СПРЕМА СЕ УДАР НА ПУТИНА: Велики опозициони митинг у Москви

SPREMA SE UDAR NA PUTINA: Veliki opozicioni miting u Moskvi

5 marta 2015

misc14 565Opozicija je odlučila da masovni protest protiv Vladimira Putina održi 19. aprila 2015. godine u Moskvi, izjavio je predsednik nevladine organizacije „Solidarnost“, Petar Cjarkov.

„U Moskvi će biti održan protest u vidu marša, a pod ranije ustanovljenim nazivom „Marš gneva i dostojanstva““ – kaže Cjarkov.

Ovaj protest će organizovati organizacije „PARNAS“ i „Solidarnost“, naveo je Cjarkov.

Podsećamo, ubistvo Borisa Njemcova je odgodilo najavljeni protestni marš za 1. mart ove godine, a sada je prema najavi predstavnika organizacije „Solidarnost“ datum pomeren za 19. april.

Mnogi analitičari smatraju da je atentat na Njemcova bio pokušaj da se izazove nezadovoljstvo i razbukte protesti u Moskvi. Ruske vlasti u principu ne prikazuju strah od bilo kakvih protesta u Moskvi, jer Vladimir Putin uživa rekordnu popularnost u Rusiji.

(Pravda)

KOMENTARI8 komentara

 1. miloš says:

  Ma treba ih masovno iseliti u Sibir, promjenili bi mišljenje za sekundu !

 2. z-i says:

  Ne vladina organizacija sto placu jenkisi (ameri), Tebe ce putin tamo gde treba da ides u BAJBUK i broj veliki na ledja da te vide na kilometar.

 3. VUK SAMOTNJAK says:

  NEZNAJUCI I BESKRULOZNI NEOLIBERALNI ESTABLISMENT U SAD NE MENJA TAKTIKU KOJA JE UGLAVNOM DO SADA USPEVALA. ALI ISPOLJAVAJU TOLIKO NEZNANJE O RUSIJI DA COVEKA KOJI IOLE NESTO ZNA ZABOLI STOMAK O MUKE. KRVOZEDNIZEDNI I NEZASITI VODJE AMERICKE ELITE NIKADA NISU UCILI ISTORIJU DALJE OD SVOJE TERITORIJE, PA SU SE OSTRVILI NA RUSIJU. ONAJ KO NA VREME NE NAUCI ISTORIJU PONOVICE MU SE. PROCI CE KAO NAPOLEON BONAPARTA KAO NEMACKI KAJZEI KAO OSMANLIJE KAO HITLER....

 4. milan says:

  Misli globalno radi lokalno! Tako kažu da treba raditi. Dugoročno gledano problemi mogu samo da se usložnjavaju u Rusiji. Biti ce sve vecih i vecih problema koji ce se morati rešavati u hodu. Ne sumnjam da ih se nece moci rešiti, tim više što je evidentno da USA samo što ne moli Putina da popusti malo! USA je pred problemima opstanka u obliku kakav znamo i to je američka realnost. USA je zarobljena u vremenu koje je znano kao robovlasnički društveni odnosi u SAD-a. Moraju u USA da se bave osim sa, pokretanjem zaustavljene proizvodnje, a kako im to ide vidimo iz propalih pokušaja lansiranja raketa, takodjer i sa neuspešnim završavanjem avio-vojnih projekata itd. Teško da ce USA uspeti da reši sve što je pred njima ako ne promeni pristup, ako ne proživi takozvanu, katarzu u razmišljanju o medjunarodnim odnosima, kako političkim tako i ekonomskim. Tim više što s de-dolarizacijom imaju financijski rat sa Kinom i Rusijom a kojima se priključuje i Indija. Ovo šta sad pripremaju u Moskvi sa NVO je, ostajanje na starim programima koji su bili provadjani i testirani na "malim" državama. Probalo se je sa Kinom, Hong Kong, nije uspelo, loše iskustvo za SAD i Englesku, dobro iskustvo za Kinu i Rusiju. Primjena takvoga načina kojim se amortizuju učinci "ofarbanih" pokreta masa upravljanih sa NVO, na slučaju Rusije može samo da ima nekakvi malo negativni efekat na stanje u NovoRusiji, ali samo neko izvesno doba dok se ne spreče dejstva NVO i dok im se ne zatvori politički prostor za delovanje. Na kraju se postavlja principijelno pitanje. Ako je vidljivo da se ide i na neparlamentarno, nedemokratsko rušenje demokratski izabrane vlasti, zašto postoji ustučavanje primene fizičke sile sa ciljem otklanjanja opasnosti od rušenja poretka u zemlji?

 5. mmz says:

  Plaćenici stranih službi hoće nemire i u Rusiji ? Malosu se zajebali nije to Srbija,Libija ...... Moraju se proterati u utamničiti svi petokolonaši. Kako je sada u Libiju, Tunisu , Srbiji i td. Ako želite tako da živite vi svi na ulice i stvite svoje živote na upravljanje prderima, pedofilima i narkomanima.

 6. oooooooooooooko says:

  nemiri u rusiji treci je svetski

 7. Misa says:

  Ameri ce da ga popuse ovaj put. Zakuvace im Putin corbu...

 8. nevena says:

  "Rastreljat "a ostatak poslati u Sibir u "Rudnike Uranijuma " doživotno ...Šaka "fašističke gamadi " koja se provukla ,i plaćenici "zapadnih protuva "...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *