„СРБИ допуштају да Хрвати праве јањичаре од њих!“

„SRBI dopuštaju da Hrvati prave janjičare od njih!“

4 septembra 2016

zastave hrvatske srbije 720

Borislav Mikelić, bivši premijer Republike Srpske Krajine, kaže da hrvatska obaveštajna služba od prognanih Srba pravi „janjičare“ kako bi došla do podataka o izbeglim Srbima, koje terete za ratne zločine.

– Oni Srbe koji odu u Hrvatsku ucenjuju imovinom, lažnim ili fiktivnim optužnicama, pa tako moraju da potkazuju komšije i prijatelje. Svako mora da ode na prvi informativni razgovor u njihovu policiju i tu ih zastrašuju da će biti optuženi za ratne zločine i da nikad neće dobiti imovinu. Čolović je samo jedan od njih, a pitanje je koliko Čolovića šeta kroz Srbiju i radi za hrvatsku državu – rekao je za „Alo!“ Borislav Mikelić, dobar poznavalac bezbednosnih prilika u bivšoj Jugoslaviji.

On naglašava da je mnogo važnije da se BIA pozabavi onim Srbima koji su od 1991. do 1995. radili za hrvatsku obaveštajnu službu, a ujedno predstavljali Srbe u „lijepoj njihovoj“.

– Oni su mnogo krupnije ribe i uskoro ću otkriti njihova imena – najavljuje Mikelić.

KOMENTARI8 komentara

 1. milojko says:

  I Mikelić je na platnoj listi Republike Hrvatske?

 2. Kulak says:

  I on voli pečenu janjetinu.Ma skupo je to.

 3. Knindza says:

  Otkrij djubre jedno, sto cekas.? Treba ocistiti prvo svoje dvoriste od izdajnika pa ce sve ici lakse!

  • milojko says:

   Tako je pametnjakoviću!Otkucani su svi koji ste sudjelovali u ubojstvima zatvorenika u Kninskom zatvoru, a bogami i oni koji su pobili civile u Oklaju.Samo da nisu otkucali i tebe, a to ti nije javno da svatko zna, već te zgrabe kada najmanje nadaš.

   • Ranko-Banja Luka says:

    Milojko, samo možeš Knindžu uhvatiti, ne za vrat, kao što si se nadao, nego dole, malo niže.. Kakve budalaštine pišeš...

    • milojko says:

     Drage volje, ali nema se za što uhvatiti?

 4. joka says:

  srbe ko vodi vec -76 - godina dobro ih i ima hhhhhhh. srbi su u kavezu na balkanu nemaju pravo glasa ni na zivot

 5. mrgud says:

  ja ga posluzivo tom pecenom jagnjetinom i zamalo nisam dobio oval u glavu radi njega iz razloga sto sam ga moro posluziti preko reda sto se nije dopalo drugim gostima verovatno su isti imali odbojnost prema njemu a imo sam je i ja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *