Специјална летња понуда пакета путничког здравственог осигурања

Specijalna letnja ponuda paketa putničkog zdravstvenog osiguranja

1 juna 2015

Family leaving for vacationSpecijalna letnja ponuda paketa putničkog zdravstvenog osiguranja

Beograd, 1. jun 2015 – Od 1. juna pa do 30. septembra, „Dunav osiguranje“ nudi posebne uslove prodaje paketa putničkog zdravstvenog osiguranja. Uz popuste na premiju prilikom ugovaranja ove vrste osiguranja, koje Kompanija tradicionalno odobrava u susret letnjoj turističkoj sezoni, osiguranicima se pružaju i povoljniji uslovi za osiguranje pomoći na putu, za međunarodnu kartu osiguranja i osiguranje stambenih objekata i stvari.

• U zavisnosti od obima pokrića, osiguranici koji zaključe ugovor o Paketu putnog osiguranja za poslovna i turistička putovanja u inostranstvo, koja u kontinuitetu ne traju duže od 90 dana, stiču pravo na popust od:

– 15 odsto na premiju osiguranja – ukoliko se zaključi samo osnovno osiguravajuće pokriće (putničko zdravstveno osiguranje, osiguranje od posledica nesrećnog slučaja ili nezgode i osiguranje od građanske odgovornosti),

– odnosno popust od 20 odsto na premiju osiguranja – ukoliko se uz osnovno osiguravajuće pokriće ugovori jedno ili oba dopunska osiguravajuća pokrića (osiguranje od otkaza putovanja i osiguranje prtljaga), rekla je u svom obraćanju Jugoslava Smiljković Stojanović, PR „Dunav osiguranja“

56877674335

Jugoslava Smiljković Stojanović, PR „Dunav osiguranja“

• Osiguranicima koji zaključe ugovor o putničkom zdravstvenom osiguranju za poslovna ili turistička putovanja u inostranstvo, koja u kontinuitetu ne traju duže od 30 dana, odobrava se popust od 10 odsto na premiju.

Pored odobrenih popusta, klijentima koji u akcijskom periodu kupe individualnu ili porodičnu polisu putničkog zdravstvenog osiguranja, odnosno ugovore paket putnog osiguranja, biće odobrene i dodatne pogodnosti ističe Smiljković Stojanović:

– 10% popusta na cenu međunarodne karte osiguranja, tako da zelena karta košta samo 1.800 dinara

– 30% popusta na premiju osiguranja pomoći na putu, s početkom trajanja osiguranja u akcijskom periodu

– 15% popusta na premiju osiguranja kuće ili stana i stvari u domaćinstvu, s početkom trajanja osiguranja u akcijskom periodu.

Detaljne informacije o svim pogodnostima zainteresovani građani, osim na nekom od 600 prodajnih mesta Kompanije, mogu da dobiju i besplatnim pozivom Kontakt centra Dunav osiguranja na broj 0800-386-286.

KOMENTARIOstavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *