СПРЕМАЈУ НАМ „ВЕЛИКО РЕСЕТОВАЊЕ“: Ево шта су смислили Ватикан, Ротшилди, Рокфелери и велике банке

SPREMAJU NAM „VELIKO RESETOVANJE“: Evo šta su smislili Vatikan, Rotšildi, Rokfeleri i velike banke

18 decembra 2020

Vatikan radi Velikog resetovanja ulazi u „Globalnu alijansu“ sa Rotšildima, Rokefelerovom fondacijom i velikim bankama.

Papa Francisko je najavio da će Vatikan sklopiti „globalni savez“ sa najvećim svetskim bankama, međunarodnim korporacijama i globalističkim fondacijama radi stvaranja „ekonomskog saveta usmerenog na preraspodelu bogatstva širom sveta“.Globalistička inicijativa „Savet za inkluzivni kapitalizam“ sebe naziva prokapitalističkom organizacijom koja će raditi na stvaranju „jačih, pravednijih i zajedničkih ekonomija i društava“.Ova elitistička grupa, koja sebe naziva i Čuvarima, objavila je da želi „istorijsku saradnju rukovodilaca i globalnih lidera pod Franciskovim moralnim vođstvom“.

Navodno sa ambicijom da zauvek iskoriste mogućnosti biznisa“.

„Odazvali smo se na izazov pape Franciska da bude stvorena inkluzivnija ekonomija koja pravičnije raspodeljuje blagodati kapitalizma i omogućava ljudima da ostvare svoj puni potencijal“, izjavila je naslednica banke Lin Forester de Rotšild.

Osim pape, među Čuvarima su i izvršni direktori Visa, Mastercard, Bank of America i BP, kao i Lin Forester de Rotšild, predsednik Fordove fondacije Daren Voker, predsednik Rokefelerove fondacije Radživ Šah i specijalni izaslanik UN za klimu Mark Karni.

Čuvari su vrhovni rukovodioci najvećih svetskih korporacija koji su se obavezali da će preduzeti „hrabre korake ka stvaranju inkluzivnog kapitalizma“.

Tvrde da će realizovati ceo spisak planiranih akcija koje se tiču životne sredine, socijalne politike i upravljanja.

Ovo je usledilo nakon što su Svetski ekonomski forum, Ujedinjene nacije i neke druge institucije pozvali na „veliku restauraciju“ radi pretvaranja svetskog kapitalističkog sistema u transhumanistički socijalistički svetski poredak.

(Fakti)

KOMENTARI11 komentara

 1. persida says:

  Kako da ne, kapitalisti ce pokloniti svoje bogatstvo masama, kako bismo ziveli u pravednijem svetu. A sve u saradnji sa kriminalnom korporacijom, zvanom Vatikan. Blago nam'.

 2. I Love Jesus says:

  Da li će nam radi ovakvih stvari biti gore? Da, to ide u skladu sa bolestima, ratovima i pojavom gladi na čitavom svetu. To je opisano u Bibliji kao "znaci vremena" jer ne znamo tačan dan i čas kada će sve to prestati, zato stražarimo u duhu Hristovom, ali po znacima vidimo da je vreme blizu povratka našeg Gospoda i Spasitelja Isusa Hrista i uspostava pravednog carstva Božijeg, međutim prethodno će ovaj svet dobro ispaštati i mnogi će glavu izgubiti, ali ako su utemeljeni u Hristu imaće život večni. Ovo je vreme "crnog konja" opisanog u Bibliji kada će sve kontrolisano da dobijamo "na meru" bićemo i zvanično robovi sistema, to već sada može da se oseti, a uskoro će od nas da se zahtevaju mnoge različite stvari i ako se ne uklapamo u sistem bićemo otpadnici koje imaju pravo da eliminišu. Sve lepo zapisano u Reči Božijoj, mnogi će podleći sistemu ali ko je saglasan sa Bogom i ima veru Hristovu opstaće, a oni koji ne dočekaju živi biće vaskrsnuti pre ostalih na susret pravednom Bogu koji će obnoviti zemlju i uspostaviti svoje pravedno carstvo koje neće propasti.

  • Kosovac says:

   @ I Love Jesus, …..Znači, sada kada se rimpapa učlanio u ovu bankarsku grupu visokog ranga, on je prestao da bude KATOLIK (univerzalan, sveopšti), nego je postao INKLUZIVAN (sveobuhvatan, potpun). Ja sam zadovoljan, zato što je oslobodio jednu grčku reč „katolik“ koja mu uopšte nije pristajala. Eventualno je odlučio da sedi na dve stolice, što i nije isključeno. Ustvari, na tri stolice, on nikako ne ispušta onu nepomenikovu stolicu zvanu ANTIHRIST.

   • I Love Jesus says:

    Hrišćanstvo se raspalo radi nesuglasica istoka i zapada, jeresi zapada, što ne znači da ni istok nije imao svoje jeresi. Zapadna je jako velika jeres od svog nastanka u 11 veku papa smatra da ima primat nad svom ostalom crkvom, da je zamenk Hrista na zemlji i da predsedava stolicom apostola Petra na kojem je Hristos sagradio svoju crkvu. Vidimo da pape neprestano gledaju da upravljaju svim mogućim stvarima, e jedino što ne rade to je ono što Hristos očekuje da bi hrišćani trebali da rade, ali nije mnogo bolje ni sa istočnom crkvom. Prorokujući Isus reče: "Sin čovečiji će se zasigurno vratiti na zemlju, ali veru, hoće li zateći?"

    • Kosovac says:

     @ I Love Jesus, …..Nije se hrišćanstvo raspalo, odakle tako obrazovanom čoveku da izrekne takvu glupost. Pogrešno su te učili u toj tvojoj radionici. Zar si toliko ćorav kod očiju, pa ne vidiš koliko ima pravoslavaca. Čudo, ni sa komunistima niste mogli pravoslavce da uništite. Ja znam kako je pravoslavlje u Rusiji očuvano u ono najgore vreme judeo-masonske vladavine (komunizma). Pravoslavlje su očuvale babuške, one su čuvale decu. Učili su te u pogrešnoj radionici, ako se u istoriji hrišćanstva neka gamad odvajala od hrišćana, ne znači to da je hrišćanstvo „raspadnuto“. Kada se Inkluzivna gamad odvajaju od hrišćana, to znači da se hrišćanstvo čisti. ………………..Čuješ, „nije mnogo bolje ni sa istočnom crkvom“. Ne liči tako obrazovanom čoveku da se bruka teletarbisnim poređenjima. Šta kažeš, Hrvati su imali Ustaše, ali ni Srbi nisu mnogo bolji, oni su imali Četnike. Aferim.

  • Kemtrejl says:

   Morali bi da avionima fajtaju Zemljane još 1000 godina, da bi im poverovali. Ali, uz medije, kao čarobni štapić, potrebno je godinu-dve.

 3. Archelay says:

  Nije papa Francisko to trazio nego ugurali mu se globalisti.Oni ce istu pesmu pevati samo,sto se u muzizi kaze,drugom tonalitetu.To uguravanje produzice sukcesivnon u ostalim religijama posebno kod pravoslavaca a zatim kod ostalima,po redu i sve dotle dok se ne dodze do 600 miliona nas.

  • I Love Jesus says:

   Ipak, papa očigledno smatra i zna da se njegova vlast ne zasniva na Hristu kao što bi trebalo, već na novcu kao jednoj sili kojom se može upravljati i vladati. Takva vrsta vere nije nikada ni upoznala Hrista jer da jeste ne bi ga odbacila. Koliko mi je poznato iz delovanja vaseljenskog patrijarha Vartolomeja i pravoslavna crkva je odavno u raznim svetovnim igrama, jer zašto da katolici budu bolji? Crkva će biti predstavnik otpale religije koju Bog ne priznaje.

 4. Kosovac says:

  Sorošoidi su pravi majstori za Novogovor. Evo imamo sada i „inkluzivni kapitalizam“. Srpski sorošoidi nemaju mašte, oni bi stigli samo do stepena da to čudo nazovu „održivi kapitalizam“. Eventualno „obnovljivi kapitalizam“. ………………..Ovi Čuvari se dobro setili da prihvate Moralno vođstvo rimpape Franciska. Znate, sada im nikako ne možemo zameriti da su Nemoralni. Ili imaju nameru da nas zamajošu kao Crnotravci što rade: Oni kada kažu „nije moralno“, misle da „nije pod moranje“.

 5. Gagi says:

  Do sada je Vatikan sve radio konspirativno jer je tkzv. verska organizacija. Izgleda da je doslo vreme da se stvari definisu, da se vidi i obznani koja je to vekovno najuticajnija korporacija u svetu. To nije lose, dobro je da maske padnu, onda ce nam biti puno jasnije zbog cega su se neke stvari desavale u svetu. Bice nam mnogo jasnije zbog cega su neki narodi i drzave zrtvovani, da bi se stvorila nova akumulacija kapitala i vlasnistvo nad tom teritorijom. Vatikan je najuspesnija multinacionalna kompanija vekovima unazad,svi ovi bankari su u stvari njihove poslovodje i uposlenici, ta kompanija donosi odluke i regulise zivot na zemljinoj kugli. Sve najdragocenije sto je na svetu ratovima opljackano, zavrsilo je u njihovim trezorima, njihova biblioteka je najobimnija jer su sve oteli od drugih naroda, zbog toga poseduju najvise znanja. Doslo je vreme da se to obznani jer su o tome vec svi u svetu upoznati i tajna vise ne postoji.

 6. 1389 says:

  „Savet za inkluzivni kapitalizam“ sebe naziva prokapitalističkom organizacijom koja će raditi na stvaranju „jačih, pravednijih i zajedničkih ekonomija i društava, koje će širiti pedofiliju, ratove, sirotinju i drogu, to je cilj Vatikana...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *