СПРЕМА ЛИ СЕ НЕКИ НОВИ РАЧАК: Злочинац Вилијам Вокер слетео у…

SPREMA LI SE NEKI NOVI RAČAK: Zločinac Vilijam Voker sleteo u…

18 maja 2018

Poznati vesnik smrti i čovek za prljave poslove američkih vlasti, Vilijam Voker sleteo je danas u Ukrajinu.

Srbima i narodima Centralne Amerike dobro poznati zločinac, Vilijam Voker, došao je danas u Ukrajinu. Čovek koji je, falsifikovao nalaze u Račku i koji je direktno odgovoran za NATO agresiju na našu zemlju, a koji je pre toga prikrivao, a neki izvori tvrde, i učestvovao, u zločinima kontraša u Centralnoj Americi, svoju tamnu senku nadvio je nad Donbas.U Ukrajinu je došao kao specijalni izaslanik američkog predsednika Donalda Trampa da nadgleda sprovođenje mira.

Mediji u Donbasu i Rusiji se, sa punim pravom pitaju šta taj i takav čovek, ako se uopšte može zvati čovekom, traži u Ukrajini?

Na nekim internet forumima i društvenim mrežama već su se javile pretpostavke o tome šta čovek tako „interesantne“ biografije radi na terenu.

Pretpostavke se kreću od toga da je došao da obuči ukrajinske trupe kako da se obračunaju sa civilnim stanovništvom i sakriju zločine istoga, pa do toga da je došao kako bi organizovao neku „false flag“ operaciju sličnu onoj u Račku i time omogućio zapadu da uvede nove sankcije Rusiji, pošto se svi slažu da je bilo kakva intervencija u Donbasu nemoguća dok god je Rusija na straži i da bi ruska reakcija bila žestoka i pogubna po ukrajinski režim.

Šta god da je u pitanju očigledno je da od takvog čoveka ne može da se očekuje nikakvo dobro.

(Pravda)

KOMENTARI6 komentara

 1. Paštrović says:

  Pa kud se dadoše ti vajni ruski tajni agenti, da ovog gada ucmekaju? Ili su sa ovim gadom i Rusi "u dilu"?

 2. Ilija Cvorovic says:

  Eh da postoji stara UDBA odavno bi on nadjubrio zemlju.

  • Za Srbiju says:

   I ne samo on.

  • goran says:

   Upravo tako, ispade jugo Udba bolja od ruskih agenata, nesto je sumnjivo. Mislim da se sprema rokanje Ukrajine kako bi se skrenula paznja sa rokanja Irana od strane Izraela, sve je u dogovoru, ne brinite.

 3. Gojko says:

  Koga bre imteresuje ovaj matori prevarant

  • Pastrovic says:

   Mene interesuje, jer je mnogo casnih i Srba i drugih otislo "pod ledinu"! Ovaj krelac i dalje radi punom parom, kao da nema familiju, pa ne treba da brine!? Vjerovatno zna mnogo bolje od nas palamundera sto smije a sto ne. Ne radi na svoju ruku, to je jasno.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *