СПРЕМА СЕ напад на границе Русије! ДАЕШ НАПАДА, А ИЗА СВЕГА СТОЈИ…

SPREMA SE napad na granice Rusije! DAEŠ NAPADA, A IZA SVEGA STOJI…

28 januara 2019

Teroristi terorističke grupe DAEŠ masovno se iz Pakistana prebacuju nepoznatim helikopterima na granicu Tadžikistana kod južne granice Rusije i moguće je da se priprema velika provokacija „potiskivanja“ izbeglica, što bi moglo da dovede do posledica za Rusiju, izjavio je zamenik ministra unutarnjih poslova Rusije Igor Zubov.

„Teroriste DAEŠ-a nepoznati helikopteri u velikom broju prebacuju sa teritorije Pakistana na granicu Tadžikistana. Tamo se, očigledno, planira provokacija velikih razmera sa istiskivanjem velikog broja izbeglica i sa svim posledicama za Rusiju“, rekao je Zubov govoreći na kolegijumu Ministarstva unutrašnjih poslova o Tatarstanu.Zapadna obaveštajna zajednica proučava scenarije mogućih vojnih sukoba u različitim regionima Rusije, od kojih je jedan Povolžje, objasnio je on.

„U ovom kontekstu… zapadne zemlje, materijali koje je zapadna obaveštajna zajednica pripremila, u njima se kao jedan od regiona budućeg građanskog i vojnog sukoba navodi Povolžje. Postoje odgovarajući scenariji. U tom kontekstu ostaje pretnja ekstremizma i terorizma koja se može posmatrati i kroz druge prizme“, istakao je Zubov.

(Sputnjik)

KOMENTARI5 komentara

 1. Roy says:

  Satares London i Vatikan u prah i pepeo i vise nikakvih nemira ni terorista nema.

  • Milan says:

   Prognoziraju da ISIS će nestati tek 2023-2024 godine, znači do tada London će biti ceo.

 2. Vojna i ojdesve says:

  Neka bude sa srechom. Pochelo je. 90% chovechanstva umire i na sud Bozhji. I dolazi Novi Mojsej. Aliluja. Aliluja. Aliluja. Slava Bogu.

 3. Baracuda says:

  Rusi su previše pasivni na sve moguće provokacije koje im radi Zapad sa SAD na čelu ! Ni jednom nisu pokazali zube, valjda čekaju da ponove bitku kod Staljingrada !

  • Milan says:

   Kako si samo spreman da zameraš?! Nećemo biti dosadni ko babe zameričke. Ne zameraj jer ne znaš dovoljno. Šta bi ti, da uđu u Pakistan koji ima više od 191 milion stanovnika i armiju za poštovanje. Po broju stanovnika za 40-50 miliona Pakistan je veći od Rusije. Iz severnog Pakistana ti ISIS ratnici se kreću ka bivšim sovjetskim republikama Tadžikistan, Uzbekistan, Kirgizija, zatim Kazahstan i tek preko jugozapadnog dela Kazahstana mogu da stignu do Povoložja, dakle u Rusiju. Rusi mogu da deluju tek na teritoriji država članica ODKB, a u sastav te organizacije ulaze Tadžikistan, Kirgizija, Kazahstan.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *