Специјални рат против Срба: Овде више нико нема реалну власт – ЕВО KО ВЛАДА СРБИЈОМ

Specijalni rat protiv Srba: Ovde više niko nema realnu vlast – EVO KO VLADA SRBIJOM

3 januara 2019

Glavni cilj mrežnog rata – je osvajanje i porobljavanje određenog društva ali ne vojnim već civilnim sredstvima – društvenim mrežama uspostavljenim između društvenih subjekata, vez korišćenja običnog, klasičnog oružja, a po mogućnostima i bez bilo kakve direktne vojne agresije.

Ovo je tema nove knjige “Mrežni rat protiv Srbije” autora Slobodana Stojčevića u izdanju izdavačke kuće Avala press.Mrežni rat su vojni principi i tehnike mrežno-centričnog rata primenjeni na civilni način, civilnim sredstvima na civilne objekte ali i dalje sa vojnim ciljevima, navodi autor.

– Danas je već praktično potpuno svejedno koja “politička opcija” ili “politička partija” će dobiti izbore i preuzeti vlast u Srbiji. Vlast (vladaoci) u Srbiji više nema realnu vlast – bez obzira ko je na vlasti. Realne poluge moći su u rukama stranaca i mrežnih operatera. Asrpskim političarima se samo privremeno delegira obavljanje određenih poslova – navodi Stojičević.

On se osim metodama mrežnog rata i načinu na koji Amerikanci stvaraju globalnu neoliberalnu mrežu, u svojoj knjizi, bavi se i konkretnim primerima mrežnih napada na Srbiju sa akcentom na napade na ekonomiju, medije, sistem vrednosti u Srbiji i Srpsku pravoslavnu crkvu. Knjiga ima 220 strana. Knjiga se može naručiti na broj 063 102 28 55 ili na linku http://avalaads.com/shop/knjige/mrezni-rat-protiv-srba/

(Pravda.rs)

KOMENTARI3 komentara

  1. Deda Micko says:

    Treba jos i da platimo da bismo saznali ono sto vec znamo. Neka, hvala.

  2. rajko says:

    Nije svejedno. Uostalom, i da jeste svejedno, treba im smenjivati marionete čim nas očepe. Moraju da nauče gde je granica surovosti prema narodu. Pogledajte Lignjoslava Francuskog kako se prepodobio i kako sad može sve ono što nije moglo pre demonstracija.

  3. Budi Bog s nama says:

    E ljudi, o čemu više pričamo? Pa sam AV reče da nije važno ko ima više glasova već ko ih broji. A broji ih sns. Sendviča za raju ima dosta, mogu oni i da protestvuju ali kada su usta puna sendviča, e onda je to sasvim demokratski. Lakše ćemo trpeti svoje izumiranje sa sendvičima u ustima da manje pričamo i jaučemo u ovim teškim mukama.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *