СРАМНА ИЗЈАВА БАЈДЕНА: Тероризам белих расиста је најсмртоноснија претња за Америку!

SRAMNA IZJAVA BAJDENA: Terorizam belih rasista je najsmrtonosnija pretnja za Ameriku!

2 maja 2021

U obraćanju pred oba doma Kongresa povodom sto dana vlasti predsednik SAD najavio reformu policije i kontrolu naoružanja.Američki predsednik Džozef Bajden upozorio je da je „terorizam belih suprematista“ postao pretnja za Sjedinjene Države i urgirao kod poslanika oba doma Kongresa da podrže reformu policije i obuzdaju epidemiju oružanog nasilja. Bajden je održao govor u Kongresu povodom prvih sto dana svoje vladavine.

Mračan dan nacionalne istorije

Tokom govora o večnim ratovima koje Amerika vodi, Bajden je prešao na unutrašnje probleme, nakon što je izjavio da je pretnja od terorizma u Avganistanu degradirana. – Lokalni beli suprematisti predstavljaju najsmrtonosniju pretnju domovini, što potvrđuju i izveštaji obaveštajnih agencija – rekao je Bajden. On je aludirao na proteste Trampovih pristalica od 6. januara, kada je pet osoba izgubilo život pri upadu u zgradu Kongresa. – To je bio mračan dan naše nacionalne istorije. Podele moramo ostaviti po strani i ujediniti se.

Bajden je pozvao zakonodavce da podrže reforme policije neophodne posle smrti Džordža Flojda, koji je preminuo tokom policijskog privođenja prošlog maja, što je pokrenulo talas protesta širom zemlje. – Svi smo videli koleno nepravde na vratu crnog Amerikanca, sada je naša prilika da uradimo nešto dobro. Da izgradimo poverenje između policije i građana kojima ona služi, da iskorenimo rasizam iz našeg kriminalnog sistema i da reformišemo policiju u ime Džordža Flojda. Uradimo to na prvu godišnjicu njegove smrti.

Jelen ne nosi prsluk od kevlara

Bajden se posle osvrnuo na učestala masovna ubistva poslednjih nedelja. – Moramo zaustaviti epidemiju oružanog nasilja. Kongres i Republikanska stranka moraju vratiti zakon iz 1994, kojim se zabranjuje prodaja ofanzivnog naoružanja i okvira za municiju velikog kapaciteta. Neophodne su detaljnije provere kupaca oružja. Nemojte mi samo reći da to nije moguće. Koje je opravdanje imati okvir sa sto metaka, zar mislite da jelen nosi prsluk od kevlara – upitao je Bajden. Predsednik SAD ranije je najavio zabranu posedovanja takozvanog nepostojećeg oružja, napravljenog u kućnoj izradi i bez serijskog broja.

(Kurir)

KOMENTARI4 komentara

 1. da da says:

  Nikad neće iskoreniti da beli policajci ubijaju čamuge,oni se međusobno mrze i ta mržnja je toliko jaka,da čamuge idu ladno na metak.To zna ovaj starkelja,ali mora palamuditi za novine.

  • EvroAmerikanac says:

   Bajden koristi taj "novogovor", koji je deo plana novog sveta "prefarbavanje bele rasa" i potcinjavanja "novom svetskom poretku" koji forsira crnce i arape sa islamskim.terorizmom da vrse nasiljem nad belim evropskim narodima lako pokore svet. Naseljavanje Evrope tzv. "migrantima" je deo tog plana. To se cini propagandom zvanicne "demokratskih" vlasti u USA i Evropi, planskim pokretima koji prvo izazovu incidente, a onda slede masovne demonstracije tipa "crni zivoti su vazni" i "antifa" koji sluze da ogranice prava belcima i nametnu krivicu stalnim pritiskom, zakonima kojima zabranjuju da se desavanja nazovu pravim imenom kao "govor mrznje", i napadom na policiju Bajden samo.odradjuje posao za one koji su ga i laznim izborima doveli na vlast.

 2. miliorad5 says:

  bajdenova ekipa je još od billy-a STVORILA takvu ubilačku policiju, koja je naoružana sa vojnim naoružanjem i ima sva ovlašćenja da ubija u americi.Cela priča je stvorena pod izgovorom borbe protiv narkomanije i narko klanova za iz vemena kada je CRACK bio ujako poplarna priča , a šef saveznog anti narkotik odelenja amerike je bio bajden u tom vremenu i to mu je bila PRVA visoka SAVEZNA FUNKCIJA u karijeri.On je dozvolio uvoz tona i tona narkotika i može se smatrati capo di tuti capo narko klanova u celom svetu ,koje su organizovali preko CIA-e, navodno radi borbe protiv komunizma.Bajden je BIO narko baron a ovaj glumac samo govori šta mu narko kartel koji sedi u vašingtonu napiše.Sada idu na to da izazovu rasni sukob i iskoriste glupe crnce za potpuno preuzimanje vlasti u americi i što je najgore za crnce pokojni bajdne je jedan od najžešćih belih rasista i jedan od arhitekata UNIŠTAVANJA crnačkih komuna.Nemoguće je da su NAJBOLJI ortaci bajdena , klintona, buševa,i obame šiptarski narko mafijaši,sem ako nisu zajedno u poslu, a to je očigledno sada.Ovde se balavi o nekom šiptarskom lobiju i parama koje oni daju ali činjenjica je da oni rade upravo za VRH američke vlade i predstavljaju jednu od prominentnih mafija baš zato šti su PORODIČNO organizovana mafija i zato ćemo morati da i pobijeme do zadnjeg isto kao što su rusi istrebili SVE porodice koje su radile u narko poslu za cia-e u čečeniji.To je porodični posao i zato moraju da budu počišćeni sve sa zadnjim kokoškom iz kokošarnika.To je jedini način da se slomije upliv narko kartela iz vašingtona u našoj zemlji srbiji.Posle toga ostaju ustaše ali oni su malo drugačija priča i nisu tako direktno vezani za narko kartel iz vašingtona, oni su iz nacističke balada još uvek ali nisu tako ni jaki ni opasni kao narko kartel koji danas vodi USA čak suz u nekim stvarima u ozbiljnom klinču oko para i teritorija,ali to je druga priča od ove sa pokojnim bajdenom.

 3. Čist je ko Suza says:

  Ljudi da vam samo kažem nešto u poverenju: "deda Bajdi malo smrducka", odnosno, čak ni sam kongres ne stiže na vreme da mu promeni pelene, a znate Bajdi je malo više dementan, on ne zna da li sedi u toaletu na šolji ili u fotelji svoje kancelarije, to ćete shvatiti po zvukovima koje Bajdi ispušta u svoje gajde, CNN pokušava da ga priguši.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *