СПРЕМАЈУ ПАКАО: Америка и НАТО припремају „Олују“ у Новорусији!

SPREMAJU PAKAO: Amerika i NATO pripremaju „Oluju“ u Novorusiji!

4 juna 2015

presspict20140915220300 usa ukraine„Plan Vašingtona je da ukine Minski sporazum i da rasporedi jedinice SAD-a na teritoriju Ukrajine. To neće biti NATO snage ili mirotvoračke snage, nego će to biti zvanična američka vojska i instruktori iz SAD-a.“ – kaže Korovin

Kijev je danas usvojio zakon koji omogućava da vojnici NATO i Evropske Unije legalno mogu služiti vojsku u Ukrajini.

Član Društvene palate Ruske Federacije i ruski politikolog, Valerij Korovin, prokomentarisao je da je zakon o dopuštenju strancima da služe u vojsci Ukrajine samo pripremni korak za akciju potpunog, kako kaže, „čišćenja Donbasa“.

„Kijev želi da sprovede akciju čišćenja Donbasa.“ – izričit je Korovin.

„Vrhovna rada je donela ovaj zakon u saglasnosti sa Vašingtonom, bez njihove dozvole Ukrajina danas ne donosi nijedan zakon niti bilo kakvo rešenje. Ovde se radi o pripremi uslova za akciju u Donbasu.“ – objašnjava Korovin za televizijski kanal „LajfNjuz“.

Vojni instruktori iz SAD-a koji su već prisutni i novi vojnici koji će doći iz EU i NATO zemalja će, prema ovom zakonu, biti dužni da se predstavljaju kao pripadnici armije Ukrajine.

Vašington želi u potpunosti da prekrši Minski sporazum, bez obzira što su potpisnici istog lideri Nemačke i Francuske, ocenjuje ruski politikolog.

„Plan Vašingtona je da ukine Minski sporazum i da rasporedi jedinice SAD-a na teritoriju Ukrajine. To neće biti NATO snage ili mirotvoračke snage, nego će to biti zvanična američka vojska i instruktori iz SAD-a.“ – kaže Korovin, ističući da je interes Vašingtona na prvom mestu razmeštanje američke vojske na teritoriji Ukrajine.

Podsećamo da je niz analitičara prognozirao da će finalni potez Kijeva biti akcija po receptu „hrvatske Oluje“, gde su tadašnje hrvatske snage uz pomoć vojske SAD-a sprovele snažnu vojnu akciju i sprovele etničko čišćenje u tadašnjoj Republici Srpskoj Krajini. Novi zakon donešen od strane ukrajinske Vrhovne rade pokazuje da je takav plan veoma izvestan.

(Pravda)

KOMENTARI6 komentara

 1. Lady Gaga........spremte se,spremte....... says:

  Braćo Rusi, vreme je da se tenkovima uđe u Kijev, i proglasi oslobođenje Novorusije od ukrajinskih nacista.

 2. miloš says:

  " Oluja " je bila dogovor sa Miloševićem, nova oluja, može biti jedino ako ih Putin pusti niz vodu, ali onda ode i Krim ! Mislim da će biti velika igranka !

 3. Steva says:

  Bice tu svasta,samo Ameri nece odustati dok ne dobiju po nosu a dobice garantujem,nece znati sta ih je snaslo.

 4. Boki says:

  Novi Vijetnam ...

 5. Miki says:

  Novorusi budite spremni da propustite prvi udar fasisticke rulje a onda je na Vama da ih dokrajcite.Staljingradska bitka Vam je istorija. Manite se "Oluje" i izdaje,jer je celo pravoslavlje sa Vama.

 6. dejan says:

  isti scenarij kao u oluji nadam se da putin nece biti milosevic jer ce nato izacina granicu s rusijom staviti nuklearne rakete dometa 17 000 km i napasti krim posle unistenja novorusije ako uspu kupu sav olos isil hrvate poljake placenike regularne vojnike sve to ide na rusiju ne sam o na ukrajinu

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *