СПОРАЗУМ У ВАШИНГТОНУ НИЈЕ ПОТПИСАН ЗБОГ СРБА И ШИПТАРА, ево шта је прави разлог свему (ВИДЕО)

SPORAZUM U VAŠINGTONU NIJE POTPISAN ZBOG SRBA I ŠIPTARA, evo šta je pravi razlog svemu (VIDEO)

13 septembra 2020

U Ovalnoj sobi Bele kuće u Vašingtonu delegacije Beograda i Prištine potpisale su 4. septembra sporazum o normalizaciji ekonomskih odnosa. Sporazum je u ime Srbije potpisao predsednik Aleksandar Vučić, ispred SAD predsednik Donald Tramp, a privremene institucije u Prištini predstavljao je kosovski premijer Avdulah Hoti.U okviru sporazuma, između ostalog, dogovoreno je da Srbija premesti ambasadu u Izraelu u Jerusalim.

O tome kako se Izrael našao u sporazumu Srba i Albanaca sa Kosova i šta to znači za našu zemlju, ali i o ostalim detaljima sporazuma u emisiji „Prorok“ razgovarali su novinarka Sandra Čerin i Dušan Proroković.

KOMENTARI5 komentara

 1. Archelay says:

  Ovo sto Gospodin prica vise mi zvuci na teoretsku zaveru nego realnost.Govori o izgradnju gasovoda za potrebe Izraela a ne pominje ruskog namenjen istim klijentima,A sta prestavlja Izrael za Rusiju govori podatak povodom razgovora Putina i Netanjahuja kada je Putin dugo vreme slusao probleme sugovornika za na kraju Putin da zavrsi recima:"Stanovnisto Izreala sastoji se od 47% ruskih Jevreja sto podrazumeva i ucesce tih Jevreja u Knesetu istog procenta".A sto se tice realizacije ugovora sa Trampom,nece se dogoditi jer ipak nije Srbija do tog stepena neskog nivoa da ne moze da shvati sta ce od njoj ostati nakon potptstvanja.Nece se dogoditi jer za to odlucuju njeni organi a ne pojedinci.Procice to kao da se nije nista dogodilo.Prema tome izlaganje ovog analiticara imace znacaj promotivnog karaktera neprjateljskog Zapada,i nista vise.

 2. IDEA says:

  Pa, da, ameri i ješe daju lovu i ko se tu navata, navata se, ko prvi šta izvuče, izvuče, zato Vuči priča da para ima, daje po sto evra da ćutiš i tako. A kosovo nek sačeka malo - do dolaska pravednog Božijeg carstva, pa će onda to sam Gospod Bod da razreši šta je i kako i tu nema pogovora.

 3. S nama Bog says:

  Pa da, potpisan je zbog Ješa, da bi se Ješama pomoglo, oni treba da se razvijaju preko grbače Srbije, sve što ih je kočilo kao recimo dostojanstvo da priznaju kosova republjik sada zahvaljujući Vučiju nije više problem, a i šiptari se polako uče da treba poštovati Ješe. Amerika od svog početka pomaže izraelskim Ješama jer su je oni i osnovali, kod njih u kongresu postoji jaka cionistička struja koja zahteva da se izgradi hram Božiji na gori po treći put, kada će već tamo da se zacari mesto Boga sam Stanoje Glavaš - odnosno Sotona. Da Ješe imaju sreće oni bi mesto kosova priznali Ješua Mešijaha tj. Isusa Hrista i bili bi oprani pred Bogom. Nikakav treći hram im neće pomoći da im se tu vrati Bog, jer on se sada zajedno sa Sinom Isusom useljava u srca vernih ljudi koji za Hrista ispovedaju da je blagosloven Onaj koji dolazi u ime Božije, da to je taj Isus (JeŠua) kojeg Ješe ne žele da priznaju, i onda sledi kazna Božija za sve njihove zablude, ali o tom potom. Uzdajte se u Boga, verujte u poslanika prvog i poslednjeg Isusa Hrista, pokajte se obratite i sapsite u imenu Hristovom radi večnog života.

 4. History - Vaistinu says:

  Da, u Svetom Pismu piše u prorocima da Izraelci neće prihvatiti poslanika nebeskog Oca, da su oni zidari koji odbaciše kamen od ugla. Ugaoni kamen je onaj na kojem se zida Novi Hram Božiji. Kamen od ugla je kamen temeljac, živi kamen za živu Crkvu Božiju koja se zida na Hristu. Ovi koji odbaciše Hrista su i dalje slobodni zidari masoni ali njihova građevina neće opstati pred Bogom, jer sam Bog sazida crkvu Svoju, postavio je kamen od ugla na svetoj gori svojoj na strani severnoj i pomazao ga uljem, zato je Isus Hristos opunomoćeni od Boga temelj Crkve Božije, na kojem se zidaju stubovi koji su dvanaest apostola, na koje se dalje zidaju oni koji su poverovali na reč apostola i Hrista, ovi verni su udovi crkvi, da bi glava crkve opet bio Hristos kao Panntokrator, Svedržitelj, zato koji su u ovoj živoj crkvi Božijoj Hristov um imaju jer im je i temelj i glava Hristos. Bog priznaje ovakvu crkvu, ovakav hram, Izraelci se naravno zanose u svojoj obmani misleći da je Bog s njima, ali sam Bog je dao da se zadnji hram poruši da ne ostane ni kamen na kamenu a ješe je rasturio svuda po svetu rekavši:"Izraelu bludnice, oteraću te dalje od Vavilona." Bludnica se vratila, napravila svoju državu pa sada hoće nekako i Boga sebi da privuče, ali će navući samo gnev Božiji.

 5. Si Ju Leter Aligeder says:

  Amerika je nastala najpre samo kao spoljašna ispostava Izraela, odnosno Izrael u dijaspori, da bi se na osnovu nje pomogo i obnovio ponovni nastanak države Izrael, sada u završnom rezu potreban je i sveti hram, da bi se judeji osećali kao pravi judeji. Englez judejskog porekla Rotšild sam tvrdi i daje intervju o tome da su obnovu i razvoj izraelske države pomogle sopstvenim investicijama njegove porodice Rotšild i Rokfeler. Amerika je oformljena najpre od engleskih doseljenika upravo sa ovom namerom da to istraje do kraja, kao što možemo videti. Zato ništa i nije slučajno, nego zašto baš i Srbija da se upliće u ovo? Ah da, i mi smo narod nebeski.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *