СПРЕМА СЕ ХАОС У АМЕРИЦИ: Наоружани народ излази на улице

SPREMA SE HAOS U AMERICI: Naoružani narod izlazi na ulice

5 novembra 2020

U okrugu Marikopa u Arizoni, gde se još prebrojavaju glasovi, napeta atmosfera. U toku je veliki protest ispred zgrade u kojoj se broje glasovi.

Kako navode mediji, veliki broj demonstranata je naoružan, zbog čega je u zgradi prisutan sve veći broj policajaca.

Zgrada je obezbeđena i spuštene su roletne, ali se strahuje od nemira.

Nekoliko osoba privedeno je u Portlandu u Oregonu, nakon što su razbijali prozore na objektima. Kako navode mediji, privedeni su „zahtevali da se prebroji svaki glas“.

U gradovima širom zemlje sve više građana izlazi na ulice.

U Arizoni, u Finiksu, Trampove pristalice izašle su na ulice. Većina njih okupljena je ispred gradske većnice gde se broje glasovi.

U masi je viđen najmanje jedan muškarac sa teškim naoružanjem.

Građani uzvikuju: „Sramota za Fox“, besni što je ta medijska kuća proglasila Bajdenovu pobedu u toj državi.

KOMENTARI7 komentara

 1. Kulak says:

  Glasanje poštom?U SAD?Mogućnosti manipulacije izbornom voljom birača su na taj način neograničene.To je stvarno izrugivanje sa zdravim razumom.

 2. Portopranco says:

  Trump je dobio veliku većinu glasova onih koji su izašli na izbore.No onda su došli glasovi poslani poštom,kod kojih je mogućnost friziranja i manipulacije neograničena,pa se Biden proglasio pobjednikom.Izbori u SAD su zapravo jedan veliki namješteni cirkus.

  • doktrina soka says:

   Tako je,bio Tramp ili Bajden,nista ne mogu resiti.Svetska kriza ne zapamcena u istoriji,pre 300g, nema resenja,zato taj DIZNILEND IDE DALJE.

   • Ujka Sem says:

    Za sve postoji Božija nivelacija. SAD su režirale izborne kradje u desetinama država,izazivajući često teška krvoprolića i devastiranje celih država, kao u Ukrajini, Srbiji, Libiji, Siriji, Afganistanu... Sada se cirkus preselio kod njih i neka im Bog pomogne da ne postanu zombi bivša država.Očigledno da SAD nije vladar već samo poslušni džandar. Vladar upravo driluje neposlušnog džandara.

 3. triglav says:

  hm, tačno je: "namešteni cirkus"! ali gde to nisu?

 4. Cecko says:

  Gospodo ovo je Americka(zapadna)demokratija sad je jasno da nekoliko bogatih porodica postavljaju presednika usa a predsednik Tramp nije napao nijednu suverenu zemlju to im ne odgovara i zato nema da dozvole za jos jedan mandat, ocigledno je da izbori nisu regularni i sve nemire ugusice na njihov nacin kako samo oni znaju pa lako ce da proglase bajdena (za predsednika korporacije)Amerika je jedna velika korporacija

 5. petrovgrad says:

  Kakvo glasanje bez bazuke ili beztrzajca. Proglasiti 0obojicu za predsednika u u 12 kod OK Korala na megdan.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *