СРАМОТНО! Ослобођен азилант који је силовао српског дечака (10)!

SRAMOTNO! Oslobođen azilant koji je silovao srpskog dečaka (10)!

26 oktobra 2016

bazen-silovanje-nasilje-620x350-620x330

Čovek koji je silovao srpskog dečaka (10) na bazenu u Austriji, oslobođen je optužbe nakon što je sudija rekao da je on možda verovao u dečakov pristanak. Policija je navela da je migrant (20) iz Iraka, napao dečaka u toaletu na bazenu u Beču 2. decembra prošle godine.

Dečak je prijavio silovanje čuvaru i napadač je odmah uhapšen. On je naveo da osećao potrebu za seksom nakon što ga nije imao četiri meseca.

Osuđen je na minimalnih 6 godina zatvora za silovanje i napad na maloletnika, a mora i da plati obeštećenje porodici u vrednosti od 4.700 evra.

Međutim vrhovni sud je u četvrtak preinačio ovu presudu. Oni smatraju da je pre izricanja presude moralo da se utvrdi da li je napadač smatrao da ima pristanak dečaka.

Kako namera nije jasno utvrđena, Vrhovni sud je preinačio presudu. Napadač je radio u Iraku kao taksista pa je 2015. godine krenuo prema Evropi i nastanio se u Beču.

Odlazak na bazen je deo njegovog napora da se integriše u društvo, koje je postalo veoma osetljivo na rasno pitanje.

Lokalni mediji prenose, da je majka dečaka rekla da njen sin vrišti i plače svake noći od kada se napad dogodio i da je čak pričao i o samoubistvu. Tužioci su istakli da je dečak u dubokoj depresiji i da ima ozbiljne psihičke poremećaje nakon napada.

Ovaj događaj je izazvao lančanu reakciju i u drugim evropskim zemljama, pa tako u Nemačkoj muški tražioci azila ne mogu da uđu na bazene, a u Švedskoj postoje patrole za migrante.

Policijska statistika u Nemačkoj prikazuje da su seksualni prestupi samo deo zločina koji počine migranti i izbeglice i da se oni najviše vezuju za transport i dokumente.

Telegraf.rs/independent.co.uk

KOMENTARI6 komentara

 1. Apis says:

  Ja se nadam da će neki arapski pedofil jbati i podaviti decu inučad sudije pa će pravda biti zadovoljena.

 2. Franc says:

  Slušaj ovamo. Možda če se komu prikrati "potreba po klanju", kao što je onaj kriminalcu u Beču "osječao potrebu po seksu" pa se u beogradu može nači koji "migrant", tek toliko, da se stvari izjednače.

 3. Derim says:

  Franc mozda ti neki arapin pojbe i pokolje svu fameliju i to bi bio deo zasluga tvoje loze kroz vekove.

 4. Markoni says:

  Da je silovao pseto, isao bi u zatvor. Austrijanci jos uvek koriste svaku priliku da se svete za Sarajevski atentat.

 5. Naucnik says:

  Zar nije seks sa maloletnim osobama kaznjiv cak i kad je dobrovoljan? Tu meni nesto smrdi.

 6. Naucnik says:

  ma da, morao sam da procitam iz vise izvora da bih video o cemu se radi. Nije pusten, jos je u zatvoru i ceka novo sudjenje. Imao je dva prekrsaja. Prvi i dalje stoji a to je tesko seksualno zlostavljanje maloletnika. Drugi je silovanje a na prvom sudjenju to nisu dokazali, pa ce morati da ga ponovo sude. Ali, to ne znaci da je oslobodjen, niti da mu se to prasta.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *