Специјална летња понуда пакета путничког здравственог осигурања

Специјална летња понуда пакета путничког здравственог осигурања

1 јуна 2015

Family leaving for vacationСпецијална летња понуда пакета путничког здравственог осигурања

Београд, 1. јун 2015 – Од 1. јуна па до 30. септембра, „Дунав осигурање“ нуди посебне услове продаје пакета путничког здравственог осигурања. Уз попусте на премију приликом уговарања ове врсте осигурања, које Компанија традиционално одобрава у сусрет летњој туристичкој сезони, осигураницима се пружају и повољнији услови за осигурање помоћи на путу, за међународну карту осигурања и осигурање стамбених објеката и ствари.

• У зависности од обима покрића, осигураници који закључе уговор о Пакету путног осигурања за пословна и туристичка путовања у иностранство, која у континуитету не трају дуже од 90 дана, стичу право на попуст од:

– 15 одсто на премију осигурања – уколико се закључи само основно осигуравајуће покриће (путничко здравствено осигурање, осигурање од последица несрећног случаја или незгоде и осигурање од грађанске одговорности),

– односно попуст од 20 одсто на премију осигурања – уколико се уз основно осигуравајуће покриће уговори једно или оба допунска осигуравајућа покрића (осигурање од отказа путовања и осигурање пртљага), рекла је у свом обраћању Југослава Смиљковић Стојановић, ПР „Дунав осигурања“

56877674335

Југослава Смиљковић Стојановић, ПР „Дунав осигурања“

• Осигураницима који закључе уговор о путничком здравственом осигурању за пословна или туристичка путовања у иностранство, која у континуитету не трају дуже од 30 дана, одобрава се попуст од 10 одсто на премију.

Поред одобрених попуста, клијентима који у акцијском периоду купе индивидуалну или породичну полису путничког здравственог осигурања, односно уговоре пакет путног осигурања, биће одобрене и додатне погодности истиче Смиљковић Стојановић:

– 10% попуста на цену међународне карте осигурања, тако да зелена карта кошта само 1.800 динара

– 30% попуста на премију осигурања помоћи на путу, с почетком трајања осигурања у акцијском периоду

– 15% попуста на премију осигурања куће или стана и ствари у домаћинству, с почетком трајања осигурања у акцијском периоду.

Детаљне информације о свим погодностима заинтересовани грађани, осим на неком од 600 продајних места Компаније, могу да добију и бесплатним позивом Контакт центра Дунав осигурања на број 0800-386-286.

KOMENTARIОставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u