СРАМ ГА БИЛО: Зукорлић жели да мења образовање у Србији!

SRAM GA BILO: Zukorlić želi da menja obrazovanje u Srbiji!

26 juna 2016

zukorlic_srbijaizbori_1 231Poslanik Bošnjačke demokratske zajednice Sandžaka Muamer Zukorlić rekao je danas da je, njegovim izborom za predsednika skupštinskog Odbora za obrazovanje, Srbija poslala poruku da jednako tretira sve svoje građane bez obzira na etničku i versku pripadnost i da je pri kraju sporazum o njihovom pridruživanju parlamentarnoj većini.

„Važno je da na putu dijaloga i pomirenja imati na važnim pozicijama ljude koji će moći da grade mostove sa regionalnim okruženjem, ali i šire“, rekao je Zukorlić na RTS.

On je dodao da je Odbor za obrazovanje bitan resor, da se na obrazovanju gradi budućnost, da je važno krenuti sa utvrđivanjem tog temelja, jer, kako je ocenio, sve što nam se danas dešava je posledica lošeg obrazovanja.

Njegov izbor je, rekao je Zukorlić, deo dogovora sa vladajućiom skupštinskom većinom koji teku u cilju potpisivanja sporazuma o saradnji i njihovom pridruživanju parlamentarnoj većini.

On je dodao da je sporazum pri kraju i da je njegov izbor na čelo Odbora za obrazovanje prvi korak.

„Nismo tražili ministarske pozicije, želimo da uključimo mlade ljude iz Sandžaka, da osete da je država otvorena za njih“, zaključio je Zukorlić.

KOMENTARI6 komentara

 1. Pero Joksimovic says:

  Počemu bi Zukorlića bilo sram? Udžbenike u Srbiji ionako pišu Vučićevi mentori sa Zapada. Srpčići na svim stepenima obrazovanja uče da su Srbi genocidan narod i da mu treba sahibija, po mogućnosti iz Male Azije.

 2. Mali says:

  jednako tretiranje bez obzira na etnicku i versku pripadnost....znaci da o etnickoj i verskoj pripadnosti uopste ne treba nista ni pricati...nebitno ili jednako nebitno ili jednako...otvaranjem dijaloga se otvaraju mogucnosti nejednakosti.

 3. oko says:

  oooo boze molim ti se da hodza vodi srpsko obrozovanje ovo je ludnica citati

  • Uf says:

   Da, da, tacnije mudzahedin !

 4. Voka says:

  ...Alah se uvalih !...

 5. Svetislav says:

  Sram nas bilo!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *