СРАМОТНО САОПШТЕЊЕ ПСГ-а И СЕРГЕЈА ТРИФУНОВИЋА: А шта очекивати од човека који је величао ЈОВУ ДИВЈАКА?

SRAMOTNO SAOPŠTENJE PSG-a I SERGEJA TRIFUNOVIĆA: A šta očekivati od čoveka koji je veličao JOVU DIVJAKA?

20 marta 2019

Nekadašnji lider Srba u republici Srpskoj Radovan Karadžić pravosnažno je u Hagu osuđen na doživotnu robiju.

Odluku tog Međunarodnog suda pozdravljaju osvedočeni srbomrsci, među kojima je i Sergej Trifunović sa svojim Pokretom slobodnih građana.

„Pokret slobodnih građana pozdravlja presudu Tribunala kojom je Radovan Karadžić osuđen na kaznu doživotnog zatvora. PSG veruje da adekvatno sankcionisanje odgovornih za ratne zločine značajno doprinosi pomirenju, i da se osudama odgovornih pojedinaca skida teret krivice sa naroda i otvara prostor za normalan suživot na Balkanu. Verujemo da izostanak pravde u pojedinim slučajevima nije opravdanje da se pasionirano brane najgori pojedinci koji su svojim neodgovornim delovanjem doveli do krvavih sukoba i velikog broja nevinih žrtava“, navodi se u saopštenju ovog pokreta.Nije prvi put da Sergej pljune u lice srpskim liderima iz rata 90-tih godina koji su se borili za očuvanje i ostanak srpskog naroda u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini.

Razne gadosti je svojevremeno iznosio i o generalu Ratku Mladiću, dok je, naprotiv, uvek podržavao one koji su nanosili zla Srbima. Tako se svojevremeno fotografisao sa majicom sa likom Jovana Divjaka bivšeg ratnog generala Armije BiH.

KOMENTARI6 komentara

 1. vuk says:

  taj ce se za flasu piva i pljeskavicu slikati i sa hitlerom na majici

  • Ivana says:

   Ovo opet potvrđuje da je Srbija samo protektorat a ne država. Jer u ni jednoj uređenoj državi njeni neprijatelji nisu na slobodi sem u zemlji Srbiji.

 2. petrovgrad says:

  Nekada je Hrvatska bila do Zemuna, sada je Republika Srpska na 5 km do Zagreba. Republika Srpska je večna, zato mora biti žrtve. Svačiji život je rpolazan, a dela su večna. Karadžić je napravio R Srpsku i to je za vek vekova.

  • uf says:

   Hrvatska nikad nije bila do Zemuna jer je to bila Austro-Ugarska !

 3. Portopranco says:

  Ovaj smrdljivi govnjar bi prodao rođenog oca i majku svakom ko mu plati jeftin ručak.Radovan Karadžić je humanista i heroj koga će vječno slaviti svaki pojedinac i svaki narod koji voli slobodu.

 4. Misaoni says:

  Eto sergeja kao druge glave ovog zla u Srbiji

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *