СРАМНИ ИЗВЕШТАЈ НАТО СТРУЧЊАКА: За Солану је Острог – штаб терориста

СРАМНИ ИЗВЕШТАЈ НАТО СТРУЧЊАКА: За Солану је Острог – штаб терориста

29 јануара 2020

Европски савет за спољне послове, чији су чланови Хавијер Солана, Бернар Кушнер, Марти Ахтисари, Карл Билт и Џорџ Сорош – људи који су се отворено изјашњавали као противници Срба, аминовао је удар председника Црне Горе Мила Ђукановића на светиње Српске православне цркве.

У извештају Европског савета „Моћ перспективе – зашто је чланство у ЕУ и даље важно на западном Балкану?“, који је објављен 7. јануара, баш на православни Божић, наводи се да СПЦ има велики утицај у Црној Гори и на Косову и Метохији.Стручњаци за Балкан „примећују“ да СПЦ има националистичке и контроверзне погледе, да пориче српске ратне злочине, негира ЛГБТ права и равноправност полова, НАТО зове четвртим Рајхом, у јаким је везама са Русијом, а непријатељски настројена према Западу. У овој опскурној анализи дошли су чак и до података да је манастир Острог био једна од локација на којима је припремана наводна терористичка акција 2016. године у Црној Гори.

– СПЦ није регистрована у Црној Гори, не плаћа порез и власти не знају колико свештеника активно служи. Закон о слободи вероисповести неће истерати СПЦ из Црне Горе, али ће власт узимањем светиња умањити утицај СПЦ и остварити контролу која јој је неопходна – пише у документу, који је уједно и предлог ЕУ да подржи Подгорицу.

Иначе, Срби памте Солану као бившег генералног секретара НАТО који је потписао наредбу о бомбардовању Савезне Републике Југославије 1999. године, Кушнера као некога ко је знао за све злочине над Србима, па и трговину органима у такозваној жутој кући, али је то негирао, а Ахтисарија као отвореног лобисту за независност лажне државе Косово.

(Новости)

KOMENTARI7 коментара

 1. Istina says:

  Mrze sve što je Srbsko, tako su i Isusa mrzeli. Blago onima koje progone zato što su pravedni pred Bogom, jer je njihovo nebesko kraljevstvo! Blago vama kad vas zbog mene budu grdili i progonili i lažno vam pripisivali kojekakva zla! Radujte se zbog toga, silno se radujte! Jer velika vas nagrada čeka na nebesima. Tako su progonili i proroke prije vas!”

 2. branicevac says:

  Nista nemoj da vas cudi Solana je vitez Zlatnog runa!

  • Giga says:

   Sta drugo ocekivati od satanista.

 3. milorad2 says:

  solana je puko i ne sme ni da se pojavi u španiji. Jure ga kao kriminalca za korupciju i utaju poreza.To je politička "gromada" koja sada daje izjave.Taj pacov bi iskoristio bilo kakvu šansu da opet jaše sa ekipom pa zato baca udice na sve strane kao i sa ovim što se rasprdeo u vezi naše Crkve i Vere.Nada se da će preko Srbske grbače opet da povrati moć i privilegije a "drugari" mu daju podršku mada su svi bivši. taj evropski savet je otpad političara i potrošenih aparatičeka sa kojima ne znaju šta će.Da im sude za sumnjive zloupotrebe nije zgodno, možda ispliva još neko djubre, da ih puste medju ljude ne mogu, i tako , tu drže zombije kao što su ovi likovi.Ne treba se mnogo uzbudjivati zbog njihovog kreketanja iz bare, manje više niko ih ne zarezuje i svi znaju da su ovo samo proizvoljne fantazije likova koji bi NJIMA da uzmu mesto ponovo:) a to će malo teže da im dozvole:)Čjudi ovde uopšte nemaju blagu ideju koje su to ljudožderske ekipe u briselu i koliko je to veliki talog i šljam tamo skupljen.A bomba ih ne bi počistila kako treba, toliko je to dubok ljudski mulj tamo.Solana i njegovi pajtosi su BIVŠI koji bi da opet budu AKTUELNI ali od toga nema ništa , u briseluje pravilo,jednom bivši ZAUVEK bivši a usput su se svi ovde pomenuti toliko upuvali za vreme svoje vlasti da mogu samo srećni da budu što nisu u zatvoru.

 4. Vojna i ojdeSve says:

  Laka ti zemja... 20.000km ispod ... Pokaj se !

  • nikol says:

   za tog srpskog zlocinca blago reci laka mu zemlja, on Solana i njegovi drgari treba da se u paklu nadu i pred bogom da odgovaraju.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u