СПРЕМА СЕ ОПОЗИВ ЂУKАНОВИЋА?! Скупштина изгласала, покреће се поступак о Миловој повреди устава!

СПРЕМА СЕ ОПОЗИВ ЂУKАНОВИЋА?! Скупштина изгласала, покреће се поступак о Миловој повреди устава!

19 новембра 2021

Скупштина Црне Горе данас је, гласовима владајуће већине, усвојила Предлог за покретање поступка за утврђивање да ли је председник Црне Горе Мило Ђукановић повредио Устав ЦГ, а у вези са догађајима на Цетињу почетком септембра.„За“ је гласао 41 посланик, а „против“ 36. Одлуку о томе да ли је председник подвредио Устав или не, доноси Уставни суд. Ако Уставни суд процени да је председник повредио Устав, Скупштина након тога са 41 гласом посланика може да донесе одлуку о његовом разрешењу.

Председник Скупштине Алекса Бечић најавио је да ће Предлог упутити Уставном суду.

Предлог је иницирала Социјалистичка народна партија (СНП), а повод је била Ђукановићева изјава од 28. августа када је рекао да ће доћи на протест на Цетиње ако се не одустане од устоличења митрополита црногорско-приморског Јоаникија у том граду.

KOMENTARI2 коментара

  1. Kulak says:

    Taj zlikovac koji je Srbe u Crnoj Gori pokušao obučiti da mrze Srbe i da zaborave da su Srbi pokazao se do sada jako premazanim i žilavim. Dok taj monstrum bude pokazivao i najmanje znakove života,ja neću verovati da je maknut.

  2. Dražen Jovan Petrović says:

    On je komunjarski premazanac koji se pokazao možda i najvećim neprijateljem Srba i Srpkinja u istoriji nakon ante pavelića. Osmislio je taktiku genetskog inženjeringa i pretvaranja Srba u antisrbe nepoznatog porijekla koji uranjaju u nekakvu izmišljenu antisrpsku naciju. Za tako nešto je trebalo imati mozak čudovišta. Sve to je milo đukanović garnirao lopovlukom,švercom,friziranjem biračkih spiskova i medijskom manipulacijom. Dakle,oprez. Imamo posla s monstrumom. A monstruma se uništava jakim oružjem.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u