„СРБИ очекују поштовање у сопственој земљи!“

„СРБИ очекују поштовање у сопственој земљи!“

3 новембра 2016

3_0-zastava-srbije-45

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Александар Вулин поновио је данас да није довео у везу представнике америчке државе и амбасадора САД у Србији Кајла Скота са непосредном претњом премијеру Александру Вучићу, али да очекује да службеници друге земље поштују Србију.

Вулин је, с друге стране, истакао да поједини припадници амбасаде САД у Србији шаљу потпуно погрешне сигнале тиме што одлазе на демонстрације опозиције, што на својим забавама вређају председника Владе Србије, а самим тим, како је рекао, говоре лоше о српској држави.

Вулин сматра да није логично да се чланови администрације САД на такав начин мешају у унутрашње ствари у Србији.

– Такође, није логично да дају ставове о томе да ли је неки процес оправдан, или да ли је неки правни случај решен на одговарајући начин – рекао је Вулин.

Вулин каже да се таквим сигналима шаље порука да су односи између две земље лоши и да би се неко веома обрадовао уколико би се нешто лоше десило због таквих односа.

– Наши односи су добри, али очекујемо да службеници САД или било које друге амбасаде поштују суверенитет Србије, односно да поштују земљу у којој се налазе, што чине наше дипломате у свакој земљи – рекао је Вулин новинарима после обиласка Центра за азил у Крњачи.

– Нисмо ми наивни, знамо ми да Србија и САД, или Србија и било која велика сила у међународним односима тешко да могу да буду равноправни, али у нашој земљи очекујемо поштовање – рекао је Вулин.

KOMENTARI3 коментара

 1. Анђе says:

  Што се тиче запослења, социјалних и борачких питања да је г.дин Вулин јапанац одавно би извршио хари-кири, тј самоубиство. Али овако то остаје ми да урадимо себи. Умрећемо сасвим сигурно на неки начин, али најдрагоценије ради истине и правде Божије која се налази у Исусу Христу, Господу и Спаситељу нашем. У Њему се населила сва Божија љубав за истинољубиве, то доноси живот вечни о васкрсу.

  • Nika says:

   Gospodine Julin nije ti smetalo što je bivši ambasador SAD Majkl Kirbi sedeo na gotovo svakoj sednici Vlade Srbije. Da on nije možda supervizor naše Vlade? Sedi li naš ambasador na sednici Vlade SAD?

 2. SamjuelDeCanto says:

  Nije samo da neko drugi treba da poštuje vlast u Srbiji, treba da čine to i črađani Srbije. No kada građani vide da je Premijer iza kulisa glavni osnivač rušenja Savamale, pa to prepoznaju i amerikanski marinci i ostvare opričani performans, onda Vulin nema šta da priča. Izvolite, otkijte ko je organizator i izvršilac Savamale kao i to kako je sudija na prečac utvrdio da je Lk brata Vučića fasifikat.Pitanje je , gde se nalazi faksimil falsifikata da bi LK bila falsifikovana. I posle svega, traže poštovanje a sve vreme prave svinjac po Srbiji prikazom španskih jeftinih serija bez kraja sa glavnim glumcem Vučićem.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u