СПРЕМА ЛИ СЕ НЕКИ НОВИ РАЧАК: Злочинац Вилијам Вокер слетео у…

СПРЕМА ЛИ СЕ НЕКИ НОВИ РАЧАК: Злочинац Вилијам Вокер слетео у…

18 маја 2018

Познати весник смрти и човек за прљаве послове америчких власти, Вилијам Вокер слетео је данас у Украјину.

Србима и народима Централне Америке добро познати злочинац, Вилијам Вокер, дошао је данас у Украјину. Човек који је, фалсификовао налазе у Рачку и који је директно одговоран за НАТО агресију на нашу земљу, а који је пре тога прикривао, а неки извори тврде, и учествовао, у злочинима контраша у Централној Америци, своју тамну сенку надвио је над Донбас.У Украјину је дошао као специјални изасланик америчког председника Доналда Трампа да надгледа спровођење мира.

Медији у Донбасу и Русији се, са пуним правом питају шта тај и такав човек, ако се уопште може звати човеком, тражи у Украјини?

На неким интернет форумима и друштвеним мрежама већ су се јавиле претпоставке о томе шта човек тако „интересантне“ биографије ради на терену.

Претпоставке се крећу од тога да је дошао да обучи украјинске трупе како да се обрачунају са цивилним становништвом и сакрију злочине истога, па до тога да је дошао како би организовао неку „фалсе флаг“ операцију сличну оној у Рачку и тиме омогућио западу да уведе нове санкције Русији, пошто се сви слажу да је било каква интервенција у Донбасу немогућа док год је Русија на стражи и да би руска реакција била жестока и погубна по украјински режим.

Шта год да је у питању очигледно је да од таквог човека не може да се очекује никакво добро.

(Правда)

KOMENTARI6 коментара

 1. Paštrović says:

  Pa kud se dadoše ti vajni ruski tajni agenti, da ovog gada ucmekaju? Ili su sa ovim gadom i Rusi "u dilu"?

 2. Ilija Cvorovic says:

  Eh da postoji stara UDBA odavno bi on nadjubrio zemlju.

  • goran says:

   Upravo tako, ispade jugo Udba bolja od ruskih agenata, nesto je sumnjivo. Mislim da se sprema rokanje Ukrajine kako bi se skrenula paznja sa rokanja Irana od strane Izraela, sve je u dogovoru, ne brinite.

 3. Gojko says:

  Koga bre imteresuje ovaj matori prevarant

  • Pastrovic says:

   Mene interesuje, jer je mnogo casnih i Srba i drugih otislo "pod ledinu"! Ovaj krelac i dalje radi punom parom, kao da nema familiju, pa ne treba da brine!? Vjerovatno zna mnogo bolje od nas palamundera sto smije a sto ne. Ne radi na svoju ruku, to je jasno.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u