СРАМНА ХАШКА ПРЕСУДА: Караџић крив за Сребреницу! ДОЖИВОТНА РОБИЈА

SRAMNA HAŠKA PRESUDA: Karadžić kriv za Srebrenicu! DOŽIVOTNA ROBIJA

20 marta 2019

Nakon 10 godina postupka, Žalbeno veće Mehanizma za krivične sudove u Hagu (naslednik Haškog tribunala) izrekao je danas drugostepenu presudu prvom predsedniku Republike Srpske Radovanu Karadžiću.

Haški tribunal osudio je na doživotnu kaznu zatvora bivšeg predsednika Republike Srpske i vrhovnog komandanta njenih oružanih snaga Radovana Karadžića.

Žalbeno veće nije našlo greške u rezonovanju prvostepenih sudija u vezi s progonom muslimana s područja Srebrenice.

Veće do sada odbacilo sve žalbene navode Karadžića za „napade“ na Sarajevo i Srebrenicu.

Sudija je naveo da je Karadžić bio u kontaktu sa ljudima na terenu koji su ubijali.

Uskoro opširnije…

KOMENTARI15 komentara

 1. Velika Metla says:

  Jedino šta mi je žao je to što Karadžić nije naredio da se pobiju oni zapadnjački nacistički zarobljeni pilote,pa bi onda imali neki sitan razlog da se žale! Optužili Karadžića za etničko čišćenje,a jedino su Srbi proterani iz NDH i "fildžan džamahirije"! Nema pomirenja! "Ćeraćemo se mi još"!

  • Portopranco says:

   TRIESTE voli heroja humanizma Radovana Karadžića.Veliki pozdrav svih Srba i Talijana iz TRIESTEA veličanstvenom RADOVANU KARADŽIĆU.

 2. Mime Nikolic says:

  Karadžić ostaje u zatvoru DOŽIVOTNO, Republika Srpska opstaje takođe DOŽIVOTNO !!!

  • Djoka Brica says:

   Tako je Zemo!

 3. živoder iz Oseka i Ovčare says:

  MA KAKAV GENOCID, OSUĐUJTE VAŠE NACISTE I NATO ZLOČINCE KRMCI SA ZAPADA. ALI NEĆETE NI VI DUGO, USKORO VAM SE VRAĆA '45., RUSIJA I KINA ĆE VAS SATRATI I EKONOMSKI I VOJNO.

 4. Kulak says:

  Radovan Karadžić je simbol humanosti,časti i ljudskog poštenja.

 5. Dražen Jovan Petrović says:

  Uskoro će biti osnovan SUD PRAVDE koji će suditi nacistima koji su sudili pravednom i poštenom Radovanu Karadžiću.

 6. Portopranco says:

  Smrt fašizmu,sloboda RADOVANU KARADŽIĆU.Sinovi koljača iz Aušvica i hitlerovih SS-ovaca danas su sudili našem heroju RADOVANU KARADŽIĆU,ali mi ćemo ih poraziti kao što su ih na kraju 2.svjetskog rata porazili naši očevi i djedovi.Samo,u narednom ratu nećemo ih više puštati da odu.Njihov poraz će biti definitivan.

  • Jovo Pancevo says:

   smrt fasistima kumunjarama beogradskim koji su Radovana ga izdali u hag za pare

 7. Kulak says:

  Glavoseče iz ISIL-a će uskoro zakucati na vrata i ovim zlikovcima koji sude heroju Radovanu Karadžiću.Pa će i oni na svojoj koži osetiti šta je to islamski fundamentalizam.

  • Velika Metla says:

   Kulak,neće im nikada zakucati na vrata jer su to njihovi vojnici!

 8. živoder iz Oseka i Ovčare says:

  Samo mi je drago to što je zapadna nacistička tvorevina hrvacka pred bankrotom, demografskom katastrofom i kao i NDH i Hercegbosna pred uništenjem. Što nismo završili u ratu sami će izvršiti a zapadni genocidaši će doživeti propast svoje politike na Balkanu jer niko od onih koji su im vazali neće moći opstati u svojim "državama", jer evo, od 4,7 mil.koliko je hrvacka imala '91. sada su na oko 3,2 mil. i to se brzo topi a dugovi su im ogromni a sve manje njih plaća poreze i puni budžet...uskoro "grčki" scenario pa još brža bežanija, hrvacke nema za 3-5 godina. Ista stvar sa Federbosnom i šiptarijom na KiM, njih je samo oko 0,5 mil.ostalo. A i Rusija i Kine su rešile da satru zapadne parazite...

  • Velika Metla says:

   Zapadnjačka gamad krepavaju polako,a sigurno! Rusija i Kina ih čekaju da krenu u napad,jer ih njihova agresija gura u napadanja,i neće moći da se odupru njihovoj prirodnoj agresiji,koja im je u genima! A tu ih čeka i definitivan kraj!

   • živoder iz Oseka i Ovčare says:

    Isto razmišljam, i to u detaljima. Sve se slažem ko sam da sam rekao.

 9. Elizabeth says:

  Sramno da su svi nasi heroji izdati i predati tom fasistickom haskom sudu koji nikada sem Srba nikog drugog nije ni osudio .Fasisticki logor za Srbe u XXI veku,fasisticka Evropa od koje se treba totalno izolovati.A sto se tice nase vlasti treba ih biti sramota jer su prodali veru za veceru i izdali sve nase heroje.Pa koje je zemlja jos ikada izdala svoje heroje sem Srbije?Stidim se i molim te Radovane Karadzicu izdrzi i budi jak jer pravda mora da pobedi a izdajnici da odgovaraju za svoja zlodela ako ne pred sudom pravde odgovarace pred Bogom kad tad.Neka te Bog dragi cuva,heroju!Moj respect za sve nase heroje koji su poslati u taj fasisticki logor smrti.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *