Spremaju nam vešala, a mi im se uvlačimo u zadnjicu

Spremaju nam vešala, a mi im se uvlačimo u zadnjicu

19 децембра 2014

NDH ustase…Sedam meseci nisam napisao ni jednu reč – niti jedno, jedino, slovo!

Prestao sam da pišem od sramote, jer pisanjem ništa nisam mogao da promenim. Svaki objavljeni tekst, vremenom, je počeo da se pretvara u ništavilo i besmisleno mlaćenje prazne slame. Bar sam ja to, tako, počeo da doživljavam. A užasavajući je osećaj kad shvatiš da govoriš u prazno, kad vidiš da su reči izgubile svaki smisao i nisu nikakva prepreka na putu šizofrenog zla koje nam manijakalno proždire život.

Uostalom, nakotilo se previše kenjoslova koji samo laprdaju i kvrckaju po tastaturi a ništa ne čine, ništa ne delaju, ništa ne preduzimaju da se ovo planetarno zlo već jednom zaustavi. Zato sam se, u međuvremenu, prebacio na „drugi kolosek“ – promenio sam formu bitisanja i počeo konkretno da se borim protiv zla.

Naravno da neću javno obnarodovati šta to činim, jer bilo bi sablažnjavajuće glupo i budalasto. Neprijatelju ne treba otkrivati svoje „karte“, ali mu treba dati do znanja da mu radiš o glavi. Neprijatelj mora da zna da Srbi nisu mrtav narod i mora da zna da Srbija nije spaljena zemlja, ma koliko oni što nas mrze likovali nad našim pepelom!

…Ne „gospodo“ iz Zone Sumraka, istorija čovečanstva još uvek nije okončana! Istorija koju ubijate tek se sada ponovo piše, a pokolenja što dolaze sigurno neće učiti iz ustaških čitanki, niti briselskih fašističkih udžbenika!

Čudan je ovaj život!

…I tek kad pomisliš da si stigao do kraja – shvatiš da si, u stvari, na novom početku. Jeste, pre sedam meseci prestao sam da pišem od sramote što svojim pisanjem ništa ne mogu da promenim, ali u poslednje vreme počinjem da osećam i stid što ćutim na sve ove niske udarce i strahotne uvrede koje nam stižu od naših, vekovnih, anticivilizacijski neprijatelja i te naše odvratne, unutrašnje, izdajničke, srpske, nomenklature koja je kastrirana od svakog ljudskog postupka i sablasno kontuzovana i od najmanje, elementarne, ljudskosti.

…Naši zlokobni i zakleti neprijatelji – Englezi, Amerikanci, Vatikan, Nemci i hrvatska katolička oligarhija koja obavlja najgnusniju egzekuciju života nad svojim stanovništvom u Hrvatskoj, (a niko joj ne brani da to čini i u Srbiji), u ovom su času najstrašniji planetarni usud koji je mogao da zadesi planetu Zemlju.

…Ipak, naša sveta dužnost pred Bogom i Ljudima – i svima onima koji se još nisu ispisali iz ljudske vrste, jeste ta da ih razvalimo po zlikovačkoj njuški i, najzad, pokažemo ko je gazda na ovom zemaljskom „busenu“. Ako to ne uradimo sada i odmah – sutra nas više neće biti!

Mučenici Srbi i ti šako jada od hrvatskog življa, ti koja pokorno ćutiš i trpiš zločin kojeg Katolička crkva brutalno sprovodi nad stanovništvom Hrvatske, poslednji je čas da razbijete lažno ogledalo koje vaše vladajuće nemani, patološki, drže pred vašim licem.

…Poslednji je čas da zbacite s vlasti ovaj svoj (a, tuđi) politički režim, koji vam svakodnevno loče krv i ne dozvoljava da živite svoj život!

…Morate znati da su mržnju između Srba i Hrvata instalirali „katolički prelati“ i hrvatske i srpske sluge svetske finansijske oligarhije kako bi lakše vladali našim životima.

Ja vas sve molim i preklinjem, sve čestite i časne ljude u Srbiji i Hrvatskoj – da stavite prst na čelo, dobro promislite o zlu koje se kao najcrnja noć nadvila nad našim životima, i na kolenima vas molim da svoj bes preokrenete na drugu stranu! Ne mrzite se između sebe, već se pokrenite u borbi protiv zločina koji dolazi iz vatikanskih katakombi i bakingemskog podruma zločina, iz pravcakrvoločnog Londona!

Molim vas, ljudi, pokrenite svoj um, probudite razum, pogledajte se u oči i videćete da vam Amerika uništava život! A Brisel vas briše iz knjige živih i slobodnih ljudskih stvorenja.

…I molim svakog Hrvata iz svakog hrvatskog sela i svakog grada u Hrvatskoj da shvati kako mu najveći neprijatelj ne dolazi iz Srbije, već iz Banskih dvora na Kaptolu! Poštovani Hrvati, vi niste porobljeni u Beogradu i na Terazijama – vi ste predviđeni za večito ropstvo i sužanjstvo briselskih i vašingtonskih bankarskih familija!

…Shvatite ljudi, „vaša djeca“ i unuci iz Slavonije, Međimurja i Zagorja na meniju su bogate klijentele sa Zapada. Vašim umom diriguje zloćudni prst iz Rima! Beograd sa time blage veze nema!

…Da, ja ovom prilikom pozivam sva misleća bića u Hrvatskoj, ako ih ima! Pozivam sve čestite ljude, ako u međuvremenu izumrli nisu!

…Pozivam vas da se oduprete zločinačkim vlastima u svojoj kući i da se ne radujete nesreći Srba i otimanju njihovog vekovnog dvorišta Kosova i Metohije!

…Pozivam vas da se prizovete pameti dok još nije kasno, jer Srbi vam više nikada neće stvarati državu. A i ovo što imate danas, nije garancija da ćete saćuvati i sutra – posebno ne u ovim okolnostima!

…Daa, pozivam sve razumne ljude u Hrvatskoj (naravno, ne i ustaše) da se presaberu i ujedine u isti front odbrane od ropstva kojeg nam spremaju Amerika, Vatikan i Evo Ropska Unija!

…A vi, dragi Srbi – vaš najljući neprijatelj nije obavezno u Zagrebu, Varaždinu i Imotskom! Naši najveći neprijatelji sede u Skupštini Srbije, oni žive na Dedinju i u porobljenoj svesti našeg beskrajnog ludila.

…Naš najveći neprijatelj spava u nama samima i našoj razmaženosti, u našoj bolesnoj potrebi da drugi misle umesto nas!

…Verujte mi na reč, kada bi Vučić i Nikolić bili sprečeni samo da dođu na posao i da im se onemogući ulaz u srpski parlament, Srbija bi istog časa počela ekonomski da se razvija. Spale bi sve izdajničke maske briselskih, fašističkih, jataka i Srbija bi se istog časa našla na izlazu iz katakombe dužničkog ropstva u kojeg nas je bacio kompletan srpski, izdajnički, parlament (zajedno sa lažnom opozicijom).

…Sva ta pseudosrpska politička gamad instalirana je od strane anglo-evropske korporacijske oligarhije i oni njima podnose račune, a ne srpskom narodu. Ako ovu činjenicu niste u stanju razumeti, vi koji ovo čitate – onda je svako moje dalje pisanje apsolutno besmisleno!

…I samo da ponovim ono što sam već rekao. Jeste, sedam proteklih meseci nisam ništa napisao niti sam igde i jedan jedini tekst objavio, jer me je pojeo sram što svojim pisanjem ništa ne mogu da promenim.

…A sada me je opet stid što ćutim, jer svako misleće biće koje ima čime da razmišlja – u ovom času ne sme da ćuti, jer to je saučestvovanje u zločinu!

…Zločin je ćutati i ništa ne preduzimati u času kada znaš da ti podižu vešala, a narodu kojem pripadaš spremaju istrebljenje!

Srbi i Hrvati, na kolenima vas molim, bar u ovom času pogubne ljudske istorije – okrenite se protiv svog zajedničkog neprijatelja – bankara i njihove političke služinčadi, kojaje postavljena da upravlja našom mukom i nesrećom!

…Iskažite svoj gnev protiv onih koji su postavljeni da vladaju našim državama u korist tuđeg interesa!

…Neshvatljivo!!!

…Spremaju nam vešala, a mi se svojim egzekurorima uvlačimo u guzicu. Klanjamo se pred rimskim sotonom. Padamo na kolena pred briselskim dželatom. Ponizno ližemo sve ono što nam zasoli krvava šaka iz,zločinačkog,Berlina. Gmižemo pred Vašingtonom kao crvi koji razjedaju trulu lešinu. Puzimo ko gliste u govnjivoj jami pred svakom prevarom i obmanom iz Brisela. Gmizavcima i gušterima iz Londona nudimo se za svaki obrok, za svaki imbecilni „brekfest“.

…Naravno, ne mi – već srpske vlasti! Srpske i hrvatske! Naši nenarodni režimi! Ukleti i prokleti! Prodani i kupljeni!

…Imamo li mi, uopšte, svesti o tome ?!

…Nemamo!!!

…Jer da imamo, ne bi ćutali kao skelet dinosaurusa koji je razapet na paučinu krivotvorene istorije!

…Ne, mi nemamo više ni svesti ni savesti – jer, više nismo ljudi!

…Mi smo se živi zakopali u blato ljudske sramote, vegetirajući u laži i surovoj obmani!

…Pretvorili smo se u neljude i sad živimo tu, svoju, bezočnu kob!

…Ali, ja verujem u Gospoda – i, znam da će preživeti onaj ko zaslužuje!!!

Frankfurt; na dan Svetog Filareta Milostivog, 14. decembar. 2014.

(Tomislav Crnojević, Vaseljenska.com)

KOMENTARI8 коментара

 1. Enky says:

  Sve ja to pričam ljudima a oni ćute,ćute i samo tužno ćute!Niko nema ambiciju,hrabrost,smelost da se suprotstavi vlastima ili njihovim pijunima.A za croate.tek će da se bijemo,mnogo nam duguju i tu se ne slažem s tobom.

 2. Dusan says:

  "Vuk na ovcu svoje pravo ima ka tirjanin na slaba covjeka al tirjanstvu nogom za vrat stati i privesti ga poznaniju prava to je ljudska dužnost najsvetija"Vladika Rade, elem fašiste, finansijsku, farmaceutsku i ostalu mafiju pobediti samo totalnim ignorisanjem i bojkotom njihovih proizvoda i usluga. Kupujmo samo domaću proizvodnju, koristimo usluge samo naših preduzeća i banaka gde god je to moguće i fašisti će pokupiti prnje i vratiti se tamo dje im je mjesto. Samo mirno, kulturno i potpuno svesno i naravno sve političare koji su učestvovali u genocidu sopstvenog naroda na stub srama i zauvek ih proterati sa Srpske političke scene.

 3. Zapadnjak says:

  Mnogo toga je ovde dobro napisano Tomislave iz Frankfurta,samo jedno si zaboravio,dok je sveta i veka Hrvati će na svaki mogući način otežavati Srbima život,i ni jedan,ni1 Hrvat neće saosećati sa Srbinom u ovoj njegovoj nevolji.Trebalo bi i da znaš da ni Vučić a ni Nikolić nisu doveli Srbiju ovamo gde je sada,tako da kad svedeš račune potrudi se da shvatiš ko je taj,koja grupa,koji čopor je komadao Srbiju od 2000 do 2012,a dati šansu ovoj vladi,koja baš tim,što spominješ,sredstvima pokušava da amortizuje sve udarce koje Srbiji ispod pojasa nanose svi ti zlikovci koje si pobrojao.Nisam fan Vučića,samo mislim da je fer da mu se da šansa da pokuša......rezultata evo već ima.

 4. Za Srbiju says:

  Opet Srbin brine za hrvate i doziva ih pameti koju nemaju. Dokle, bre? Do poslednjeg Srbina. Imao sam bolje mišljenje o Crnojeviću. Zar i ti sine, Brute!!!

 5. milica says:

  Тако је,Томиславе!

 6. Томислав Црнојевић says:

  Поштованом уредништву портала "Intermagazin. rs" (...Јуче сам вам послао писмо у којем изражавам неслагање поводом ваше редакцијске некоректности, а ви не само што нисте ништа урадили поводом тога, већ се чак нисте удостојили ни да ми одговорите на е-маил. Најблаже речено, то је ружно понашање и недостојно сваког професионализма! Зато вам се сада обраћам преко коментара за читаоце, а ево шта сам вас јуче замолио... Уз искрене симпатије према вашем порталу и, (можда), доброј намери да пренесете мој текст и тако омогућите већем броју људи да га прочита, са жаљењем примећујем да сте се огрешили о елементарни новинарски кодекс, а самим тим и о људску част. Ако нешто од некога чујете – а онда то пренесете другима, урадите то како доликује - људски! А не тако што ћете примљену информацију пренети тако како сте је сами доживели. Другим речима – у случају поводом мог текста, којег сте пренели са портала „Васељенска Телевизија“, огрешили сте се у основни етички принцип! 1. Нисте пренели текст у оригиналу (у целовитој форми). 2. Дозволили сте себи да прекрајате оно што је написано - избацили сте све фотографије којима сам илустровао текст и убацили (једну) своју - које у изворној верзији текста нема. (Нећу рећи да слика којом сте илустровали мој текст нема основа да ту и стоји, али једноставно - у овом случају, ви читаоцима нисте пренели оригиналну верзију текста, већ сте текст зачинили својим виђењем - што није часно ни поштено. Ту врсту „дечјих болести“ из новинарства преживели смо још одавно у прошлости када су "комунистички регенти" у новинским редакцијама чинили свакојаке гадости по сопственом одабиру - цензуришући написано. 3. Уз то што сте убацили фотографију са којом нисам илустровао текст, а избацили сте фотографије које су у оригиналној верзији текста, а ту је још и попратни текст испод необјављених фотографија којег сте такође изоставили. И тиме, у знатној мери, пренели искривљену слику онога што је стварно написано. Ако сте већ решили да пренесете текст са "Васељенске" био је основни "кућни ред" да то обавите у целости а не у форми како "мали Ђокица замишља новинарство". Искрено ми је жао што сте тако поступили и тиме ме довели у неприлику да ме неки читаоци погрешно схвате. Искрено бих волео да исправите ту грешку и тиме покажете да је све ово, у суштини, извесни неспоразум - а никако ваша лоша намера! Жао ми је што сам у ситуацији да Вам се овако обраћам, али искрено - непријатно се осећам и самим тим обавезан да вас о томе обавестим. ...Надам се да ми нећете замерити на томе, јер моја намера није да стварам било какав конфликт између нас, већ да се поразговарамо ко људи. Срдачно вас поздрављам, у жељи и намери да и даље саћувам лепо мишљење о Вама и вашем порталу. С искреним поштовањем! Томислав Црнојевић п.с. ...А што се тиче реакција неких читалаца, желим само рећи да је лакше променити своје мишљење о некоме, него порадити на себи и потрудити се да схватиш нечију добру намеру и растумачити себи шта суштински стоји иза нечијег дела и изнетог мишљења. Они који тако лако мењају своје мишљење о некоме (на основу својих неаргументованих хипотеза и претпоставки, и неких својих ирационалних сумњи - значи да никада нису ни имали своје изграђено мишљење о тој особи. Страшно је како се лако одричемо људи зарад неких својих девијантних уобразиља! Зато и јесмо ту где смо - зато и стојимо у реду за одстрел и вешање! Све је то, тако, страшно и тужно...

 7. татарско-аварски бастарди says:

  Хрвати су махом татарско-аварски бастарди (изузев далматинаца), и махом врло крволочни и подмукли. Стари Хрвати немају скоро никакве везе са њима. Они су уосталом били србофили, и обрнуто. Види манастир Каленић. Такве шаховнице неће они никад имати ... Познато је и од раније њихова крволочност и злочини. Масовна силовања Италијанки на Сошкој фронти, Магденбург Мада је тачно да поменуте "особине" мултипликује тај ционистичко-банкарски лоби. Најзад, отац усташке идеологије је био чивутин Јошуа Франко

 8. Crni says:

  U nemačkoj imaju natpisi "bože spasi nas kuge i Hrvata". Šta to znači, da i oni dobro znaju ko su hrvati.Ali znaju isto kako sa njima. Hrvati neće nikada više dozvoliti Srbima da žive u Hrvatskoj. Sem ako ne bude nekog rata gde će Hrvati izgubiti.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u