СРАМОТА ПОРОДИЦЕ ТИХАНОВСKИ: Лукашенков противкандидат подржава ОВK у злочинима над Србима (ФОТО)

SRAMOTA PORODICE TIHANOVSKI: Lukašenkov protivkandidat podržava OVK u zločinima nad Srbima (FOTO)

22 avgusta 2020

Porodica Tihanovski, protiv kandidat Lukašenku podržava Albance i OVK na Kosovu, kako danas, tako i za vreme NATO agresije 1999. godine na našu državu.

Ona i ne krije da je zapadnjačka marioneta i da „igra“ kako Amerika „svira“. Otvoreno je protiv uticaja Rusije i Vladimira Putina, a ekonomija njene zemlje živi od Rusije i njenih resursa.

Predsednik Aleksandar Lukašenko je pomagao našoj zemlji u najtežim trenucima, za vreme bombardovanja, saosećao se sa našim narodom, a pomaže nam i dan danas.

KOMENTARI30 komentara

 1. Slobodanka says:

  Tihanovskoj kad bi predali vlast još bismo doživeli da Belorusija prizna nezavisnost tkzv. Kosova. Zapad voli da nama Srbima zabija nož u ledja na sve moguće načine.

  • persida says:

   Tihanovska je kreten, daj boze da se zaljubi u nekog muslimana sa brkovima koji plivaju u sarmi.

 2. Archelay says:

  Zao mi je ove Gospodze sto mora da zivi i radi ucrtanom programu njenog naredbodavaca.Nece biti cudo ako nema zadatak da,kao pretsednik,upravlja Belorusijom po modelu Kosova.

 3. Mile says:

  Ovog je pravio neki zalutali Nemac.

 4. petrovgrad says:

  To isto rade i NVO u Srbiji. Šta sve pričaju Nataše, Sonje, Dinko, Sabahudin, Sulja. Živela Belorusija na čelu sa Lukašenkom.

  • uddu says:

   Da,ali,živela naša Srbija koja nema na čelu budalu što je ima a i podanika što ta budala ima,kao što si ti !

   • Kosovac says:

    @ uddu, …..Opa bato, napisao si „Srbija“ – velikim slovom, će da lipše neko magare, kako kažu dole na južnoj prugi. Ali bez obzira na to što si najzad počeo da poštuješ Srbiju, ovo tvoje „naša Srbija“ me je kodža uplašilo. Jer ako zaista bude Vaša, onda moramo stvarno da beremo kožu na šiljak. ……….Živela Belorusija na čelu sa Lukašenkom.

   • persida says:

    SAYS je Vuckova botina koja ponekad zeli da prikrije svoje tuzno sendvicarenje.

    • BratBugarin says:

     Čovek sa nadimkom "petrovgrad" ne verujem da je Vučkov bot. Jesi li ti, Perso, plavuša?

   • Za Srbiju says:

    Mi imamo kolonijalnog upravnika.

 5. Biti ili ne? says:

  Da, sramota je da pljuješ na ruku koja te hrani i da se zalažeš za napredak tuđih zločina! Ne mogu da verujem da postoje takve osobe, ali da ljudi su grešni i nekada ne znaju šta čine, međutim kada to saznaju trebalo bi da se obrate da im Bog oprosti i da se krste u ime Gospoda našeg i Spasitelja Isusa Hrita da bi imali pravedna dela pred Bogom i ljudima, jer će na kraju svako od nas dobiti po delima svojim, jer pravedan je Bog koji sudi svima i ne gleda ko je ko. Deca nepokornosti istini, pravdi i ljubavi da se okrenu od svojih zlih dela, od Kneza Tame koji vlada kroz njih ka svetlosti Božijeg spasenja u Hristu.

  • Kosta says:

   Ajde botuj još malo, čeka te sendvič, 1000 din. i prašak za pranje veša kao nagradu.

 6. Zorana says:

  I Lukasenko hoce sa njima da pregovara i da menja ustav i da im organizuje jos jedne izbore. Ne znam koga taj Lukasenko misli da je prevario. Ocigledno kusa iz istog lonca kao ova, samo su im zapadni gospodari podelili uloge na pozornici. Narod uvek navija i ne vidi. Istu podelu imate i kod nas: ucic - djilas. A obojica globalsiticki namesnici.

  • Miraš says:

   Nadmašila si cara Mila sa podmetanjima, zamenama teza i lažima. Ne možeš da porediš Lukašenka sa Đilasom i Vučićem, to je grubo i iznad svega kvarno podmetanje. U Belorusiji od 1994 kad je Lukašenko prvi put pobedio na izborima pa do danas nisu se usudjivali da pokrenu obojenu revoluciju baš zahvaljujući tom Lukašenku. Niti je ovih dana prošao pokušaj obojene revolucije opet zahvaljujući Lukašenku.

   • Zorana says:

    Ja nisam uporedila tihanovsku i lukasenka sa domacim dvojcem, ali ti jesi, a takodje si slobodna da to tako tumacis ako zelis. Meni ne smeta da se ti zabavljas. Logika ti nije jaca strana. Po meni je lukasenko slicniji milosevicu, mada ni tu nije bas ista kategorija, jer je znacajno bolji, bez obzira sto ej i on korumpiran i izdajnik. Ali eto, ti slabije shvatas i tako se zabvaljas. To je logika naprednjackog birackog tela.

    • Slobodanka says:

     Zorana sedi u avion i marš za Milogoru. A možda je i Zagreb tvoj dom i domovina jer laganje, izokretanje i podmetanje itekako ti ide od ruke. Ovo su reči iz tvog prethodnog komentara: "Ne znam koga taj Lukasenko misli da je prevario. Ocigledno kusa iz istog lonca kao ova (Tihanovska), samo su im zapadni gospodari podelili uloge na pozornici. Istu podelu imate i kod nas: ucic - djilas. A obojica globalisticki namesnici."

     • Zorana says:

      A znaci vi naprednjaci sad vise ne zagovarate emigriranje Srba, nego i pretite deportacijom. Nisam ja kriva sto ti ne razumes srpski jezik, pa kad procitas komentar sve pogresno shvatis. Sad ti je krivo. Srbija je srpska bez obzira na to sta vi srbijanci i yugosloveni zeleli! A u Zagreb i Podgorciu cu ici kada ih oslobodimo i vratimo nama Srbima. Ti mozes tamo i sada, dovoljno ti je da na grabnici pokazes partijsku clansku kartu.

      • Slobodanka says:

       Odlično ja razumem da si ti djubre neopevano.

    • persida says:

     Joj, ako trazis logiku kod Mirasa, bojim se da to neces naci za hiljadu godina.

  • Mile says:

   Očigledno je da ti neprestano kusaš iz nekog veoma kvarnog lonca.

  • Zorana says:

   Samo vi njima verujte, a mene kritikujte. Vidimo do cega je to dovelo u Srbiji. Prijatno.

 7. milorad3 says:

  taj neće izaći iz zatvora još dugo,dugo.

 8. petrovgrad says:

  Ja sam podanik države Srbije, niste valjda očekivali da budem podanik Albanije. Sve za Srbiju. Srbiju ni za šta. Vlast je promenljiva. Narod je većinom glasova izabrao ovu i kraj priče. Ja nisam glasao za nju, ali i da jesam to je moje pravo za koga ću glasati.

 9. Pravda says:

  scipetarska faca

  • Za Srbiju says:

   Šta misliti o beloruskinji, koja pravi decu sa šiptarom?!

 10. vanja says:

  Tihanovska + Levi = kombinacija iz pakla

 11. šiško says:

  E, samo nam je ona falila! Nema paščeta koje nije diglo nogu da za... ovaj... obeleži i našu pobijenu nejač, pa sam mislio da su se dosad već svi izredjali, ali evo iskrsnu još jedna nova budaletina. Nije svesna da su joj gazde zanemoćale i da neće još dugo.

 12. uddu says:

  A gde izvor ove vesti kaže da je ona udata za albanca ? I kad je i na koji način ova Tihanovska izjavila da podržava OVK ?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *