СПРЕМА СЕ ХАОС НА KОСМЕТУ, ЦИЉ ЈЕ СПАСАВАЊЕ ЂУKАНОВИЋА! Иза свега стоји држава која је наредила Приштини да уведе таксе нашој земљи?!

SPREMA SE HAOS NA KOSMETU, CILJ JE SPASAVANJE ĐUKANOVIĆA! Iza svega stoji država koja je naredila Prištini da uvede takse našoj zemlji?!

20 februara 2020

Deo međunarodne zajednice, koji ne želi stabilnost na Balkanu, u narednom periodu ponovo će pokušati da otvori novi konflikt na Kosovu i Metohiji, kako bi se skrenula pažnja sa Crne Gore i velikih narodnih litija. Ovo je, navodno, plan jedne od najmoćnijih zemalja u EU, a sumnja se da je ista država nagovorila Prištinu da uvede takse Srbiji.

Navodno, na tom planu se uveliko radi, a sve za cilj ima da se otvaranjem novog žarišta na KiM, natera Srbija da se izoluje od dešavanja u Crnoj Gori i da se pokuša uneti razdor u Srpskoj pravoslavnoj crkvi.Jasno je da je narodno jedinstvo i sloga i zajedništvo u SPC kamen spoticanja onog dela međunarodne zajednice koji podržava aktuelni režim u Crnoj Gori.

Zato je plan da se pritisne Srbija vezano za rešavanje statusa na KiM, kako bi se problem iz Crne Gore i medijska pažnja preselili na njima poznatiji teren.

Srpsko jedinstvo, koje nije narušeno raznim medijskim spinovanjima u Crnoj Gori, kao i odlučni i jedinstveni stavovi SPC, nateralo je one strukture van Crne Gore da se dodatno aktiviraju.

Pošto je sva medijska i svaka druga pažnja regiona usmerena na Crnu Goru, u narednom periodu ćemo biti svedoci pokušaja da se reflektori onih kojima ne odgovara narodna i crkvena sloga, upere u drugom pravcu.

Zato je Kosovo i Metohija idealna u njihovom scenariju pokušaja slabljena uticaja SPC u Crnoj Gori. Računaju, igranjem na tu kartu, da bi moglo doći do trzavica u samoj Crkvi, da se veštačkom krizom otupi oštrica narodnog nezadovoljstva u Crnoj Gori.

KOMENTARI11 komentara

 1. Ivke says:

  Dva izroda

 2. Mile says:

  Štagod da probaju neće uspeti. Djukanovića na vlasti ne može više da spasi ni majka rodjena.

 3. Tračanin says:

  A koja je to zemlja Eu? Da li nije ona koja nam je strljala decu u Kragujevcu, ona koja nam je uvela 100 za jednog? Jel to ona zemlja kojoj hrlimo u unijatski zagrljaj Eu logora? S... F....., Sloboda narodu!

  • Ivana says:

   A sve kako kaže Vučić nama prijateljske države Evrope koja nema alternativu. Pomogli ustašama očistiti Krajinu i Hrvatsku od Srba. Odvojili Crnu Goru od Srbije sad žele uništiti i pravoslavlje u Crnoj Gori, odvojili Kosovo huškaju muslimane Raške oblasti. Ukratko hoće da nas zatru ceo narod a izdajnik i dalje trubi o Evropi koja nema alternativu a narod kukavički glup i ćuti.

   • Djoka Brica says:

    Ivana ne brini nece picousnom AV uspeti Srbiju da integrishe u EU. Necemo uci sa Sv.Savom u EU!

  • test01 says:

   Pre ce biti da su glavni izvodjaci radova Britanci mada su i Svabe tu. Samo se setite pokusaja da uvale Srbima onu rezoluciju o genocidu pa ce vam sve biti jasno !

   • Ime says:

    Britanci su svetsko zlo. Svima zaprzavaju corbu. Samo, ako njima neko ubaci Koronu - nesto tome slicno, ima da se cesaju gde ih ne svrbi. Samo da znaju, Kinezi im ovo nece zaboraviti. Kao i mi sto nd trebamo.

 4. Za Srbiju says:

  Sve zapadne službe i mediji potkopavaju srbsko jedinstvo. Moramo da izdržimo ili će da nas satru.

 5. Gagi says:

  Srpsku svecu opstanka Srpskog naroda na Hilandaru niko nece ugasiti, NIKADA. Ove moralne debile koji se zovu politicari,vreme zatrpava kao da nikada nisu postojali. To su alave stetocine koji su se priklonili "zlatnom teletu". Primer svega toga su monumentalni spomenici i grobnice na N. groblju gde su se "samoodabrani" obezbedili u proslosti da "vecno traju" i da ih svi vide. Patologija vlasti je toliko strasna da je taj poriv nemoguce opisati, sta su rezulati svega toga u dansanjem vremenu u kojem mi nesto kao zivimo.

 6. Taki says:

  Ma to je njegov prijatelj Bler sa njegovim pokvarenjacima i srbomrscima sve uradio, a nije bolja ni Francuska ! Švabonje, standardno...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *