СПРЕМА СЕ МЕДИЈСКИ НАПАД НА ПУТИНА: Лажне вести лансираће медији које финансира Сорош, а ево ко стоји иза ове кампање!

SPREMA SE MEDIJSKI NAPAD NA PUTINA: Lažne vesti lansiraće mediji koje finansira Soroš, a evo ko stoji iza ove kampanje!

15 jula 2019

Britanske i američke obaveštajne službe trenutno su u aktivnoj fazi antiruske kampanje čiji je cilj da diskredituje pojedince iz kruga ruskog predsednika, kao i rukovodstvo Ministarstva odbrane Rusije, otkrio je vojni diplomatski izvor.

„Kao deo neprikrivenih provokativnih akcija, stručnjaci američkih i britanskih obaveštajnih agencija izmišljaju lažne informacije o ruskom rukovodstvu“, navodi izvor.Lažne informacije će završiti u medijima koje kontrolišu fondacije koje su osnovali uticajni finansijeri, kao što su Džordž Soroš i Vilijam Brauder, navodi se u izveštaju. Izvor je rekao da će kampanja za klevetu uključiti i novinske agencije koje su otvoreno finansirale američke vlasti, a među ostalima to su Radio Freedom i Current Time.

Kampanja će slediti matricu afere „Panama“ i očekuje se da će se pristrasne informacije distribuirati putem nekomercijalnih organizacija povezanih sa Stejt departmentom, piše Sputnjik.

Izvor je naglasio da laži o ruskom rukovodstvu predstavljaju direktnu intervenciju u unutrašnje poslove Rusije.

„Kao i u slučaju sa Panamskim papirima, uprkos apsurdnosti optužbi, Bela kuća predvidljivo koristi falsifikate kako bi opravdala sankcije. Takve akcije su direktno uplitanje u unutrašnje poslove Ruske Federacije u cilju destabilizacije zemlje, slabljenja ekonomskog potencijala Rusije i formiranja poluge političkog uticaja na njeno rukovodstvo”, dodao je izvor.Milioni dokumenata, poznati kao Panamski papiri, procurili su 2016. godine iz panamske advokatske kompanije Mossack Fonseca. Podaci koji su procurili, otkrili su veliki broj ofšor operacija i lažnih kompanija, te su uključivale više visoko rangiranih pojedinaca iz celog svieta, navodi Sputnjik.

(Sputnjik)

KOMENTARI2 komentara

  1. Gardista says:

    Kad ce taj Soros vec jednom da crkne?e

    • persida says:

      Niko ne zna kada ce akrep poljubiti patos. Hrane ga decijom krvlju, kao nekada Tita.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *