislava Simića(20) iz Kosova Polja, a povod je srpska zastava koju je nosio Vojislav.

Uprkos očekivanjima da će ovaj Vidovdan proteći u miru jer je posećenost vernika bila znatno manja od proteklih godina, posle parastosa na Gazimestanu dogodio se incident kada su pripadici kosovske specijalne policije primenili silu i uhapsili dva srpska mladića, Stefana Trajkovića (20) i Vojislava Simića(20) iz Kosova Polja.Prema Stefanovim rečima, policajac je tražio od njegovog druga da skloni odnosno spakuje srpsku zastavu koju je on nosio, ali kada je počelo koškanje između njih dvojice, prišao je da pomogne drugu.

Iako mu policajac nije oduzeo zastavu, pristigli su specijalci ROSU, iz uz primenu sile i udarce strpali ih u vozilo i povezli, ali su ih potom izbacili na magistralni put Priština-Mitrovica.

Mladići koji su zatražili lekarsku pomoć kazali su dasu ih policajci tukli i u autu.

KOMENTARI5 komentara

 1. persida says:

  Ima li nekoga ko nije nakantao Srbe? Sure ih na svi meridijanima, a oni cute kao mule. Sledeci put, umesto zastave, ponesite rucne bombe.

 2. Gagi says:

  Ovde meni nesto nije jasno,dugacak je spisak Komesara za KiM koji su u ime nase drzave imali mandat da brinu o nasem narodu na KiM. Kao sto vidimo, narod se i dalje kinji i bije, sto znaci da njihov angazman nije doneo rezultate. Hoce li ti komesari da vrate pare i stanove koje su dobili od ovog naroda za vreme njihovog angazovanja jer je ocigledno da nisu postigli nikakve pozitivne rezultate.

 3. Ivana says:

  Šta kaže Vučko pa izdržite i samo mir Srbi a svi ostali nek vas biju konjine samo glavu dole i kukavićki poslušno idu parovi.

 4. milorad2 says:

  koji specijalci?To su teroristi, "kosovski specijalci" NE POSTOJE,postoje samo razne terorističke naoružane grupe tamo i postoji samo jedan način kako se teroristi rešavaju,eliminacija.

 5. zaliv.net says:

  Srbiji trebaju savetnici iz Izraela. Recimo Izrel bi dobro platio neke od svojih bivsih vojnika koji bi usli dole u civilu i napravili diverziju, eliminisali bi stab tih ROSU snaga...bez traga, bez dokaza, bez icega pa posle neka se hvataju za glavu i ameri i shipci

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *