СПРЕМАЈУ СЕ ОРУЖАНИ НЕМИРИ У ВАШИНГТОНУ

SPREMAJU SE ORUŽANI NEMIRI U VAŠINGTONU

16 januara 2021

GRADONAČELNICA Vašingtona Mjuriel Bauser izjavila je da će čak i posle inauguracije novog predsednika SAD Džoa Bajdena 20. januara u gradu ostati pojačane mere bezbednosti nakon nedavnog nasilnog upada u Kongres.

Ona je na pitanje da li će pojačane bezbednosne mere u gradu biti ukinute posle inauguracije, odgovorila: „Vratićemo se u novu normalnost“.Gradonačelnica Vašingtona očekuje da će američki obaveštajni i bezbednosni aparat na svakom nivou biti suočen sa aktuelnim pretnjama.

Zvaničnici su upozorili na novu mogućnost za oružane proteste u Vašingtonu tokom ceremonije inauguracije, nakon prošlonedeljnog napada na Kapitol od strane pristalica odlazećeg predsednika Donalda Trampa u kojem je poginulo pet osoba.

Podsetimo, američki predsednik Donald Tramp odobrio je pre četiri dana proglašenje vanrednog stanja za Vašington, koje bi trebalo da traje do 24. januara.

KOMENTARI6 komentara

 1. I Love Jesus says:

  Možete misliti kakva je ovo civilizacija? Ona koja ne može da spozna svog Stvoritelja, a navodno je stremila visoki ciljevima nauke, saznanja i otkrića, da bi na kraju rešila da je sama sebi najveći neprijatelj i da treba uništiti sav taj višak ljudi na planeti. Eto takva civilizacija, međutim sada ili uskoro doći će na red Stvoritelj koji će preuzeti sve u svoje ruke, do sada smo pravili račun bez krčmara, ali uskoro dolazi On, jer On nije zalud žrtvovao svog Ljubljenog Sina radi nas da onaj koji veruje ne pogine čak i ako mu telo pogube, već da ima život večni. Obnoviće i nebesa i zemlju i sudiće pravedno svakome od nas i svako će dobiti platu po delima svojim. Reč je Božija reč istinita.

  • persida says:

   Javi nam kad dolazi da ga sacekamo.

 2. petrovgrad says:

  Velika je i lepa to država. Ka se upali može da bude veliki požar.

 3. milorad 5 says:

  sve je to dramaturgija "demokrata" koje inače već mnogi zovu prvom pravom nacističkom partijom u USA.Ali da će pobune biti tu nema sumnje više, malo kasnije kada se organizuje ozbiljna vojna pobuna i borbene jedinice .Oni sada galame da bi mogli da uvedu konstantno ratno stanje u USA kao hitler što je potpalio rajhstag i na osnovu toga uveo diktaturu ali "demokrate" su se malo preračunale.Oni nemaju jurišne trupe koje su odovoljno jake da uvedu diktaturu i ZATO galame i opasuju glavne gradove armijom koja je vrlo upitno lojalna račinajući na neobaveštenost i zabunu poedinaca a glavni kec u rukavu su im manjine koju huškaju na rasnu pobunu.Sa narko mafijom kao jurišnim odredima se ne može pobediti i tu su se ozbiljno preraćuanli, sadea će početi TEROR protiv bele srednje klase u USA i to će pokrenuti verovatno gradjanski rat koji "demokrate" ne mogu da dobiju,žure jer znaju da im je ovo poslednja šansa,nisu spremni i izgubiće a onda će izaći priča na videlo i biće GROZNA ta istina koja stoji iza "demokrata" u USA.

 4. Kujsibrepati says:

  Ma jok ona kucka Pelosi zeli da jos vise napakuje Trampu da bi ga posle 20 Januara lakse strpali u prdekanu

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *