СРАМОТА! Kандићка ИСПЉУВАЛА СРПСKЕ ХЕРОЈЕ, а онда ју је наш ЧУВЕНИ ГЕНЕРАЛ ТОТАЛНО ПОKОПАО

SRAMOTA! Kandićka ISPLJUVALA SRPSKE HEROJE, a onda ju je naš ČUVENI GENERAL TOTALNO POKOPAO

9 aprila 2019

Osnivačica Fonda za humanitarno pravo Nataša Kandić svojim novim tvitovima opet je digla veliku prašinu na Tviteru. Posebno kada se osvrnula na ulogu generala u penziji Božidara Delića u svemu što se događalo tokom bombardovanja 1999. godine.

Naime, ona je napisala kako su o ubistvu najmanje 40 civila u selu Trnje, od 25. marta do 1. aprila 1999. godine, progovorila dvojica pripadnika 549.mtbr VJ na suđenju Slobodanu Miloševiću 2002. godine.– Jedan je rekao da ga budi plač bebe koju su ubili. Komandant te brigade je bio Božidar Delić. Heroj, napisala je ironično i digla veliku prašinu na Tviteru.

Božidar Delić je rekao kako Nataša Kandić ume lepo da upakuje laži i da ih predstavi plastično jer je za to i plaćena.

– Ja da čitam ovako upakovane laži o nekom drugom, možda bih i poverovao u to. Bio sam tamo i znam istinu, ne treba neko drugi da govori šta se dešavalo. Ona je podnela četiri tužbe protiv mene. Jednu 2008. godine, i tri između 2008-2015. godine, ali nijedna nije sprovedena, čak ni pokrenuta – rekao je Delić.

Dodao je kako je naišao na brojne probleme nakon svedočenja u Hagu kada je kako kaže osporio lažne navode koje je između ostalog i Nataša Kandić plasirala.

– Nataša Kandić radi protiv ljudi koji su se borili za Srbe. Najviše na Kosovu, ali i u Hrvatskoj i u Republici Srpskoj. Ona je plaćena od sponzora i drugih koji hoće da me osude. Jasno je da radi protiv svog naroda. Poručujem joj da neće doživeti to da me osude u Hagu – rekao je Delić.

On je dodao kako ne poriče da su se neke stvari događale jer je bilo u pitanju ratno stanje, ali napominje da su svi koji su činili nešto protiv zakona sprovedeni pravdi. Takođe je istakao da je u poređenju sa drugima, u njegovoj jedinici bilo najmanje takvih stvari.

– Preko 800.000 civila je prošlo kroz moju zonu. Znam da su se desila neka ubistva i dva silovanja, od kojih je jedno u mojoj jedinici. Ja sam uz pomoć drugih pronašao te osobe i one su dalje sprovedene u ratne sudove. Na njima je bilo da donesu presudu – napominje Delić.

On je istakao kako zna da postoji mogućnost da bude pozvan od strane Euleksa i predat Hagu jer kako nam je rekao, oni navodno imaju dokumentaciju protiv njega koja još nije obelodanjena.

– Ne bi me čudilo da se tako nešto desi, ali ja sam spreman i imam svoju dokumentaciju za svaki slučaj. Šta god bilo, Nataša Kandić neće gledati kako me „osuđuju“ – naveo je Delić za kraj.

(Espreso)

KOMENTARI20 komentara

 1. Aleksandra says:

  gospodine Deliću narod dobro zna koja je nataša Kandić, najveći gad, ološ i smrad u Srbiji

  • Teibalija says:

   General je u oravu jedno, a to je da ova neće da doživi da gleda taj rujaliti. Ima tu još koji ne zaslužuju da gledaju.

  • Boris says:

   To djubre dobija finansijsku podrsku iz budzeta umesto da je proteraju oni je dotiraju?To moze samo u Beogradu.

 2. milorad2 says:

  daj bre dokle će ološ kao ova nataša da balavi po našim mrtvim zemljacima i vojnicima koji su branili otadžbinu časno i kako treba, dokle, samo se pitam.

 3. milorad2 says:

  P.S vrlo je zanimljivo da je naročito na zub uzela armiju i ofocire, glupa kokošarka koja nema pojma o armiji i vojsci.Jedino što gnoj od babe ima, je palacav jezik otrovnog lažova.

 4. SoSe D. says:

  Pošto nema vajde od države, pružajte otpor stranim agentima svuda i na svakom mestu i koliko možete, jedino još možemo da se pouzdamo jedni u druge!

 5. doktrina soka says:

  Boze dragi kada ce ta baba da zacepi gubicu,bas trazi vraga.

 6. Pravda says:

  Eliminisati je, pojede je mrak i gotovo.

  • Zorzo says:

   Uptavo to. Ali, sadasnja vlast, koja treba da satre takvo zlo, nema jajca za to.

 7. Aco says:

  E ako ovo dvonožno govedo može nešto,generalu, vojsci, narodu. Onda nije do tog dvonožnog okota nego je pitanje šta su oni i koja je njihova uloga

 8. sergej says:

  Generale skida kapu pred tobom i svim što su branili Kosovo i Srbiju i opet si na to spreman bez obzira na poniženje od bande na vlasti.Ali toj bandi na vlasti je potrebnija Nataša Kandić nego ti da bi se dodvorili zapadnoj bandi pedera i lezbejki.Doći će dan dada će mo ih sve povešati izdajnike saradnike zapada za taj dan živim.

 9. petrovgrad says:

  Veliko je to zlo za Srbiju. Nije za podcenjivati. Ima ona uticaja. Svojevremeno nije izlazila iz specijalnog tužilaštva za ratne zločine. Bruno vekariću i ostalima bila je desna ruka.

 10. samostalan says:

  Ustasa u suknji, zlotvor i lazov neopevani, to je Kandicka.

 11. Dani says:

  Pitam se da li GADnicku bude nekoliko puta prevezeni siptarski lesevi ili oni Srpski mucenici kojima su na zivo vadjeni organi??Za ovakvog monstruma maljcina je delotvorna kao penecilin.Kao sto @Aleksandra rece na pocetku,gospodine Delicu Srpski narod zna ko je GADnicka i nazalost nije jedina u Srbiji,al nije im preostalo previse vremena pa kevcu kao psi iz kojih zivot istice.

 12. Branko says:

  Moji, ja, i mnogi moji drugovi smo morali bežati iz Hrvatske kraj zime i početak proleća 1991. jer smo konstantno dobijali pretnje smrću i na svakom koraku bili šikanirani, ponižavani i napadani. Gde je tada bila gđa. Kandić da spreči to ustaško nasilje koje je dovelo do proterivanja preko pola miliona Srba iz Hrvatske, koje je dovelo do takozvanih balvana, posle kojih je tek usledio rat. Nataša Kandić je samo jedan od hiljadu krakova neonacističke hobotnice koja stvara IV. Reich, a znamo kako smo prošli u onom trećem. Ona je meni odvratna osoba.

 13. Zoran Jovanović says:

  GENERAL je oličenje srpskog komandanta i vojnika, pa napad stranih plaćenika na njega i ne cudi. Jedino što vređa intiligenciju čitave Srbije, je to što junaka u rangu Živojina MIšića, napada najveći ološ koji je ikada bio na javnoj sceni. Ona i njoj slični su likovali kada je isporučen Haškom tribunalu Predsednik SLOBODAN MILOŠEVIĆ, iako u istoriji države i društva nije zabeleženo da je bilo koja država predala za šaku dolara nekog ko je tu zemlju branio od šiptarskog ološa.

  • obican covek says:

   Bravo Zorane.Nadam se da kad se skloni ova okuppatorska vlast da ce i ova krava i svi izdajnici iz ove vlasti docekati da probaju kolac.Jer za svu stetu koju su naneli majcici Srbiji dovoljno velika kazna nije izmisljena.

 14. Momo says:

  Mnogo lep general. Rasta golemog, čupave i ulepljene kosurine na ogromnoj rohavoj glavi, kratkih i krivih nogu, kroz koje bi se, kad stoji u stavu „mirno“, bez muke provukao kakav debeljko da se ne očeše, toliko je prostrano . U starom prepravljenom koporanu sa masnom, nekad SMB jaknom i tesnim oficirskim čakširama stalno napred raskopčanim i bez ijednog dugmeta, pred predsednikom Šešeljevim potrčkom i ministrom šta nikad nije bio u vojski, je general, mutavko Božidar Delić. Koljački nož mu visi o dugačkom bandijskom visku. Zamuckuje i očajno se muči u govoru, kad mu se lice grči, krivi, kad strašno zapinje, otvara i zatvara velika žvalava usta kao da zeva, ispušta s mukom, zadahom beloga luka i s pljuvačkom koja prska, nekoliko reči, pa se opet zagrcne. Ponekad, liči na Vedranu Rudan.

  • Rado Mir says:

   A ti si isprdak izuzetno retke sorte koja ga takvim vidi. Koliko god pokušavaš da ga umanjiš, ne polazi ti za rukom, srpski narod zna o kojoj vojničkoj i ljudskoj veličini je reč. P.S. Ponajmanje si uspeo time sebe da uveličaš, jer je to zaludan posao. Kao množenje nule. Sa kojim god brojem nulu da pomnožiš, ostaje(š) nula.

  • di zeta bm says:

   Kakav je Delic svi znamo,sto vi ustase nemate takve velicine,oficire i gospodu vec samo priucene kocijase i kriminalce nijesmo krivi mi srbi a ni Gospodin General Delic,krivi ste samo vi i zlo zavist i mrznja u vama.Zato necete nikad napred,vjecito cete bitin tudje sluge i to u vlastitoj kuci.Pozdrav bivsi srbine i nastavi da patis...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *