СПРЕМА СЕ ВЕЛИКО ЗЛО НА БАЛКАНУ! Албанци прво МУЧИЛИ СРБЕ, а сада ТЕРОРИСТА ХАРАДИНАЈ жели нешто МНОГО ГОРЕ!

SPREMA SE VELIKO ZLO NA BALKANU! Albanci prvo MUČILI SRBE, a sada TERORISTA HARADINAJ želi nešto MNOGO GORE!

26 novembra 2018

Priča Ramuša Haradinaja kako ne teži ka promeni granica na Balkanu, te kako nije zainteresovan za promenu granica kada je u pitanju samoprozvana država Kosovo i Metohija, pokazala se kao netačna.

Kako pišu albanski mediji Haradinaj mašta o ujedinjenju Albanije i Kosova, a tu svoju želju ne skriva.Naime, nakon što je opozicija tražila smenu Haradinaja, on svakako tom idejom nije bio impresioniran, rekao je da bi istu mogao da da samo u slučaju da dođe do ujedinjenja Kosova i Albanije, čime je pokazao svoje pravo lice.

U emisiji „Ksing sa Ermalinom“, direktor lažne Vlade Kosova bio je upitan – „da dođe do ujedinjena Kosova i Albanije, ko bi napustio svoje mesto Haradinaj ili Rama?“. Na šta je Haradinaj bez razmišljanja podigao ruku i odgovorio da bi on dao ostavku, pišu albanski mediji.

– Ja bih je dao, zašto da ne – rekao je Haradinaj, pokazujući veliku želju za jedinstvenom nacijom.

(Srbija Danas)

KOMENTARI5 komentara

 1. Hruscov says:

  Nasao se debil sa dve netacne da odgovara na pitanja. Ima ugradjen procesor od motorne kosacice i dalje ne dopire i zato odustaje od daljeg kandidovanja.

 2. Jovo Veselinovic says:

  ne diraju siftari srbe na kosovu negodira nato pakt vucic nesme reci da nato tera srbe sa svog ognjista kosova nego laze da siftari otimlju srbiju srbija nesme nista NATO PAKTU ZA MIR.

  • Roy says:

   ja sam ti vec rekao da ti nisi srbim i da u dalmaciji nikad nije bilo srba. dalmatinci su mjesavina mlecana, talijana i turaka i u vama nema srpskih gena. pogledaj se u ogledalo pa vidi obrve i labrnju pa ce ti biti jasno da si pola ture, a pola talijan. posto nisi srbin nemas pravo da se petljas u srpske probleme. komentarisi kod erdogana i berluskonija koji su ti ljubavisali sa babom i prababom.

  • Zapadnjak says:

   A ko je ubijo i maltretirao Srbe od 48. na ovamo,jel isto natopakt,možda si ti malo priglup ili malo nagluva možda i ćorav kad nisi shvatio šta je Vučić rekao o tome,vodi računa,ne pričaj bez veze i napamet jer sve što čuješ pripit po kafančinama ne mora a i nije istina.Pozdrav.

 3. opet ja says:

  Meni Tači, Haradinaj i Rama nisu uopšte sporni. Oni su naši neprijatelji i ovakve težnje i izjave su potpuno očekivane. Meni su sporni Vučić i njegova kriminalno-izdajnička banda koja sve to dozvoljava i kao čeka da EU, KFOR i NATO, koji su naši neprijatelji, nešto urade i pomognu našima na Kosovu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *