СПРЕМАЈУ СЕ! ДА ЛИ ЋЕ БАЛКАН УСКОРО ПОСТАТИ РАТНО ЖАРИШТЕ?

SPREMAJU SE! DA LI ĆE BALKAN USKORO POSTATI RATNO ŽARIŠTE?

24 avgusta 2019

U Albaniji je 2018. godine šest hiljada Iranaca, pripadnika mudžahedina, dobilo dozvolu za boravak, prenosi portal a1on.

Treću godinu za redom, prema broju zahteva i dobijenih dozvola za boravište u Albaniji, na prvom mestu su iranski državljani – mudžahedini.U toku prošle godine, 2.223 iranskih državljana apliciralo je za dozvolu boravka u Albaniji.

Prošle godine Albanija se suočila sa rapidnim rastom broja tražioca azila.

Oko 4.400 stranih državljana je podnelo zahtev za azil, što je 14 puta više u poređenju sa 2017. godinom.

Tražioci azila u toj zemlji uglavnom dolaze iz Sirije, Pakistana i Iraka.

(Pravda)

KOMENTARI9 komentara

 1. Republika Srpska says:

  Izumiru šiptari pa naseljavaju sličan šljam.

 2. persida says:

  Dolaze nova razaranja, Tramp i Putin zaradice na prodaji oruzja.

  • Milan says:

   Zaradiće na Albaniji od 2,5 miliona stanovnika a koja je prilično siromašna zemlja? Smanji lupetanje i proser*avanje.

 3. milorad2 says:

  to je privatna regrutna baza za edi ramu, biće rokanaj u albaniji i na kosovu oni jednostavno ne mogu da se dogovre šta je čije i dovoljno je da jedan zapuca sa svojim mafijaškim vojnicima , to će da bude onda pravi rat MAFIJA i tamo i na kosovu.Amerikanci su shvatili da sa njiam ništa nije moguće ostaviče ih u tom ekspres loncu da se sami skuvaju pa kaa se raziće para onda da se sredjuje region.

 4. Ivke says:

  Gde je DB da cisti?

 5. marko says:

  NISU TO IRANCI VEC SAUDIJCI

 6. Željko says:

  Koji glup tekst jer u današnje vrijeme Iranci i Turci su saveznici Srba na Balkanu, a ne Albanci ili Bošnjaci! BTW Albanci su isti dan sa Hrvatskom primljeni u NATO!!

  • Miraš says:

   Mudžahedini koje Amerikanci doseljavaju u Albaniju su protivnici sadašnje iranske vlasti. Oni su godinama pokušavali, ali nisu uspeli da sruše iransku vlast, te su ih najpre povukli u Irak, a zatim ih iz Iraka sele za Albaniju. Navodno u Albaniji su za njih osnovani centri za mirnu reintegraciju, ali ti centri često su neuspešni. Naivan si do zla boga, takvi sutra mogu da osvanu i u tvojoj Hrvatskoj, da pljačkaju ako se ima šta, a i da siluju. Koljinda je našla s kim će da Vas zbratimi. Na ovom Balkanu ne zna se ko je luđi.

  • Velika Metla says:

   Seljko,i Turci i Iranci su napokon uvideli koji ste vi usRaše ljudski ološ,pa je i normalno da su im Srbi saradnici! Ta vaša genocidna nazovi država je dno dna ljudskog roda! Vi ste sramota ljudskog roda. Vi ste nešto najogavnije što se može desiti ljudskom rodu! Vi ste uz pirgavi nakot jedine dve grupacije koje zaslužuju da nestanu s ovog sveta! Vi ste ulizivački ološ bez presedana. Vi i šlihtari nemate ništa što odlikuje iole normalne pripadnike ljudske vrste. I na kraju usRaška pogani,Turska je s tom vašom skalamerijom od države u pljačkaškoj osovini zla zvana naci-nato!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *