SRBI, SAMO GLEDAJTE SULEJMANA, dotle Turci ubijaju srpsku decu

SRBI, SAMO GLEDAJTE SULEJMANA, dotle Turci ubijaju srpsku decu

22 новембра 2014

SP-Navijac-koji-je-ubijen-cb_62sulejman-Ubistvo navijača Crvene zvezde u Istanbulu staviće državu Srbiju možda na najveći ispit u poslednjih nekoliko burnih godina. Jer, ukoliko ovaj tragičan događaj ne osvesti kako srpsku vlast, tako i srpski narod, čeka nas scenario u kojem ćemo sami sebe da ukinemo kao naciju i državu.

Mnogima će prva asocijacija na ovaj događaj biti pogibija francuskog navijača Brisa Tatona u Beogradu. Da li bi sada trebalo da očekujemo od Aleksandra Vučića i Ivice Dačića da pokrenu opštu diplomatsku ofanzivu kako bi počinioci zločina u Istanbulu dobili 200 godina zatvora, izvinjenje od zvanične Turske i hiljade stanovnika Istanbula kako pale sveće na mestu nesreće?

Ne, ništa se od ovoga nažalost neće dogoditi. Vučić je još u Beogradu dozvolio turskim navijačima da demoliraju autobuse po Beogradu, šiptarskim teroristima da divljaju i ponižavaju. Neće valjda zbog mladog srpskog života da ugrožava “bratske i nikada bolje odnose sa Ankarom”. Naročito sada, “kada su obe zemlje na pragu EU”.

Naravno, da ni jedna sveća neće biti upaljena za mladog M.I. (25), već će, budite sigurni, većina u Istanbulu slaviti što su zaklakli “srpskog teroristu”, kako je navijače Crvene zvezde opisao čovek u pokušaju, trener Galatasaraja.

I zato bi srpska javnost morala da shvati da joj iz Istanbula ne stiže ništa dobro. Na stranu što je Turska jedan od najvećih protagonista Velike Albanije, neosmanizma, što urušava Republiku Srpsku i potpaljuje takozvani Sandžak. Možda je i najveći problem što Srbi, ispranog mozga, gutaju turske serije poput genocidnog “Sulejmana”, koje perfidno poručuju kako su Turci deo balkanske istorije i da im je tu i mesto.

Sve dok ne dignemo glas i rešimo da, ma kako cena bila visoka, uzvratimo na neprekidne pokušaje eutanazije srpske nacije, ovakvi tragični događaji će nam se i dalje dešavati.

(SRBIN.INFO – Aleksej Dimitrijević, Marko Ivković Foto: Fejsbuk)

KOMENTARI5 коментара

 1. Gornji_Kraj says:

  Xaxxaxa srbistance kolju turkestanci, njihova braca po krvi i entalitetu. Vera im se isprecila. Nikoga u srbistanu ne boli uvo za to kao ni za bilo sta drugo. Srbistanci mrze sami sebe, jer su se odrekli srpskog identiteta. Nema vise Srba.

 2. LADY GAGA/samo ladan turčin je dobar turčin......al radi sigurnosti uvek ga istretirati napalmom.......... says:

  SRBI, IZAĐITE ISPRE TELEVIZIJA KOJE EMITUJU OVU SKARADNU ĐUBRAD OD TURSKIH SERIJA I ZAGAĐUJU SRPSKI KULTURNI PROSTOR, I GLASNO PROTESTUJTE. DOKLE ĆETE DA BUDETE GLUPA I NESPOSOBNA MASA,SAMOŽIVA I PREPLAŠENA, PA NI NA OVO UBISTVO MLADOG SRBINA OD POTURIČKE RUKE NE REAGUJETE? GDE SU NA ULICAMA NAVIJAČI, GDE SU TE KOBAJAGI NACIONALNE I NACIONALISTIČKE ORGANIZACIJE, GDE SU DVERI,OBRAZ,NAŠI........IMA LI OVDE SRBA? ILI SAM OSTALA SAMO JA DA LAJEM, DOK I MENE NE ZATUKU?

 3. Lela says:

  Oni,koji su gledali ili gledaju turske serije,a Srbi su,zar nisu zapazili,koliko i jedni i drugi imaju istih obicaja,a Srbi misle,da su to samo njihovi ! Koliko svetaca su Srbi,a da ih Srbi slave ? Razmislite o ovome ! ...

 4. Ana says:

  I da se pobuni cela Srbija, slika neće ići u svet. Srbija ima najjaču madijsku blokadu i srpski glas se ne čuje već više od 20 godina. Vušiću kupi satelite i počni da šalješ realne slike u svet!

 5. Gornji_Kraj says:

  To @ Lela Bravo Lela! To je sustina problema. Zagdjeni smo na sve nacine. I jos uvek primamo strano, aodricemos e svoga! Toliko smo umiksani da licimo na neku novopecenu sinteticku naciju iz latinske amerike.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u